Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 855
  • 828
  •   1
Отговори
# 600
Шантал,съжалявам за развоя и стискам палци от сърце за скорошен пухкав финал.

Аз не знам къде се намирам,26-ти ден от цикъла,пмс и тази черта. Дано нещата са добре.

Страх ме е, защото втората бременност беше много тежка със зацапване в началото. Май ще пускам чгх и прогестерон утре.

# 601
Irnata_87, стискам палци този път да нямаш такива притеснения. Честита чертичка!

# 602
шанталче, много съжалявам за развоя при теб. Можеш ли да посетиш още някого за консултация? Просто да си сигурна какво се случва? Желая ти възможно най-скоро спокойна и успешна бременност.

Irnata87, тихичко честито, пусни си ЧХГ, за да видиш как е положението.

# 603
Irnata, честити чертички. Желая ти лека и безпроблемна бременност!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 16:32 от Greyspirit

# 604
Здравейте,момичета!Не пиша много ,но то и няма какво.Вчера бях на преглед при Станулов,най-вероятно ще ми оперират миомните възли.След това стимулация и ако всичко е наред замразяване. И като се възстанови матката трансфер.
Стоун горе главата,имаш снежинки ,вярвай!
Маце,m angel Hug
Мила стискам палци!
И палчета за всички останали!

# 605
Irnata_87, тихичко честито!
Пожелавам ти високи ЧХГ и прогестерон утре и нека тази бременност е лека и спешна! Nature Star2

shantall, съжалявам за случващото се при теб.. все си мисля, че щом е видяла сак миналия път, то поне извънматочна няма как да е. Пожелавам ти скоро да се възстановиш и бързо да си бременна отново и до пухкав финал! Heart

Стоун, съжалявам, че не е станало този път, но доколкото си спомням забразихте по-качествените, така че ти стискам палци от там да изскочи заека! Heart

Sunshinegirl84, високият пролактин май също и от ИР-то може да е, поне при мен си вървят ръка за ръка.
Стискам ти палци за прегледа в понеделник при ендото! Flowers Four Leaf Clover

Минзухарче, стискам ти палци още този месец да се случи чудото и да не се наложи да избираш дали да правиш стимулация или не! Nature Sparkles

denni82, радвам се, че писа, че се беше изгубила в последно време.
Много хубав план сте си начертали, пожелавам ти скоро с високо ЧХГ да ни се похвалиш! Nature Star2

Callum, спомняме си те, разбира се! Да ти е живо и здраво и много да ви радва!
А както и ти каза, след няколко месеца те чакаме пак в редиците ни! People Baby

*Bubble*, добре дошла в темата, нека и второто ви се получи бързо като баткото! People Baby

Така като гледам доста момичета си даваме време до септември, тогава май голям бум чакаме!
При мен мина О и сега събираме багажа, че ще сме ваканция две седмици, тъкмо колкото да не го мисля и изчислявам. Надявам се като се върна да е с добри новини!

# 606
Ирна, честито стискам палци всичко да е наред! Успех 🍀

# 607
  • София
Irnata, стискам силно палци! Пусни чхг, за да си по-спокойна.

Fayona, четенето е лошо нещо - имало някакви си 10% с всевдосак... аз пак си мисля, че след като днес нищо не се виждаше няма от какво да се притеснявам, ама докато не излезе резултатът ще си ме боли от дясно Grinning

# 608
Шанталче съжалявам за развоя при теб! 🤗
Ирна тихичко честито,дано всичко е наред!🙏🤞

Аз нямам какво да 'кажа' и затова не пиша.Междувременно стискам палци на всички,и се надявам само хубави новини да чета като вляза в темата! 🍀❤️

# 609
Шантал, съжалявам 🍀
Ирна,  честито и до финал 🤞
Дени, щях да ти пиша на лично,  но се отказах .
Радвам се че писа, добър план сте съставили. И ние се чудехме за Станулов,  но заради мъжкия фактор избрахме Надежда.  Пиши до къде сте стигнали, успех 🍀
Кактусче,  ти какво направи ?

# 610
Шантал, на кои репродуктивни си се спряла?

# 611
  • София
Total b-HCG    H     2144.46
Получих сърцебиене и шум в ушите!

# 612
Шантал, съжалявам 🍀
Ирна,  честито и до финал 🤞
Дени, щях да ти пиша на лично,  но се отказах .
Радвам се че писа, добър план сте съставили. И ние се чудехме за Станулов,  но заради мъжкия фактор избрахме Надежда.  Пиши до къде сте стигнали, успех 🍀
Кактусче,  ти какво направи ?
Ирна, честито и до пухкав финал! 🍀
Мила, благодаря, че попита ❤️❤️❤️ Убивам се от път до София и обратно до Бургас, но сега ще останем 2 дни, за да си приберем снежинката. 🍀🙏☀️❤️💚 Септември те чакам с най-хубавите новини! 😊
Пълнолуние, стискам всички палци!
Шантал, не знам какво да кажа, но да е имало сак в матката преди седмица и още един в тръбата ми се струва почти невъзможно. Има всякакви случаи, но.... Според мен веднага отивай при някой с извънземен ехограф. В момента не се сещам кои в София бяха с най-добрите ехографи. Нещо за Калчев ми се върти, но може и да греша. Аз все още се надявам на добър развой при теб! ❤️❤️❤️

# 613
Благодаря Ви,момичета! Този тест беше китайски от Али експрес,надявам се да е верен,после направих и престо и излезе втора много бледа черта. Но sure check беше според мен отрицателен,то е доста рано ден 26,утре сутринта ще пусна чгх и прогестерон.

# 614
Ирна,стискам палци за супер резултат!
Шантал и Маце - гуш❤
Кактус, много ти стискам палци!
Минзухар, и на теб стискам палци да стане това,което искаш - според мен си дай време.

При мен момичета пролактина е супер сега - бях в бодимед и ме накараха да седна 15 мин преди взимането, 204 mIU/L при реф ст 56-619 - като е посредата трябва да е ок,нали? Сега ще пиша и на АГ.

Общи условия

Активация на акаунт