Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 799
  • 828
  •   1
Отговори
# 75
m.angel, дали не е добра идея да пробваш да се консултираш и със Сигридов или някой от неговия екип?
Смятам, че при спешен случай би те приел.

# 76
Мина ми и на мен тази мисъл и го обмислям. Той има собствена клиника в София, нали?
Ако някой има инфо, моля да ми пише на лични, за да не спамим тук. Благодаря!

# 77
  • София
Мина ми и на мен тази мисъл и го обмислям. Той има собствена клиника в София, нали?
Ако някой има инфо, моля да ми пише на лични, за да не спамим тук. Благодаря!

Да, има https://sigridov.bg/en/, аз бих те съветвала и Чавеева в Щерев да потърсиш, тя е една от малкото Фетални хирурзи в България, ако не се лъжа със същата експертиза е и Чачева в Надежда? Марков също.

Иначе в 5гс +4 дни съм. На Калчев му е извънземен УЗ, но и него лицето му се отчая от това което видя. Финално ще се знае следващата седмица, но  той и аз сме на ясно какво трябва да се вижда в тази седмица, а то не се виждаше...

# 78
m.angel, виждам, че вече Мацето е дала контакти на клиниката.
Според мен звънни там, докато не ти вдигнат, че майче трудно отговарят на телефоните доколкото знам.
Държа всички палци стиснати и за теб и за Мацето!

# 79
Мацето, съгласна съм, че с добра апаратура би трябвало да се видят определени неща на този етап, но лично за мен, това е много ранна седмица и няма как да се правят изводи. Според мен, на този етап все още има шансове да се развива нормална бременност.

Lilium Simple Smile, благодаря за отговора. И аз четох за контракциите, които може да предизвика вечерната иглика, заради което не трябвало да се пие след О. Макар, че оплодената яйцеклетка се придвижва до матката около 6-7 дни след О, заради което ми се струва че не е проблем да се пие и малко повече. Та затова попитах другите как го пият.

# 80
Привет, записвам се тук да си правим компания. Flowers Hibiscus

Маце, аз понеже имам скорошна подобна история и също знам какво трябва да се види в тази седмици, се надявам да е фалшива тревога. При мен ембринчето в 6гс. беше толкова малко, че едва го хващаше ехографа за измерване. Стискам ти палци!

За Сигродов последно време от всевъзможни места научавам, че доста е променил отношението си към пациентите и му липсва емпатия или желание да приема подобни случаи. Дано все пак имаш късмет, m.angel!

Чета от години темата, но не съм се включвала никога. Имах намерение да го направя с първото дете, но там се получиха неочаквано бързо нещата и нямаше кога. Имах много тежка бременност, но успях да го избутам някакси до термин. Тъкмо се престрашихме за второ дете, заради моя страх да не лежа отново половин година на легло и да нямам възможност да отделям достатъчно време на първото. Нещата пак се случиха от първия път, буквално, но този път не приключиха успешно и сега боря медикаментозния аборт след мисед. Пуснах изследване за тромбофилия, намествам короната и продължавам напред.

Също мога да се включа с мнение за темата с хормони, там наистина излиза, че всички момичета са с тежки проблеми. Аз за съжаление също се подлъгах, но в крайна сметка след като си самопоставих диагноза ИР след подобни нейни тълкувания, който в последствие се оказа, че нямам. Satisfied

Късмет на всички, които очакват хубави новини този месец. Flowers Four Leaf Clover

# 81
Маце и М-angel имате стиснати палци и от мен! Бъдете силни, всичко ще се оправи! Purple Heart ако е писано чудото ви да се случи сега, няма какво да го спре.

# 82
Маце , надявам се на следващия преглед да се види … все още има шанс .
Ейнджъл , много трудна бременност , но ти пожелавам да е до термин … вярвам , че водите ще се увеличат с общи усилия и ще държите положението под контрол .

Много стиснати палци и на двете 🫶💙❤

# 83
Силно стиснати палци и от мен, Мацето и m-angel.
Оставям нещо тук, което на мен често ми е помагало в трудни моменти. Послание върху книгата на един мой много любим и вдъхновяващ човек: "Не се отказвай дори когато става невъзможно" Heart

# 84
Момичета, здравейте.

Не съм активна много във форума, доскоро бях в темите за инсеминация, а тази я чета от време на време.
Накратко за мен - на  32г. съм. С мъжа ми опитваме от близо 2 години, досега съм нямала забременяване.
От края на 2021г. започнахме посещеня в Надежда - само ЦС съм правила (с 1 непропусклива тръба), след което 4 неуспешни инсеминации. Предвид  запушената тръба, док съответно веднага ни насочи към лапаро и инвитро. Дори имам вече заповед от ЦАР.
АМХ ми е дооста ниско - 0.88 при последния тест. Но пък имам антрални фоликули и не знам дали е за притеснение или не.
Реших да потърся 2-ро мнение и попаднах на Калчев. Направи ми доста обстоен преглед и каза че снимката не е много добра, та ще повторим с пяна. Назначи и изследвания за тромбофилия.
Ако някоя от вас е негова пациентка - знаете ли за инвитро евентуално към кого насочва, работи ли тясно с инвитро докторите? Самата смяна от лекар на лекар си е стрес,  знаете. Бях в голямо чудене дали да не направя директно лапарото и да се приключва, но дори и да се стигне до там, се радвам че взех решение да чуя и друго мнение. Остава обаче следващото, на кого бих доверила инвитро.

Поздравявам всички ви за всеки един месец и емоции през които минавате. Flowers Hibiscus И естествено стискам палци  за повече добри новини Animal Hatching Chick

# 85
Маце , Ейнджъл стискам палци,всичко да е наред при вас!!! Пращам ви цялата си положителна енергия🙏❤️❤️❤️
Добре дошли на новите момичета,пожелавам ви да не се задържате дълго тук,като някои от нас 😁🤞🍀
Успех на всички!☺️

# 86
  • Ст Загора
Еее Маце и Ейнджъл да нещата се оправят !

Момичета , дали мъжа ми дапусне за хламиия , уреапазма и миколазма ? Аз нямам , дали може той да има ?

# 87
Наси… Дали това, дали онова. Дано за пореден път не ме сметнат за груба, ама съветът е приятелски… Спри да се луташ между някакви изследвания, тестове и какво ли не… Иди на доктор! ИдеТЕ на доктор.. Как така без насоки си готова да хвърляш пари не знам…

# 88
  • Ст Загора
Ще идем . Питах просто . Ами без насоки сами 2 СГ  е пуснал Мм и аз един тест . Насоки , тези тестове се пускат ей тъка без лекар . Ако имах полужителен от тези щях да ида . Имам няколко аборта , никой не беше ми назначил хламидия и микоплазма и уреаплазма . Да не съм ходила при Сигридов или в репродуктивна . Явно обикновенният АГ не е за мен . Но късно го разбрах .. Да ще идем аз нямам други идей за изследвания хах ....

# 89
Маце, хайде да се изненадате с Калчев следващата седмица. За неговия УЗ, като кино ми е, няма нужда да обяснява, от толкова срещи знам какво да търся и гледам. Никъде другаде нямам толкова добра картина. Но пък може бебчето да се крие, че да ви изненада. Наистина се надявам на най-доброто 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт