АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 391
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Момичета някоя от вас да е използвала вагинални таблетки Макмирор? Едни жълти са и цапат яко! Търсих в опътването им не виждам,да садържат йод. Трябваше да взема такива таблетки чухме се с АГ но от аптеката ми дали на ММ такива Мкмирор 500,но самата таблетка е жълта. Притеснявам се да няма йод заради щитовидната.

Милото, аз ги слагах в 25г.с, също имам проблеми с щит.жлеза, ама изобщо не съм се замисляла за йод. Според мен е от цвета на веществата в тях. Пък и да има йод, от моя ендокринолог знам, че до 150мгр. изобщо не е фатално.

# 121
  • София
Лично съм доста притеснена, защото напоследък имам много силни и болезнени контракции при каквото и да е физическо движение. Опитвам се да се разходя или дори да се гримирам (тоест нищо прекалено) и .. изведнъж така ми стяга коремът, че ми се реве. Чудя се дали съм станала просто хиперчувствителна и лигава от тази бременност или какво.. но на едноминутните два “прегледа” в Щатите (за които само ми взеха над 2000лв) дори не обърнаха внимание като им казах. В България имам преглед чак на 14ти и ако това продължи ще си запиша по-рано. Само ме притеснява сега самото пътуване при това положение Confused, в самолета толкова много часове няма къде да отида до болница за задържане евентуално.

# 122
И аз съм  Pai хетерозигот - приемам акард 75 още от началото , после добавихме натаспин заради влошен кръвпток и от скоро съм пак само на акард.
Sulrty, пробвай да смениш или увеличиш магнезия.Или ако пиеш един вид за пътуването добави още една доза от друг вид.Запази си по- ранен час  ,щом е болезнено, може да имаш мужда от системи.Успех!

# 123
Лично съм доста притеснена, защото напоследък имам много силни и болезнени контракции при каквото и да е физическо движение. Опитвам се да се разходя или дори да се гримирам (тоест нищо прекалено) и .. изведнъж така ми стяга коремът, че ми се реве. Чудя се дали съм станала просто хиперчувствителна и лигава от тази бременност или какво.. но на едноминутните два “прегледа” в Щатите (за които само ми взеха над 2000лв) дори не обърнаха внимание като им казах. В България имам преглед чак на 14ти и ако това продължи ще си запиша по-рано. Само ме притеснява сега самото пътуване при това положение Confused, в самолета толкова много часове няма къде да отида до болница за задържане евентуално.
Според мен си запази по-ранен час. Ако са толкова чести и болезнени контракциите най-добре магнезий банка. На мен ми вливаха ония ден и наистина разликата е огромна,само да не е на бърза капка. Акушерката ми я сложи на бърза виждах тройно,пада рязко кръвното! Иначе ефект определено има.

# 124
Sulrty Само  внимавай, не всеки магнезии става за бременни, аз пия магнерот, гледам че и диаспорал предписват .... Иначе при болки мен ми добавят но шпа 3х1 и папаверин при нужда, ако има как да го пиеш докато се прибереш...

И аз съм  Pai хетерозигот - приемам акард 75 още от началото , после добавихме натаспин заради влошен кръвпток и от скоро съм пак само на акард.
Sulrty, пробвай да смениш или увеличиш магнезия.Или ако пиеш един вид за пътуването добави още една доза от друг вид.Запази си по- ранен час  ,щом е болезнено, може да имаш мужда от системи.Успех!

# 125
  • София
Да, може да имаш нужда от допълнително лечение. Кормагнезин вливат в болниците, той се пуска на бавна капка именно заради странични ефекти като сърцебиене, световъртеж, гадене. На мен ми нямаше нищо и на бърза капка, но на едно момиче в стаята, в която бях, започна да и става лошо и получи топли вълни.
И аз бих записала по-ранен час, нека те видят. Стискам палци за лек полет!

Аз довечера съм на трета ФМ. Хем нямам търпение, хем ме е страх. Уж като всеки път, ама сякаш притеснението ми е в повече.

# 126
Към тези от вас, които са пропуснали да се заредят с мокри кърпи и имат Фантастико наблизо: До 08.06.2022 промоция 2 големи пакета #WaterWipes х 60 на цената на 1 пакет.

# 127
И авиолиниите имат различни изисквания до какъв период на бременността може да се пътува. Не знам дали е 8ми или 9ти месец, но има ограничение.
И аз съветвам за по-скоро отиване в болницата.

# 128
Приготвяте ли лека полека багажа за родилното или ви е рано още? Simple Smile

# 129
Е, къде толкова рано да го приготвяме, има време.
Аз съм PAI 4G/4G и не съм на терапия. Няколко консултации правих, навсякъде ми потвърдиха, че не е нужно.

# 130
Днес ще ни пристигнат мебелите. Утре или в други ден ще ги сглобим. И вече лека по лека ще започна да подреждам. След това ще приготвя и багажа.
Да е рано не пречи. Искам всичко да ми е организирано, за да няма излишен стрес между мен и мъжа ми в последния момент.

# 131
Всеки различно разсъждава, аз си набелязвам и търся неща, които ще ми трябват, помпа за кърма, търся нощници за кърмене и тн. Никога не се знае, недай си Боже може да те изненада по-рано бебето... И ние закупихме нови мебели вчера и чакам да пристигнат.

# 132
  • Бургас / Славейков
Ами аз приготвих ,каквото бях накупила .Нощници ,чаршафи еднократни, памперси за бебето ,чехли ,дори си сложих прибори да не би да забравя.Днес ходих при доктора изписа ми антибиотик азакс и глобули.Купих и пробиотик.И направо цял ден ще пия само лекарства.Сутрин почвам с инджекцията после витамини ,магнерот ,допегит ако имам кръвно сега и антибиотик.Направо ужас.Добре че само 5дни ще го пия.Отделно д димера и време на съсирване трябва да правя ,това всеки месец.И ми предстой ФМ ,която ще направим вече в новия кабинет.Има хубава апаратура.И срам  не срам вече една бременна снимка и от мен.Изчаквах да нямам синини по корема от инджекциите .30седмица 70кг.Joy

# 133
Ами аз приготвих ,каквото бях накупила .Нощници ,чаршафи еднократни, памперси за бебето ,чехли ,дори си сложих прибори да не би да забравя.Днес ходих при доктора изписа ми антибиотик азакс и глобули.Купих и пробиотик.И направо цял ден ще пия само лекарства.Сутрин почвам с инджекцията после витамини ,магнерот ,допегит ако имам кръвно сега и антибиотик.Направо ужас.Добре че само 5дни ще го пия.Отделно д димера и време на съсирване трябва да правя ,това всеки месец.И ми предстой ФМ ,която ще направим вече в новия кабинет.Има хубава апаратура.И срам  не срам вече една бременна снимка и от мен.Изчаквах да нямам синини по корема от инджекциите .30седмица 70кг.Joy
Супер снимка! Аз влизам в 31 седмица и съм около 72кг. Просто се ориентирам да купувам лека полека неща и за болницата, защото бременния ми мозък забравя абсолютно всичко! Толкова съм разсеяна, че вчера забравих и ютия включена и манджа прегорена... Sad Дано този мозъчен дефект на бременността се премахне след раждането хехехехехе

# 134
Има ли някой от Варна, който се е спрял на Окръжна болница за раждане?
Какво ви е мнението за Вип стаите по принцип? Дали е по-добре с компания в стая или ще е по-добър вариант сама в стая?

Общи условия

Активация на акаунт