Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 778
  • 828
  •   1
Отговори
# 795
Chaos and Infinity, много си мила 🥰 Благодаря ти от ❤️! 🍀☀️😘

# 796
Кактусче, много съжалявам за този резултат!!! Пращам ти силни прегръдки!! Толкова много ти се възхищавам, ти си силна и борбена и знам, че това няма да те разколебае, а напротив ще продължиш още по-смело напред!!! ❤️❤️❤️

# 797
Ех, Кактусче  и аз те чаках с добри новини ...
Много съжалявам ❤️
Супер план си направила! Дано това е последната пречка и най-после получиш твоя дълго чакан подарък ! Целувки и прегръдки 🍀
Аз подкрепям мнението на Инферия, че липсата на опити също може да бъде доста стресова. При нас поне това се отразява повече отколкото   действия по план. Но всеки човек е различен и най-важното е да намерим правилния подход  един към друг и да продължим борбата. ❤️

# 798
Момичета, проверявате ли позицията на маточната шийка? Обикновенно преди ову е ниско разположена и твърда(като върха на носа) след което по време на О е висока, отворена, мекичка. Аз съм на 9 дни от О и все още е висока, мека и много леко отворена. Доколкото знам може да е сипмтом за настъпило оплождане и имплантация. Вие проверявали ли сте го? Как е било при вас?
Здравейте, момичета. Не съм ви чела от 5 теми,но не съм ви забравила. С болка чета за лапароскопии, кухи яйца... Съжалявам, момичета . Желая ви само здраве и да забравите по скоро неприятното.🤗 На момичетата с +, лека и успешна до края. Специални поздрави за мама на Лъчезара/ не помня никове,не ми се сърдете/, моята дъщеря също е Лъчезара.
Аз нямам с какво да се похваля, освен, че след няколко месеца почивка сега отново съм в очакване на +, но чак другата седмица. Все едно времето е спряло.
И последно, че стана роман - някой знае ли кой е зад "Анонимен". Искам да я питам нещо, но не ми дава да ѝ отворя профила,за да пиша.

# 799
Здравейте, имам едно детенце и от 3 месеца правим опити за второ. Този месец по точно юни цикъла ми дойде на 15ти и на 16ти (цикъла ми продължава попринцип 7 дни) приключи след това имаше леко прокървяване и отрицателен тест. Цикъла ми варира от 28 до 31 дни. Продължаваме с бебеправенето и в момента усещам силна тежест в гърдите все едно са пълни ( а аз никога не съм кърмила) по време на овулацията по календар имах странно придърпване от дясно ниско долу. Кога най рано мога да направя тест и има ли шанс според вас това да са симптоми на бременност

# 800
Силно се съмнявам, че която и да е от пишещите жени тук не е наясно как се случват нещата. И не е само медицински, чиста и проста биология е, и всички сме наясно с процесите. Ставаше дума по-скоро за отношенията между партньорите, и как те се променят по време на овулация, и че трябва да е точно сега, веднага. Поне аз така го усетих. И това съм изпитала на свой гръб. Честно казано, в моментите, когато действаме ние за бебе, вече ми призляваше само като видя мм гол. Да се смееш ли, да плачеш ли. Но е факт пък при нас точно, че когато след 7 неуспешни месеца, правихме секс всеки ден! Всеки ден! Нещата се получиха. Сега оз искам второ  той ми се дърпа. Мрън.

# 801
Дани, огледай следващите коментари, може би някой е цитирал дамата преди да стане анонимна.

Adch, правилно си си задала въпроса в "Бременна ли съм" Simple Smile изчакай отговора там и междувременно можеш да погледнеш първия пост за какво е темата Simple Smile Както и първия пост в "Бременна ли съм", там пише за тестовете до колкото помня.

# 802
Извинявам се, ще изчакам отговор там. Благодаря 🙂

# 803
@licorne, моля те за помощ. Ти си отговорила на "Декоде", която явно след това е станала "Анонимен". Не знам как да намеря потребител тук, пък съм и през телефона. Четох коментари,но не я срещам...

# 804
Кактусче Hug
Irnata и аз бях на преглед при Вецев днес Simple Smile ,но за миомите.Хуабвото е ,че 3ма лекари са на мнение ,че не трябва да се пипат и не пречат.

# 805
Danito, да, този потребител беше с име Decode преди. Ама...не разбрах...как и с какво точно да помогна?

# 806
Danito, да, този потребител беше с име Decode преди. Ама...не разбрах...как и с какво точно да помогна?
Евентуално с насока как да я открия,но явно е напуснала форума 😕 Благодаря ти все пак 🤗

# 807
Наистина нямам идея. Не познавам потребителката, просто й отговорих 1-2 пъти. 😔

# 808
Кактус, голямо гуш , възхищавам ти се! Стискам ти много палци 💖💖
Ирна, честито сърчице!
Стиснати палчета за всички! 🤞🤞💖💖🤗🤗

# 809
  • София
аз се разписвам с цикъл Grinning тамън навреме, за да не се налага да седя на пясъка на морето /ако стигнем до там, че пък сега се оказваме без кола/

Общи условия

Активация на акаунт