Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 824
  • 828
  •   1
Отговори
# 780
Наистина сексът по график не е като сексът не-по-график Simple Smile Но при нас от доста време е почти само по график и в името на преследваната цел. Заедно сме от 14 години. Различна е връзката ни сега в сравнение с това, което беше преди 5, преди 10 и преди 14 години, на друго ниво е, така да се каже... За някои видове емоции си спомням с носталгия и знам, че няма да се появят пак помежду ни. Но пък в трудностите връзката се калява и виждаш човека си с други очи, успяваш да оцениш някои негови качества, които се проявяват именно във времена на изпитания. Имали сме много трудни периоди, но досега успешно ги преодоляваме. Може би целта, която гоним, и неуспехите дори ни сплотиха.

Впрочем на мен ми дойде М само 3 седмици след аборта, беше нормална, сега тъкмо приключи. Чувствам се възстановена психически и нямам търпение да подновим опитите, но знам, че трябва да изчакам да минат три месеца. Не сме решили дали първо все пак да не се изследваме. Докторът каза, че не мисли, че имаме някакъв проблем, който да е станал причина за аборта, пък имам и една успешно приключила бременност; от друга страна, би ни подействало успокояващо да проверим дали не се е появил някакъв проблем, а и ММ казва, че нищо не ни пречи да се изследваме. И без това натам бяхме тръгнали.

И така покрай мен. Добре съм. Само не мога да спра да се сравнявам с другите, на които сякаш с лекота им се получава, и са по-млади, и децата им имат желаната разлика във възрастта... Знам, че това са глупави мисли, но понякога ме обземат такива. През повечето време обаче разсъждавам трезво и съм изпълнена с оптимизъм. Simple Smile

Добре дошла, Ivana235, и да не се задържаш дълго тук!

Успех на всички!

# 781
Според мен пък е нормално , че в повечето случаи секса по график не е на мах . Едно е да усетите момента , да има страст , желание и да се случи от самосебе си . Друго е , скъпи хайде , теста за О показа || . Не , че е лошо , особено в началото даже е забавно , но е нормално като мине повече време / при някои двойки , години / , да не го приемаме така . Не мисля , че е редно да бъде причина за конфликти , но , ако някой се натоварва , няма смисъл да си дава зор .
И при нас минаха много месеци в следене на О , Т и графици , ама наистина стана в първия месец , в който се бях отказала психически . Беше период на пандемия , все си бяхме вкъщи , натъпкани с всевъзможни витамини заради Ковид . Превихме секс в събота , през нощта мах силни болки от О , в неделя също … и просто тогава стана , късмет .
Определено мисля , че е всеки трябва да действа както прецени , както го усеща и както се чувства добре .
Успех , дами 💙💙💙

# 782
Bellflower аз бих ти дала съвет да се изследвате и изобщо да не разчиташ на думите, че нищо май ти няма. Да, може наистина "нищо" да ти няма, но го има и другия вариант.

Ето ще дам себе си за пример. Имам едно изнoсено дете, да, с много тежка бременност, лежане, безкрай контракции и треперене, болници, системи, но доносено и родено ден преди термин. Обаче имам едни от най - тегавите мутации, които ми вървят в пакет и хематологът определи роденото ми дете без терапии като истинско чудо. Сега, разбира се, съжалявам, че не бях до край хипохондрик и не проверих всичко преди втората бременност, но пък и се надявам с открит проблем да не влезна в спиралата "нищо ти няма", "случва се често", "природата си знае работата, сигурно му е имало нещо" и безкрай такива слова, които заливат всички жени, преживели спонтанни аборти, особено повече от един.

# 783
  • София
licorne ние с ММ и двамата сме на ръководни позиции, с много натоварен график + дете. Имало е дни в които и от леглото от умора не искам да ставам ама за общата кауза се стараем. Действайте си както искате, но просто без оплаквания после що не става, това важи за всички.

# 784
Ще завърша темата с положителна новина и се надявам новата да е изпълнена само с такива! ❤️

Днес в 5+2 бях на преглед при д-р Вецев и мисля,че открих моя лекар.😚 Има много добър ехограф,видя се ембрион със сърдечна дейност, кръвоотоци гледа много обстойно и каза,че са в норма и профилактично изписа настапин,след 2 седмици на преглед.

# 785
Ама аз не разбирам защо е необходимо да се сравняваме? От двойка  до двойка има огромна разлика. А в тази група от кога има цензура на оплакванията, че не става? Тя не беше ли точно за това? Аз просто изразих мнение по въпроса на Минзухар, а имам странното усещане, че някак темата се обърна срещу мен и  отношенията ми с моя мъж, които изобщо не съм имала желание да коментирам в детайли. Съвсем отделно - смея да твърдя, че специално аз съм от хората в групата, които рядко се оплакват и мрънкат, че не ставало.

И да се допълня - при положение, че пиша, че преди сме правили секс по график, съответно и в пика на овулацията, то очевидно, че при нас проблемът не е просто в хаотичните опити, както предполагам и на повечето момичета тук. Така, че моля да не си обясняваме кой имал право да се оплаква, че не става и кой не.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:45 от licorne

# 786
  • София
licorne имаш избор, да го приемеш лично или като храна за размисъл. Аз вярвам че ще избереш второто. Purple Heart

# 787
  • София
Бел, много се радвам, че психически се чувстваш добре! Това е много важно! Затова и аз гледам да съм положително настроена и да гоня страха си! За изследванията - моята АГ каза да ги направя, защото така за себе си ще имам увереността, че всичко ми е наред и малко или много ще премахна психическата бариера, че нещо не е наред! Колкото до изчакването - повечето лекари препоръчват 3 месеца, но ако се чувствате готови и на 2рия да почнете с целенасочените опити не мисля, че ще е проблем.

Ние днес правим 9 години като семейство. Заедно сме от ехе... 21... и въпреки това секса ни не бих казала, че се е променил кой знае колко. Grinning

Irnata_87, много е важно да усетиш, че това е твоят лекар!

licorne и Мацето - и двете сте прави от вашите си гледни точки! Съгласна съм с части и от двете ви, недейте да водите такива спорове - различни хора имат различни разбирания, важното е във вашите разбирания да е и вашият партньор. Джен енергия и на двете ви!

# 788
Ще вляза малко рязко...правете ЛЮБОВ!!! С моя мъж също имахме малък момент на изтощение от секс по график, но аз бях 7 месеца с таймиращи инжекции. В един момент си казахме, че несгодите няма да попречат на интимните ни преживявания. Започнахме да правим любов, дори да е по график, наслаждавахме се истински! В момента пак продължаваме в същия дух! Правете любов и се радвайте, че може да стане естествено. Аз днес разбрах, че и третия опит инвитро е неуспешен. Предстои ми операция за премахване и на другата ми тръба, ново хостеро(което се чудя при кой да направя), разбира се сега трябва да подаваме документи и предполагам пак ще съм по дълъг протокол заради аденомиозата(нямаме замразени ембриончета). Болките не са никак леки, имам предвид физическите в момента, но и психически не ми е лесно. Няма да се предадем! Действайте заедно с половинките ви в екип! Много положителни тестчета пожелавам! ❤️❤️❤️

# 789
  • София
Кактусче - голямо гуш! Евала, толкова много позитивизъм във всеки твой пост има, че просто няма как да не ти се възхитя!

# 790
Кактусче, много съжалявам че минаваш през това. Изумяваш ме от къде имаш тази голяма сила да продължаваш. ☹️❤️🥰

# 791
Кактус, прекрасна, както винаги! Гушки и  стиснати палци тази любов да даде най-хубавият резултат съвсем скоро!

# 792
Kactus, ще се моля да получите своето чудо! Няма как такова постоянство, любов и търпение да не бъдат възнаградени!

# 793
Сърдечно ви благодаря, прекрасни!!! Нямате идея каква подкрепа сте ми и колко специална ме карате да се чувствам! Бъдеще щастливи! Искрено пожелавам на всички да се похвалите съвсем скоро! ❤️❤️❤️ Аз запазих час за преглед и уговорих операцията за другия месец. 😊 Много прегръдки от мен!!! 🥰

# 794
Кактусче 🌵 Специално за теб огромна прегръдка. Хвърлям око и на една друга тема, оттам знаех, че днес чакаме новини от теб и стисках много палци Heart Съжалявам искрено за неуспеха. Но ти се възхищавам на силата и особено на позитивизма, независимо, че ти си знаеш какво ти е. Винаги от теб блика доброта Heart Вярвам, че ще бъде възнаградена.

Общи условия

Активация на акаунт