Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 854
  • 828
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Доклад - няма нищо в матката, лигавицата е като след цикъл, НО до десният чйчник визуализира нещо с "инензивна васкуларизация" - пуснахме контролно чхг, за да в сигурна, че не е извънматочна. Макар да каза, че обикновенно дори и да е зивънматочна се визуализира жълто тяло и лигавицата си остава набъбанала.
И се вижда зреещ фоликул, но според нея след биохимична е малко вероятно да се получи качествена овулация и да изчакаме поне един нормален цикъл.
Нищо де... имаме напредък - куп назначени изследвания /само трябва да се координирам с фонда как и къде да ги пусна/.
Това, което не ни е победило ни е закалило!

# 586
Много съжалявам Шанталче Sad стискам палци да потвърдите че не е извънматочна и бързо да се възстановиш и физически и емоционално! Heart

# 587
  • София
Их Шантал, как предния път видя сак а сега не?? Явно нещо не е видяла както трябва.

# 588
  • София
Виждаше се, и аз го видях, но каза, че е с неправилна форма и според нея не е закрепен.
Сега ясно се виждаше, че лигавицата е тънка та тънка....

Их Шантал, как предния път видя сак а сега не?? Явно нещо не е видяла както трябва.

# 589
Шантал, аз бих отишла при друг лекар. Няма как да е изчезнал този сак, щом е видян първия път. Особено пък без кървене.

# 590
  • София
Аз кървене имах, даже и като бях при нея на преглед, една седмица си кървях.
А пък и в кабента монитора е сложен така, че и аз гледам през цялото време.

Шантал, аз бих отишла при друг лекар. Няма как да е изчезнал този сак, щом е видян първия път. Особено пък без кървене.

# 591
Ако си пуснала ЧХГ като излезе резултатът, ще се ориентираш какво се случва.

# 592
  • София
Ето снимките от двата прегледа:
Скрит текст:

# 593
Шанталче, ❤️❤️❤️

# 594
Ех, Шантал гуш миличка! ❤️🥺

# 595
  • София
Eх,Шанталче,съжалявам!
Гуш и напред гледай ,явно такъв е твоя път към твоето дете.

# 596
Съжалявам Шанталче. Явно аз се бъркам, но все си мислех, че ЧГХто не спадаше. Дано следващият път наистина е Вашият. Flowers Four Leaf Clover

stonefaced Три е прекрасно число, дано поне една от тези снежинки е Вашето детенце. Flowers Four Leaf Clover

# 597
  • София
Не се бъркаш, не спадаше на трите измервания през 48 часа -189,275 и 403. от последното изследване са минали 10тина дни, а след самото изследване имах още 3-4 дни кървене.

Съжалявам Шанталче. Явно аз се бъркам, но все си мислех, че ЧГХто не спадаше. Дано следващият път наистина е Вашият. Flowers Four Leaf Clover

Реално аз лично съмнения за извънматочна нямах след като се видя сак с неправилна форма. Вярно от време на време нещо ме приболява от дясно, ама не е нищо страшно.

Чакам нетърпеливо ЧХГ-то.

А след като има зреещ фоликул това би трябвало да значи, че организма не засича бременост? Иначе нямаше да зрее нищо, нали така?

# 598
Shantal, аз имах доказана овулация 16 дена след спонтанен аборт в 7гс (имаше си ембрионче и пулс).
Може би е рядкост, но изобщо не е изключено.
Не съм следила спадането на ЧХГ, но знам, че се бях "изчистила" напълно дотогава, защото следихме нещата изкъсо на ехограф.
Горе главата, аз забременях на 2ри нормален цикъл след случката и бременността беше успешна. Simple Smile

# 599
  • София
Благодаря, Рокет!

Главата е горе, короната е наместена и чертая новият план /само дано чхг-то да пада, че от извънматочна най-много ме е страх/

Реално не се вижда нищо в матката и лигавицата е като за след цикъл.

Разбира се сега следва да се спра на един от тримата репродуктивни, които съм отсяла, и да направя консултация и с него. Даже обмислям да посетя и един ендрокринолог - едни щитовидни хормони няма да навредят към папката с документите.

Shantal, аз имах доказана овулация 16 дена след спонтанен аборт в 7гс (имаше си ембрионче и пулс).
Може би е рядкост, но изобщо не е изключено.
Не съм следила спадането на ЧХГ, но знам, че се бях "изчистила" напълно дотогава, защото следихме нещата изкъсо на ехограф.
Горе главата, аз забременях на 2ри нормален цикъл след случката и бременността беше успешна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт