Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за нощниците в Тина Киркова?
Как се стерилизират бебешките артикули?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за нощниците в Тина Киркова?
Мненията за нощниците в Тина Киркова са разнообразни. Някои майки споделят, че в болницата се предоставят стерилизирани нощници, но вземането на една като резервен вариант не е излишно. Други майки твърдят, че вече не се предоставят нощници в Тина Киркова, но те са много удобни и се сменят при необходимост. Въпреки това някои майки предпочитат да използват собствени нощници и ако не са добре дошли в болницата, могат да ги върнат на роднините си.
-
Как се стерилизират бебешките артикули?
Майките използват различни методи за стерилизация на бебешки артикули. Един метод включва използването на стерилизатор, който се използва за дезинфекция на биберони, шишета, лъжички и други подобни предмети чрез кипене. Друг метод е използването на течност или таблетки за студена стерилизация. Освен това има спомен за стерилизация с микровълнова фурна, като се използва специален стерилизатор, който не е предназначен за микровълнова фурна. Важно е да се отбележи, че стерилзизацията е решаваща процедура за поддържане на хигиената на бебешките артикули.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
Мненията за бебешките колички са положителни, като се предпочита моделът "Chicco 3 в 1 на 3 колела" от новата колекция за 2007 г. Описани са цветовете на количката, като се споменава, че е капарирана и че ще бъде закупена следващия месец. Майките също споделят опит и информация за различни модели и цветове на колички, като предпочитат свежи и весели цветове.
-
Какви са мненията за бебешки сапуни и козметика?
-
Какви са мненията за ремонтите в дома?

Стискайте палци всичко да е ок с бебата , че как не съм я виждала от месец ми е притеснено, а и ако не се е завъртяла с главата надолу незнам какво ще правя
Уф махам се 
Но пък ще започна да идвам на училище и ще се запозная с вас
Има ли вече групичка за вторник и на Витошка ли ще е лекцията?
). Копирала съм мадам DaVinci като най-голям ентусиаст, който се е заявил още от предишната тема:
Докато не ме е повлякло ежедневието да ви питам:Имате ли понякога усещането,че не можете да си поемете въздух 

Дълъг и щастлив семеен живот!Здраво и хубаво бебче!