Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 839
  • 828
  •   1
Отговори
# 540
  • София
и аз чакам... тия 10 дена от минали преглед до утре ми се струват цяла вечност - направих 2 диамантени пъзела, пресадих няколко сакции цветя, и това докато не съм на работа.... И съм супер притеснена какво ще излезе утре на прегледа.... От една страна си казвам,ч е след като кървенето спря самичко и все още имам симптоми има надежда, от друга умирам от страх да не ми каже, че няма никакво развитие за тези 10 дена....

# 541
Шантал ще има хубави новини, сигурна съм. 😁

# 542
И при мен нищо ново. Пия си регулона, гадно ми е от него, нямам никакво настроение, нещо съвсем съм се отчаяла...
Шанталче, стискам палци да се похвалиш утре, че всичко е наред!!!

# 543
Шанталче, аз имам шесто чувство за теб още от уикенда, когато сподели изследванията. Много искам да се окаже вярно.

# 544
Аз нямам настроение и умишлено не пиша. Неуспешно ни е първото ин витро. Един месец ще направим почивка и ще ги видим другите замразени.

# 545
Здравейте и от мен,момичета.

Дано затишието да е пред буря от положителни тестове!

Шантал, стискам палци за добри новини.

Аз съм 25-ти ден от цикъла,този месец имахме до 13-ти ден опити и не съм сигурна има ли смисъл да се надявам,ама се надявам. 😀 Вчера бях на преглед при д-р Станулов,потвърди намален резерв и каза,ще яйчниците са по-малки,до март бяха с нормални размери. Питах го да пия ли нещо за фсх,да идвам ли да следя овулация,каза не. Не мисли,че има смисъл от инвитро,след като имам две естествени бременности от втори месец,ама тогава имах резерв. Каза да опитваме до септември и ако не е станало да отида. Дано пък стане въпреки това фсх и всичко.

Този месец ПМС започнаха преди 20-ти ден,пък би трябвало да ми дойде на 30 дни, защото на 15-ти ден от цикъла вечерта имах близък до положителния тест,ако се предположи,че овулацията е била на 16-ти ден. Лекарят каза,че е имало овулация от дясно,но и мен както ме боляха гърдите, не ме болят и всеки момент очквкам да ми зацапа,ама дано не,че е едва ден 25-ти..

Успех на всички!

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 16:53 от Irnata_87

# 546
Аз чакам резултатата от биопсията и сме в подготовка за рожденния ден на детенцето. Отново цялото семейство сме сополиви, замислям се за някакъв имуностимулант, защото явно след ковида февруари, нямаме никакъв имунитет, през седмица се разболяваме. Ако има някой с впечатление от добър имуностимулант, може да сподели.

# 547
Стоун, съжалявам да го чуя! Имахте ли коментар на неуспешния резултат?

# 548
  • София
Их Стоунче много съжалявам! Гушкам!

# 549
  • София
stonefaced, много съжалявам! Очаквах да ни изненадаш тези дни....

# 550
Аз за сега нямам новини, закъснява ми с 1 ден, но ще почакам още малко 😁😁😁

Стоун, главата горе, следващият път ще бъде наред всичко.

# 551
Стоун, силно гуш. Почини си следващия път де е вашия!
И аз не знам какво да ви пиша. Отложихме ЗЕТ вероятно ще остане за септември.  Чакам да ми отговорят от клиниката . 
Започвам да си насройвам за почивка, дано успея да си избистря главата !

# 552
Ами ще го коментираме скоро с лекарката ми. Иначе засега имам само отрицателния ми тест, който казва, че не е имало имплантация. Говорих с нея по телефона, ще говорим по-дълго тея дни на живо.

# 553
  • София
Здравейте,ние не сме от активно опитващите ,но скоро се надявам да се захванем сериозно.
Имам момченце на 5 години,с което забременях доста бързичко,надявам се и сега да е така.
И понеже родих със секцио,на последния ми преглед преди две седмици се оказа,че имам истмоцеле,за което досега никой не ми е казвал.
На 28 Юли имам час за д-р Калчев,да видим той какво смята и неговата тежка дума ще е решаваща,ако трябва да правя хистероскопия за корекция.
И така,чакам цикъл ... днес 🙂

# 554
Привет и от мен! И при мен нищо ново...чакам си М, май ще ми подрани...вчера спряха да ме болят гърдите и ми потънаха гемиите, винаги след това ми идва....сутринта се пообичахме малко и след това имах леко зацапване така че предполагам че до вечерта ще ми е дошло...че и морето ми се прецака с това подраняване - точно пътувам на там и ще почиваме до неделя, а по принцип трябваше да ми дойде чак във вторник...
Шантал, много ти стискам палци за утре! Наистина! 💗
Стоун, съжалявам, дано това да е бил последният разачароващ месец!
Декоде, хайде дано да се похвалиш с 2 черти! Кога мислиш да правиш тест?
Ирната, дано да стане преди септември и да се обадиш на доктора ама с хубави новини!
Караджова, да ви е весел празникът и бързо да оздравявате! Знам че Биозин е добър препарат и ако не се лъжа го изписват и на бременни

Общи условия

Активация на акаунт