Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 788
  • 828
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета:) Имате ли информация къде работи доцент Русев и как се запазва час.Благодаря

# 61
Честита нова тема, да бъде още по-успешна от предходната ❤️! Да има плюсчета, хубави ЧХГ, спокойни бременности и бебешки рев на финала! M-angel, стискам много силно палци за хубави новини следващата седмица и наздраве с много, много течности! Jaienvie, доц. Русев работи в МЦ СИГРИДОВ от началото на годината мисля и директно в медицинския център си запазваш час.

# 62
Честита нова тема, да бъде още по-успешна от предходната ❤️! Да има плюсчета, хубави ЧХГ, спокойни бременности и бебешки рев на финала! M-angel, стискам много силно палци за хубави новини следващата седмица и наздраве с много, много течности! Jaienvie, доц. Русев работи в МЦ СИГРИДОВ от началото на годината мисля и директно в медицинския център си запазваш час.
Много благодаря

# 63
Благодаря, Данита.
Не споделих в тази група за проблема си, защото не исках да тревожа момичетата, които и без това си имат своите грижи покрай процедури, изследвания и емоционални преживявания.
Опитвам се да се държа и в крайна, ако е писано ще го бъди.

# 64
Ейнджъл, имаш опора и тук, ти знаеш какво и докъде, в крайна сметка не всеки иска винаги да говори, особено като му е стегната душичката, разбирам идеално. Следя всички ви и се радвам с вас, тревожните мигове също са за споделяне. В крайна сметка ще стане това, което е най-доброто за теб и дай Боже да бъде точно това, за което мечтаеш! ❤️

# 65
  • София
Наси, супер новина, хайде действайте за репродуктивна клиника вече

m-angel помня че и кокосова вода се препоръчваше за намалели води, стискам силно палци!

При мен май отново няма да го бъде, че съм срината психически е ясно, че и това ще мине е ясно, просто пореден душ ме заля... Вчера бях при Калчев, вътрематчона е бременността, но мехура е празен, няма жълто тяло, няма нищо. Другата седмица съм и при моята АГ в Щерев и при него в петък, но надеждите са ми попарени на максимум. Отново на всичко възможно поддържащо съм и пак подобен развой

# 66
M-angel, Мацето всичко ще е наред!
Прегръщам ви ❤️❤️❤️

# 67
  • София
Маце, съжалявам за лошите новини.
Стискам палци все пак да има положително развитие при теб!

# 68
Маце, гуш. Дано все пак да се поправят нещата..

# 69
Маце Прегръщам те миличка, изпращам ти сили и кураж. 🥺🥰😇🤗

# 70
Маце, ще се моля въпреки малките шансове, да се окаже грешка.

# 71
Маце, и аз ти изпращам положителна енергия и стиснати палчета, дано все пак има добри новини! 🤞🤞🤞💖💖💖🤗🤗😘😘😘

# 72
Маце, миличка, стискам ти палци и вярвам силно, че ще стане чудо и ситуацията ще се подобри! Heart Heart Heart

# 73
Маце, в коя седмица си, дали не е просто рано и да има все пак шанс?

# 74
Маце, много съжалявам, бъди силна, всичко ще е на ред!

Анна Мария, аз пия вечерна иглика до овулация, уж предизвиквала контракции при евентуална бременност. Също пия витекс и малинови листа, също до овулация. След това до цикъл само омега 3 и витамин Е.

Общи условия

Активация на акаунт