Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 863
  • 828
  •   1
Отговори
# 630
Шантал не мога да остана безмълвна и аз. Много сила ти изпращам, прегръдки и знай, че всичко ще е наред. Винаги след буря има слънце. Важно е, че навреме се хвана всичко. Успех!!!

# 631
Шантал, успех. Радвам се, че все пак бързо потърси второ мнение и не се стигна до по - тежка ситуация! Леко, бързо и безболезнено да мине до колкото е възможно. Flowers Four Leaf Clover

# 632
Шантал...и аз ти изпращам положителна енергия и прегръдки! Пожелавам ти всичко да мине възможно най-леко!

# 633
  • София
Докторката ми ме насочи за второ мнение, по нейно настояване отдох още днес, за да има план за действие още за понеделник.

Шантал, успех. Радвам се, че все пак бързо потърси второ мнение и не се стигна до по - тежка ситуация! Леко, бързо и безболезнено да мине до колкото е възможно. Flowers Four Leaf Clover

# 634
Шанталче, пращам ти виртуални прегръдки. Неприятен развой е, но всичко  ще е наред. В добре ръце си.❤

# 635
стоун , искрено съжалявам .. много се надявах да са се получили нещата ,но това е живота . Вторият опит ще бъде успешен! Горе главата и успех !
Шанталче , силни прегръдки ! Ти си силна жена и ще се справиш и с това !
Димитров наистина е много добър лекар.
Моя приятелка,когато забременя с първото си дете имаше киста за която не знаеше , и си беше доста големичка,  имаше риск и за нея и за бебето. Др.Димитров я оперира в 12 г.с и сега се радва на 7 годишна дъщеря!
Пожелавам ти успех! Стискам палци и бързо възстановяване !
Ирната , честити чертички ! Лека бременност  и до финал!
Аз бях на преглед във вторник , възстановила съм се напълно от пункцията и много скоро ще си прибера снежинките !

# 636
Шантал, не се обвинявай. Добре сте направили като сте оставили детенцето при баба и дядо.
Покрай моите проблеми, синът ни доста често гостуваше на моите родители, да не кажа, че направо живееше там.
Точно преди прекъсването на бременността исках да си го вземем. Мислех, че ще ми действа успокояващо.
Единственото, което постигнах беше иначе спокойното ни и добро дете, да го натоваря с отрицателна енергия. Децата много усещат. По-добре за тях в такива моменти е да са далече от нас.
Изпращам ти и аз силна прегръдка и ще чакам понеделник да пишеш, че си добре.
Ирната, честито. Успешни и спокойни 8 месеца ти пожелавам.
Дрийм, Пълнолуние, Heart

# 637
  • София
Много ви благодаря за виртуалната подкрепа!
Както се досещате, нито мога да заспя нито да спра да мисля за това!

# 638
Шанталче , много съжалявам, че трябва да минете и през това. Кураж!

# 639
Шантал, много ме е яд за развоя и те прегръщам!

# 640
  • София
Ох, и мен много ме е яд... Още повече, че като четох извънматочна бременност е възможно да се случи повреме на някакъв възпалителен процес. Аз няколко дена след О не се чувствах добре, бях отпаднала и може би имах и лека температура- втресе ме и пих парацетамол. Мисля, че ден-два спах. Сега си мисля, че точно тогава е тръгнало да се придвижва и това разболяване е попречило да стигне където трябва.
Да, така е трябвало да стане... ясно, майната му. Хванахме го навреме, може да няма сериозно последствия. Следват няколко месеца на дзен и допълнителни изследвания. Но м**** му защо ми се случват такива неща....

Шантал, много ме е яд за развоя и те прегръщам!

Много разводнихме темата с моята лична драма! изивнявам се за което и страшно много ви благодаря за съпричатието! Време е да се съвзема!

# 641
Охх,миличка.Който каквото и да каже,няма да е достатъчно.Понякога си мисля,че по-добрият вариант е да не се случва забременяване,от колкото такива неща като извънматочна,или пък спонтанен аборт,кухо яйце,мисед и прочие..За всяка една от нас несполуките покрай бебеправенето влияят доста негативно на организма и психиката.Писано ни е явно,да вървим по трънливия път,някой от нас доста дълго..Не го мисли,и не се обвинявай.Няма от къде да знае човек,какво е можело/не можело да стане.
Важното в случая е,че всичко е хванато навреме.Сега си почини,и дано се възстановиш бързо!❤️

# 642
shantall Дано всичко мине безпроблемно и бързо. Друго не мисля,че ако кажа ще има смисъл. Гуш.

Христов в Надежда ми е адски далеч понеже сме от Ямболско. Ще правя някой изследвания, но може би около зимата да отрасне малко буболечето, че много нерви ми се насъбраха последните 2 години. Сега съм се отдала на малката напълно. Пък живот и здраве след нова година може да започнем опитите.
Към какви изследвания  бихте ме насочили?
Смених АГ-то от Ямбол отидох в Сливен, приятна женичка е разбира ме, като й говоря не ми се сопка, а за предната няма да ви казвам .. обмислям сега юли да си запиша час, че не сме се виждали от март месец ей така профилактично .. и така 😇

# 643
Шантал,и аз съм с теб и ти пращам виртуални прегръдки и целувки! Силно стискам палци всичко да мине безпроблемно! ❤❤🤗🤗😘😘

# 644
shantall, силни прегръдки! Да мине възможно най-леко всичко, бързо да се възстановиш и вярвам, че скоро ще се разсеят облаците, ще изгрее слънце и те чакат много радости!

Общи условия

Активация на акаунт