Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 851
  • 828
  •   1
Отговори
# 570
Минзухарче,нормално е дя си объркана. Според мен няма грешна решение. Обсъдете го с мъжа ти и го почувствайте. Може пък да се оставите по течението лятото,да си отдъхнете. Пък току виж...

# 571
Амира,то и аз много се чудех къде да отида,мислех при д-р Калчев,но накрая реших при Станулов,някак си очаквах поне нещо да каже да правим,но при нас това ще е трето дете,ако се случи,на мен много ми се иска,но като се сетя за хормоните си някак негативни мисли нахлуват в мен. Ясно е,че щом и за толкова кратко време вече яйчниците са ми са с по-малки размери при мен е преждевременно изчерпване на резерва. Все пак се надявам като е казал, че може да стане естествено, това да е така.  Каза само да си пусна основен пакет тромбофилия,според него двете ми деца са родени малки за седмиците си и мисля да го направя.

# 572
Минзухарче, аз съм съгласна с Амира - грешен избор няма, въпросът е на вас колко ви се чака.
Амира, честита заповед! Успех на есен!
Sushine, на подобни стойности моята ендокриноложка не реагира особено. Наистина е много чувствителен този хормон и е твърде вероятно да не си изпълнила някое условие за изследването му. Най-вероятно ендокринолог ще ти каже да го наблюдаваш и вече като имаш тенденция, ще действате (в едната или другата посока).
Lilium, така най-вероятно и лекар няма да може да ти каже какво означава. От моите наблюдения ще ти искат и други изследвания.

Момичета, благодаря ви за подкрепата. Не вярвах, че ще понеса отрицателния резултат толкова тежко. Но ключов човек ми помогна в тази ситуация и лека полека гледам към лятото. И аз мисля да продължим след някаква пауза (това май го писах).

# 573
stonefaced Съжалявам, дано следващият опит да е с положителен резултат. HugКолко снежинки останаха?

m-angel, Маце -  изпращам Ви виртуални прегръдки борбени момичета.

Минзухарче, на твоите години и аз бих изчакала малко повече от тези 3 месеца, които ти е дал Калчев. Но ако си толкова нетърпелива, то действате когато решите.

Стиснете по едни палчета за мен, моля Heart

# 574
Стоун, горе главата.
Аз се успокоявах с мисълта, че този неуспех ме е доближил с още една стъпка до така чаканата бременност.
Намери си твоята сламка, която ще ти донесе утеха.
Минзухарче, и аз съм на мнение да послушаш сърцето си. Тук няма правилно и неправилно решение. Важно е какво искате двамата с партньора ти.

# 575
  • София
Минзухар, на твойте години и 6 месеца не са много време, но никой от нас не е в твойте обувки. Пожелавам ти от цялото си сърце да сбъднеш мечтата си!

# 576
Не знам дали ме помните, присъединих се миналата година при вас след неуспешна бременност. Чета си ви от време на време и си изживявам всичко което се случва с вас!
Запознах се с няколко момичета в групата, който ми бяха голяма упора в темата за априлските мами и след това, когато се роди моето чудо отново преждевременно!
Обичам си ви всички макар и виртуално 💜❤
Shantall очаквам много добре резултати днес от теб, гуш ❤
Маце,m-angel и на вас силни прегръдки. Несе отказвайте от мечтата си 😇

На бременните лека бременност, на момичетата с опити и процедури силни молитви за две чертички! ❣️
Пък дай боже още някой друг месец, може и да се включа отново в бебеправещите 🤪🤪

П.С. Лято е отпуснете се и се насладете на миговете, пък току виж се изпълнило някое малко чудо! Чудесата съществуват, моето току що хапна и заспа 🤗

# 577
  • София
Не знам дали ме помните, присъединих се миналата година при вас след неуспешна бременност. Чета си ви от време на време и си изживявам всичко което се случва с вас!
Запознах се с няколко момичета в групата, който ми бяха голяма упора в темата за априлските мами и след това, когато се роди моето чудо отново преждевременно!

Живо и здраво да ти е детенцето ❤️
Защо се роди преждевременно малката ?Какво се случи?

И аз бях на 25 ,когато правихме опити за забременяване след спонтанен аборт и да ви кажа честно,годините ми хич не ме успокояваха тогава.

# 578
m-angel, точно това е и моята мантра! Повтарям си я от първото разочарование насам. Не знам до колко ме успокоява, но истински вярвам в нея.
Пълнолуние, три останаха.

# 579

И аз бях на 25 ,когато правихме опити за забременяване след спонтанен аборт и да ви кажа честно,годините ми хич не ме успокояваха тогава.

Отново се появи неуточнена инфекция и скъсяване на шийката и то пак хубаво,че аз поисках преглед на шийката на ФМ,че иначе не ми се мисли .. следващия задължително ще си искам серклаж в ранни седмици.. Аз съм на 24 и никой не може да разбере какво се случва, на 23 направих аборта и то беше мн глупава случка, ама късмет. Бебка стана поне на 6тия месец първия позволен след аборта, въпреки, че на 4ти цикъл всичко беше окей и можехме за подновим,но тогава се бях вкопчила в мисълта сред това се отпуснах и стана 🥰

# 580
  • София
Callum за следващо бебе консултация с д-р Христов в Надежда. Той е гуруто на серклажите. Много лекари не обръщат внимание на шийката, и аз съм с некомпетентна шийка, но слава богу попаднах на страхотна лекарка която винаги гледа шийка на всеки преглед и успях да износя сина ми до 38ма седмица. Честито бебе 🥰

# 581
Благодаря ви мили мои за съветите, да млада съм, но да не забравяме, че съм ендометриоза. Да чукна на дърво 2 години нямам кисти. 😘

# 582
  • София

Отново се появи неуточнена инфекция и скъсяване на шийката и то пак хубаво,че аз поисках преглед на шийката на ФМ,че иначе не ми се мисли .. следващия задължително ще си искам серклаж в ранни седмици.. Аз съм на 24 и никой не може да разбере какво се случва, на 23 направих аборта и то беше мн глупава случка, ама късмет. Бебка стана поне на 6тия месец първия позволен след аборта, въпреки, че на 4ти цикъл всичко беше окей и можехме за подновим,но тогава се бях вкопчила в мисълта сред това се отпуснах и стана 🥰
За д-р Христов гласувам с двете си ръце!
Благодарение на този човек аз имам дете ,цял живот ще съм му благодарна и смелост да се надявам на второ.Този  пък обаче серклажите ми ще са два 😁
Че с един стигнах до 33 седмица ,като и аз имам предходен аборт в 21 г.с.
За инфекциите,никъде нищо и от никъде не излиза.Май ще ме черпят периодично с антибиотик и това ще е ... няма какво друго да се направи.

# 583
Маце , извинявай за тъпия въпрос, но кокво ще рече некомпетентна шийка?

Callum за следващо бебе консултация с д-р Христов в Надежда. Той е гуруто на серклажите. Много лекари не обръщат внимание на шийката, и аз съм с некомпетентна шийка, но слава богу попаднах на страхотна лекарка която винаги гледа шийка на всеки преглед и успях да износя сина ми до 38ма седмица. Честито бебе 🥰

# 584
  • София
Незавършила висше 😂. Шегувам се, ей такива не издържлива шийка която се скъсява, отваря.

Общи условия

Активация на акаунт