Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 843
  • 828
  •   1
Отговори
# 555
Стоунче, много съжалявам 😔 Гушкам те и съм сигурна, че някоя/и от снежинките, е вашето/ите бебче/та!!! ❤️❤️❤️
Мисли позитивно и вярвай в тях! 🍀

# 556
licorne Ох данооо, вече видях мноого бледа чертичка на ден 10 след ову. Ще изчакам 15ти, но имам някакви усещания. Не искам да си внушавам, но са забележими😀 вчера вечерта имах и две капчици прозрачно кафеникаво зацапване.

# 557
Стоун, съжалявам че е станало така и ти изпращам прегръдки, стискам силно палци някое от замразените ембриончета да е вашето бебенце!
Момичета, висок пролактин какво значи?
Мен много ме е яд, че не успях във вторник да ми вземат цитонамазка, защото бях сложила Гиназол по инструкция на АГ, че лекувах едни бактерии - слава богу успешно, но за профилактика да сложа и чак като отидох ми каза, че трябвало да минат 6 дни от лекарството преди да може да вземе...ужас...а сега ще ми дойде и пак отлагане. Нищо не ми беше казала преди това! В понеделник съм на ендо преглед.

# 558
Високия пролактин може да е в резултат на стрес, или ако не си почивала 30 мин преди взимане на кръв, не се шашкай от сега. Ако е нещо друго ще ти дадат лекарства. 🥰

# 559
Suhshine, колко е висок? По принцип ако не е от някакви външни фактори, каквито е изброила Минзухар, а е трайно повишен, потиска овулацията. Има доста случаи на забременели момичета точно след прием на препарати за понижаване на пролактина 😚

# 560
Момичета , а какво значи стойности под долна граница на Dhea S?

# 561
Suhshine, колко е висок? По принцип ако не е от някакви външни фактори, каквито е изброила Минзухар, а е трайно повишен, потиска овулацията. Има доста случаи на забременели момичета точно след прием на препарати за понижаване на пролактина 😚
Това ми е изследването от февруари, като не са ми дали да си почивам наистина:

Утре ще ходя пак за кръвни и ще пусна един пролактин - значи да седя 30 мин в колата преди да вляза?
Имам си ову, сега ми каза, че точно е минала моята АГ като бях, засичала съм и с лентички.

# 562
А, той е съвсем на границата. Сигурно е било нещо преходно. Като пускаш отново - 30ина минути почивка, без стрес и да не са пипани гърдите.

# 563
Sunshine, аз имам микроаденом на хипофизата и съответно завишено Пролактин.
В лабораторията, в която го изследвам буквално лежа 30 мин и преди да съм станала ми вземат кръв.
Това, което мога да добавя към мнението на licorne e, докато стоиш да не си ровиш в телефона. Това са ми го казвали отново от лабораторията.
Ходила ли си на лекар и доказано ли е, че имаш овулация?
Моят успешен ЗЕТ беше месец след като започнах да приемам лекарства за Пролактина. Уточнявам, че при мен стойностите бяха 3 пъти над горната референтна стойност.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 18:55 от m-angel

# 564
Irnata_87: Според мен не пречи да се консултираш и с друг лекар. Аз бях при Станулов преди. Не отричам,че е добър лекар,но и мен ме караше все да чакам ли чакам и в името си минаваше, а аз вече бях "чакала" над година. Така че,ако сте притеснени и нетърпеливи го помисли.Но това не значи че моят подход е правилен. Просто исках да действам

Стоунче, гуш! Разбирам огорчението и се надявам да е зя последно.

Съншайн:и ня мен често ми е гранично и като повторя е Ок. Все бързам или съм недоспала или от стрес.

Иначе аз не знам дали писах,но ме одобриха от фонда. На решихме да започваме август-септември,закото сега ке ходим на почивки и няма кога, а и имаме нужда да отдъхнем.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 19:08 от _Amira_

# 565
Момичета, моля ви за съвет. Времето си лети, септември живот и здраве, ще се видим с др Калчев пак. (пък дай боже да се случат нещата). Според вас кой док е прав,кой бихте послушали ако бяхте на нашето място.

Мнение 1 от моят АГ, който обичам и уважам страшно много ❤️-не бързайте с инсеминацията, веднъж е станало пак ще стане.

Мнение на др Калчев - ако не се получат нещата да стимулираме Ову с хапчета, въпреки саковете в тръбите, но все пак пропускат и двете, тъй че шанс има за естествено все още.

Моите мисли тези дни - бяхте писали тези дни за двойките които забременяват преди инвитро, понеже хората вече се успокояват. При нас така се случи първият път. Но за мен малко е нож с две остриета, понякога се случва и да не стане...
Всички док казват, че всичко ни е наред, минали са само 3 месеца опити което дефакто нищо не са. С АГ броим нови опити след загубата,демек нов срок до 1 година.
Това са моите размисли тия дни.
П. С не ме хокайте, че го мисля от сега 🤣, това си го знам 🤣🤣🤣🙈🙈
И да знаете обичам си ви. 😉😘

# 566
Минзухарче, ако бях на твое място и на твоите години и АКО можех да се поуспокоя, бих изчакала.

Ти си решаваш, разбира се, но трябва да си спокойна, за да се случат нещата и по единия, и по другия начин.

# 567
И аз това щях да кажа - наистина си млада, дори и да не стане в рамките на година, мнооого още време имаш! Затова бих се успокоила на твое място, доколкото ти е възможно. Я си се наслаждавай на живота, действайте си по бебешката програма, опитвай се да избягваш стреса и да не мислиш само за това. Знам, че не е лесно.

# 568
Минзухарче,  никой не може да бъде в твоите обувки. Ти най-добре можеш да почувстваш кое е правилно за теб. Само ти знаеш дали си готова  за нова бременност,  дали можеш и колко още да чакаш да ти се случи или да предприемеш по-сериозни действия? Вслушай се в себе си 🥰

# 569
  • София
Минзухарче,три месеца са малко,дайте си още малко шанс,лято е ,починете малко,отпуснете се.
При мен бременността точно така се случи,и аз бях след аборт,плаках и аз на Калчев как не се случва ,живеех от цикъл до цикъл и накрая отидохме на море ,зарязах всякакви тестове и се върнах бременна.
В момента в който спрях да се фиксирам,бебето се получи.
Жената не може да забременява всеки месец,ще се случат нещата.Търпение 🙂

Общи условия

Активация на акаунт