С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Като си вземете детето и остане сама с дементен възрастен, ще се реши много лесно.

# 496
Като си вземете детето и остане сама с дементен възрастен, ще се реши много лесно.
Не знам...... съмнява ме мъжа и дали ще се съгласи и аз ще се радвам да замине даже ако няма пари ще и дам, а може и брат ми да и купи билетите. Вижте това за детето може да го е казала в момент на някакво чувство на безизходица , не знам какво и е било в главата. Споделих ви го да разберете, че майка е готова на всичко за детето, не ме разбирайте погрешно и за това, няма да го пусна, като цяло казах, че няма да стане заминаването, така си мисля.

# 497
  • Варна
Твоето дете я държи тук. Не се прави, че не разбираш.

# 498
Е нали не и беше мъж, няма брак с него? Тогава нищо не и пречи да го остави и да замине. Особено като я натиска да гледа бабата.

# 499
  • София
Не знам...... съмнява ме мъжа и дали ще се съгласи и аз ще се радвам да замине даже ако няма пари ще и дам, а може и брат ми да и купи билетите. Вижте това за детето може да го е казала в момент на някакво чувство на безизходица , не знам какво и е било в главата. Споделих ви го да разберете, че майка е готова на всичко за детето, не ме разбирайте погрешно и за това, няма да го пусна, като цяло казах, че няма да стане заминаването, така си мисля.
Ами ако мъжът ѝ не се съгласи и тя избере да се съобрази с това, в такъв случай да започне работа тук, в България. Пак ѝ решава проблема със свекървата.

# 500
Твоето дете я държи тук. Не се прави, че не разбираш.
Говоря за момента, когато детето няма да бъде при нея.

# 501
Може да предпочита да е близо до внучетата и дъщеря си, вместо в чужбина.

# 502
  • София
И понеже ти много обичаш детето си и искаш проблема на майка ти със свекървата да се реши, ще си го вземеш едва ли не до дни, нали? Така ти като си вземеш съвсем скоро детето, тя ще може да започне работа във или извън България и няма да има проблем със свекървата. А може да иска и да е до сина си.

# 503
Няма ли някоя нова тема да се подхване?
Тази вече нагарча чак... Всички се повтарят и си върти едно и също!

# 504
Казах вече, няма да почне в БГ работа, върна се от чужбина преди 4г. само защото ще е ЛА и осигуровките ще вървят. Това, че няма брак не означава, че не и е мъж, все пак брат ми е от него. Винаги се е съобразявала с мъжа си повече отколкото той с нея.

# 505
Няма ли някоя нова тема да се подхване?
Тази вече нагарча чак... Всички се повтарят и си върти едно и също!

Еми как няма да се повтаря. Авторката си успокоява съвестта, че майка й мизерства, защото така иска, а не защото я е страх, че дъщеря й няма да се справи без нея.

# 506
  • София
По-рано написа, че не е проблем да се върне в чужбина, само процедурата (каквато и да е тя) била дълга. По-късно пък изведнъж мъжът ѝ можело да не се съгласи. Само си измисляш извинения да не си гледате детето с мъжа ти.

# 507
  • София
Няма ли да се приключи с тая тема?
Авторке, ако ти е жал за майка ти, вземи си детето и без това то се чувства изоставено, как няма да се бие с братчето си, когато усеща, че заради него сте го оставили.
Пък майка ти, ако иска да гледа болната си свекърва, ако иска да се премести в чужбина при брат ти, ако иска да иде на квартира и да работи като сервитьорка - НЕЙНА СИ РАБОТА!

# 508
Спирам , няма смисъл всичко се каза и решение има .... взимам детето и майка решава останалото. Ако разбера, че няма да замине, тогава вече, не ще се бъркам в къщата им, направо си я взимам в къщи и като се успокои ще я накарам да замине брат ми е готов да я приеме там.

# 509
Важното е тя да си вземе решенияята, не вие да я бутате и натискате.

Общи условия

Активация на акаунт