С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Е, и?

# 481
Не не е проблем, но не може да тръгне от днес за утре, и тази процедура е дълга , последно като ми каза че брат ми е предложил ме попита дали аз и мъжа ми сме съгласни да вземе детето с нея, но това трябва да се проучи и помисли добре. Това е просто нейно предложение не е решение. Но каза, че ако реши ще замине със или без детето, но по нейни думи не е в близък план това за нея е алтернатива.

# 482
ryova,
Ти будалкаш ли ни? Как ще вземе детето с нея, кой ще го гледа, когато тя е та работа? Мислиш ли, че, в която и да било чужбина, са приритали за 58 г. баба с внуче инвалид? Дори да има много социални придобивки, като в Германия, все някой член та семейството трябва да работи.

# 483
ryova,
Ти будалкаш ли ни? Как ще вземе детето с нея, кой ще го гледа, когато тя е та работа? Мислиш ли, че, в която и да било чужбина, са приритали за 58 г. баба с внуче инвалид? Дори да има много социални придобивки, като в Германия, все някой член та семейството трябва да работи.
Аз мисля, че няма да стане така както си го мисли тя, не съм се съгласила това са нейни разсъждения пак казвам, че никога не съм и натресла детето, но аз не вярвам , че ще замине това си е лично мое усещане.

# 484
  • София
Това вече е майтап. Болното дете се говори, че може да се прати още  по-далече от родителите си. А майката мислила, че няма да стане.
Момиче, майка ти е иззела изцяло родителството на едното ти дете, за да се играете на красиво и щастливо семейство с "по-доброто" такава. Ни къде си? А мъжът ти? Щяла бабата да го води да живее с нея в чужбина.

# 485
Уиш, бърльо-бърльо, ~Боряна~,

"И един мармот завива шоколад" стана историята.

# 486
  • София
Уиш, бърльо-бърльо, ~Боряна~,

"И един мармот завива шоколад" стана историята.
Абсолютно.

# 487
И ти би дала детето си? Сериозно? Не стига че е лишено от майчина обич и ласка, бащина обич и семейство, ами и ще го изведат от страната, за да си живеете със здравото дете без ангажименти към болното дете?
Горкото дете.

# 488
  • София
Много лъжеш.

# 489
Прекрасна семейна картинка.

# 490
Това вече е майтап. Болното дете се говори, че може да се прати още  по-далече от родителите си. А майката мислила, че няма да стане.
Момиче, майка ти е иззела изцяло родителството на едното ти дете, за да се играете на красиво и щастливо семейство с "по-доброто" такава. Ни къде си? А мъжът ти? Щяла бабата да го води да живее с нея в чужбина.
Да защото няма да замине, за това казвам, че мисля какво неясно има, не съм казала " ооо супер тръгвай с детето" това не е нещо буквално, което ще се случи, а нейни думи, за мен това са просто думи.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:54 от ryova

# 491
То ще е хубаво да е измислена история, най-вече за бабата и болното дете. Авторката отдавна ме загуби.

# 492
  • Варна
След като няма да си дадеш детето в чужбина значи е напълно възможно заминаването на майка ти буквално от днес за утре. Не е сложна и тежка процедура.

# 493
  • София
Това вече е майтап. Болното дете се говори, че може да се прати още  по-далече от родителите си. А майката мислила, че няма да стане.
Да защото няма да замине, за това казвам, че мисля какво неясно има, не съм казала " ооо супер тръгвай с детето" това не нещо буквално, което ще се случи, а нейни думи, за мен това са просто думи.
Защо няма да замине? Притисни я да замине. Вие си взимате детето, майка ти заминава за чужбина, което ѝ решава проблема със свекървата... След като вече е ходила, има и дете там, нищо сложно или бавно няма в заминаването. След като си толкова притеснена за майка си, ще си вземете детето с мъжа ти и ще я караш да замине.

# 494
След като няма да си дадеш детето в чужбина значи е напълно възможно заминаването на майка ти буквално от днес за утре. Не е сложна и тежка процедура.
Нали трябва да се реши, а аз не вярвам да го направи, сложното е да го реши, заминаването е лесно.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:18 от ryova

Общи условия

Активация на акаунт