Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 782
  • 828
  •   1
Отговори
# 810
Кактусче , съжалявам за неуспешния трансфер 😢. Дано бързо и леко минат последващите интервенции и на есен да ни зарадваш с положителен тест

# 811
Добър ден, момичета. Да си помрънкам аз. Така ме боли кръста от сутринта, може да е от ПМС, а може да е от това, че ми е 7 ден след О. Имам някакви петна по лицето, но може да е от това, че в събота водих детето на басейн, а може и от друго. Тресе ме нервата яко, но вчера такъв скандал заформихме, очаквам днес като се прибере да стане още по-голям, а са точно дните, в които трябва да съм най-спокойна. Но явно ще е като всеки месец-каквото дойде. Сега да питам: Днес ще пристигне ето това. Някой да е чел нещо за него или да е ползвал? Пише, че от 5mlU hCG/ ml. А уж си бях обещала, че няма да правя така и чинно ще си чакам, ама....Frowning1

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 09:22 от Danito1

# 812
Момичета изследването за тромбофилия в обикновена лаборатория ли пуснахте,тези от вас,които са или другаде

# 813
В Геника. Погледни на сайта къде другаде имат клонове и партньори, ако не си от София  Simple Smile

# 814
  • София
Момичета изследването за тромбофилия в обикновена лаборатория ли пуснахте,тези от вас,които са или другаде

Приоритетно търси Геника, ако не е Геника компромисно в Майчин Дом-София, но там не е пълен пакет. В обикновена лаборатория категорично НЕ

# 815
  • София
А защо не в обикновенна? АГ-то ме насочи към Синево и Цибалаб, тя пък нещо против Геника имала

# 816
  • София
Защото не са генетични лаборатории и резултатите са им съмнителни. Не си давай парите за други лаборатории, отивай си в Геника. Геника още един плюс е че ти пазят пробата дълго време, ако има нужда от допълнителни изследвания не е нужно да те бодят допълнително, аз примерно 2013та бях пускала основен пакет и сега 2021ва не ми взеха кръв а ползваха същата проба. Отделно имаш и безплатна консултация с генетик

# 817
shantall, по стечение на обстоятелствата, първата кръвна проба за тромбофилия трябваше да ми я изследват в мед.университет в Плевен (а ми я взеха в Пловдив).
Две седмици след взимане на кръвта ми звъннаха от там, за да кажат, че при процеса на извличане на ДНК не им е достигнал материал и трябва да се дава кръв втори път.
Тъй като вече бях бременна и нямах време да ги чакам още месец да се туткат, запалих колата и деректно отидох в Геника, Пловдив.
Момичето там ми обясни, че генетичните изследвания са по-специфични и че пробата може да се компроментира по много начини, включително неправилно извличане на матетиал, при транспорт и тнт.
В тази връзка, не бих заложила на обикновенна лаборатория.

# 818
И аз не бих пуснала нищо такова в обикновена лаборатория. Моите ги пуснах в Геника, разширен пакет, като си добавих и един ген за Б12.

# 819
  • София
Разбрах ви! Ето още нещо полезно значи. Така или иначе като се върнем от морето ще ги действам тия изследвания.

# 820
Кактусче Heart Толкова си силна, момиче... МНОГО ти стискам палци! Heart

# 821
Моето изследване за тромбофилия е правено в лабораторията на клиниката в която ходя. Гинеколога ме прати там. По принцип имам тромбофилия... Та явно трябва да си направя нови изследвания в геника 🙂....

# 822
  • София
Моето изследване за тромбофилия е правено в лабораторията на клиниката в която ходя. Гинеколога ме прати там. По принцип имам тромбофилия... Та явно трябва да си направя нови изследвания в геника 🙂....

Питай дали не ги пращат пробите в Геника, че има и такъв вариант

# 823
Това е като със спермограмата и че не е хубаво да се прави в обикновена лаборатория, a в репродуктивна клиника Simple Smile всеки си има специалност.

Като вземем предвид, че Станулов позна къде е правена тази на ММ по аглутинацията, се Joy каза, че във Вита всички ги изкарвали така.

# 824
Инферия, и моя ММ прави СГ във Вита - заключение нормозоо с аглутинация😀.. Аз там вече вяра им нямам за изследвания да не говорим как гадно бодат за кръвни... 😪

Общи условия

Активация на акаунт