С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 438
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Cuckoo, моите съболезнования!

# 616
Cuckoo, моите съболезнования. Преди седмица почина баба ми, моята свекърва също не благоволи да дойде на погребението, защото била на работа. Иначе си взима отпуска за щяло и нещяло, но сега нямало как.

# 617
Съболезнования, момичета! Бъдете силни!

# 618
Съболезнования! За другото ще замълча.

# 619
  • Sunshine state
Моята и тя не дойде като почина майка ми наскоро. Дори не предложи да ме вземе от летището, а иначе винаги ни взима като сме с мъжа ми, но нали съм само аз.. После ме пита на съобщение ще се оправим ли със сестра ми, все едно нея чакам да ме оправи в тоя живот. Имаме ли избор? Съжалявам за загубата ви, момичета. Разбирам ви!

# 620
  • София
Съболезнования. Достатъчно друга мъка има, не се натоварвайте и с хорската простотия. Сили ви желая.

# 621
Съболезнования, момичета! Бъдете силни! 
За поведението на свекървите ви съм без думи, в такъв момент е редно да сме хора, но не на всички им се получава.

# 622
Куку, Джейн съболезнования за загубата на любимите хора! Светъл път на душите им. На вас сили и кураж да преодолеете болката.

По отношение на свекървите имам друг поглед. Очевидно е, че тези хора не са искренни към вас, тогава не е ли по добре в тези толкова лични, тежки моменти около вас да бъдат само хората, които съпреживяват болката ви без да лицемерничат.

# 623
Cuckoo, съболезнования!
Наистина, не се натоварвай кой какво направил и дали има съответствие на отношението. Хората са различни и действат според вътрешното си убеждение и няма реципрочност. Ако си познаваш свекървата, не вярвам да си очаквала точно в тоя момент някаква промяна.
Човекът го няма, оттам нататък кой каквото и да прави и да не прави - няма значениие.

# 624
Съболезнования за загубата! Зимата почина баща ми, моите свекър и свекърва даже и Съболезнования не изказаха, което за мен беше много обидно. Но приех, че просто хората са различни  и не трябва да очакваме, че те биха направили това, което ние в такъв момент.

# 625
  • София
Cuckoo, съболезнования!
Наистина, не се натоварвай кой какво направил и дали има съответствие на отношението.
Честно казано, очаквах го и не се натоварвам, но го писах, защото е по темата. Ама като си го кажа и ми олеква и по-лесно го забравям.
Убедена съм, че майка ми по-скоро не би желала сватята й да присъства. Те си имаха история на взаимна скрита неприязън. Нали и двете зъболекарки, та беше намерила общи познати и си състави негативно мнение още преди да се оженим. Казвала съм й много пъти, че прекалява с критиките, и то за неща, които не й влизат в работата.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 12:25 от Cuckoo

# 626
Съболезнования за загубите ви, момичета! Бъдете силни!
А за недошлите или необадилите се, за какво са ви!?
Моите като дойдоха, та какво! Формално идване ще ви стопли ли!

# 627
Не съм очаквала да дойдат, но очаквах поне като се видим да кажат нещо. Баща му даже беше вкъщи като се прибрахме, нито дума.

# 628
Свекърва ми поръча да не пускам на погребението и една(етървата и ), изпълних го, онази се подчини. Като обещая - изпълнявам. Мъжът ми пък да го събуя бос накрая поиска, изпълних ,така си ходеше и в снега.
 Та не е задължително присъствието ,сигурно има причина и не е нужно големи хора да се товарят. За какво са ви негативи.  Прието е да се ходи ,да се изкажат съболезнования, но който страда и без тях си страда.
 та споделеното олеква , но и не трябва да е голямата работа ,че някой така решил. Дразнене, но не проблем.

# 629
  • София
Бор_яна, птица, прави сте, обаче тяхното семейство обича показността. Заради тях трябва да се спазват "ритуалите", пък за другите хора - както дойде.
Ако аз не бях отишла на опелото или на годината на свекър ми, със сигурност щеше да има негативни коментари по мой адрес.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:02 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт