Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 860
  • 828
  •   1
Отговори
# 615
Ирната, тихо честито!

Да, Калчев е с мега-ехографа, но при него часове от днес за утре няма :/ Шантал, не знам в кой град си, прости ми, сигурно си писала. Но аз утре бих отишла на преглед в някой спешен кабинет. В София има няколко, не може по другите градове също да няма някой, който да работи уикенда.

# 616
  • София
Благодаря ви момичета, чакам за преглед при Димитров във Фемина. Той е завеждащ на едно от отделенията в Майчин дом и надеждата ми е да се съгласи да ме оперира още утре. Умирам от страх и съм супер притеснена!

Едит: Димитров потвърди извънматочна 8мм в дясната тръба. В понеделник сутрин ще ме приемат и още същия ден ще направят лапароскопия.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 20:46 от shantall

# 617
  • София
Егаси Шантал, да му се невиди! Гушкам те и стискам палци понеделник ❤️

# 618
Шанталче, стискам палци да мине леко интервенцията. Гуш.

# 619
Шанталче съжалявам, пожелавам ти кураж и да мине всичко леко. 🥺❤️

# 620
  • София
Това, което се виждаше като смачкан сак според Димитров е било кръвосъсиране. Не знам дали направих правилният избор, но Майчин дом ми се струва най-доброто място за тези неща, а Димитров е лекар с доста стаж в тази насока...

# 621
Съжалявам, Шанталче. Cry Дано бързо мине и бързо да се възстановиш. Flowers Four Leaf Clover

# 622
Ох, не мога да повярвам. Много съжалявам Шантал, всички сме с теб, стискам палци всичко да мине благополучно!!! ❤️

# 623
Успешна интервенция, Шантал! Уффффф ... Sad

# 624
Шантал, голяма прегръдка имаш от мен и ти пожелавам всичко да мине гладко! 🍀

# 625
Ирната, тихичко честито и до финал !
Шанталче съжалявам,да минава всичко благополучно!
Мила и ние сме с мъжки фактор,писали сме си.Но след ИКСИ и ИМСИ в Щерев нищо не стана.А при първият ми опит с класическо ин витро,нещата бяха в пъти по добре!Бяхме в Надежда на преглед.Ами да кажем ,че усещането ми е, че трябва да сме при Станулов.Дано не греша!

# 626
Шантал,  поне разбра как стоят нещата. Много съжалявам! Да мине леко интервенцията и бързо да се възстановиш!❤️❤️❤️
Дени, със сигурност не грешиш , щом така си го почувствала !

# 627
Шантал силни прегръдки.Дано мине леко! 😥

# 628
Шантал,силни прегръдки и от мен! Бързо да се възстановиш!

# 629
  • София
Благодаря ви момичета! Не знам къде се намирам - толкова съм объркана. Заведохме детето при нашите за тази вечер, уж да се събера, а вместо това аз се обвинявам, че не го оставихме вкъщи, за да му се радвам....

Общи условия

Активация на акаунт