АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 361
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ох, аз пия газирана вода (Михалково) много (нямам киселини), кОла кенче, ей сега битер лимон.. знам, че не са препоръчителни, но ми доставят голям кеф 🥰
Одеве в кварталното магазинче гледам едни череши се размятат, ма презрели, а аз не обичам такива.. на тръгване бръкнах в касетката и си взех една по-светличка.Ама казах на продавачката, че си крадвам де. 😅

Не мога да разбера какъв олигофрен трябва да си, та да направиш забележка на бременна жена и то за череша, която не тежи един тон и няма с нищо да ти развали сметките.Аз ако съм на продавачите даже ще се изкефя ама.. 🤦‍♀️

Попрегледах последните страници на темата на юлските мами, пишат за Цикатридина овули, много помагали за нормално раждане, да нямало разкъсвания  🤔

# 106
Момичета, газираните напитки нямат нищо общо с коликитемна детето. При такива съвети каквито се раздават, мисля, че н най-редно да предложите да се застрелят ритуално. Аз не мога да си мълча, като развалят моето настроение, поне да разваля и тяхното 😂 Обикновенно с мен винаги има някой, който след това се хили на коментарите ми и ми минава. А тоя с черешите ме уби. Преди време на мама така на пазара един казал докато обикмляла 2 пъти различна цена на доматите до. И мама се учудила че втория път е по-скъпо. Та той я скастрил «ако минеш още веднъж, без да купиш, ще станат и 20лв». Понякога имам чувството, че в Бг много хора си мислят, че предлагат някакъв уникат, че да се държат така с клиентите.

Ох, аз започнах да се уморявам мега бързо. Все едно наистина по поръчка като влезнах в  трети триместър. Нищо не мога да свърша като хората. При нас не е жега, даже е хладно, та поне това не ме мори. Мислих някакво море да планирам в Испания, но се отказвам. Имаме 1000 неща за правене, финансово всичко ми е разпределено вече 😂 и не се чувствам така свежа като преди няколко седмици. Който види морето (което и да е топло море), да му прати поздрави от мен и да му каже да не се вълнува, догодина най-вероятно ще се видим.

# 107
Ох мен това ми е най - голямата болка, много съм далече от морето, започвам да имам контракции от по дълго пътуване, а така ми се ходи на плаж...... И в моя град има плажове на реката, но не си се представям там, първо не бих влязла във водата заради инфекции, второ ако не влизам във водата имам чувството, че ще слънчасам Confused днес е 33 градуса, много е топло....

Който види морето (което и да е топло море), да му прати поздрави от мен и да му каже да не се вълнува, догодина най-вероятно ще се видим.

# 108
Какъв размер предимно сте поръчали за начало за бебенцата?(дрешки)

# 109
  • София
Боже, плюскам си банички и мазни дюнери и прокарвам с фанта, стига да ми се дояде нещо. Днес цял ден бях на една активия, нямам никакво желание за храна тия дни. Иначе твърдите четири месеца изкарах на кока кола, само тя ми помагаше по малко с гаденето. С баткото не бях близвала вода също първите няколко месеца, живеех на кола и сокове. Нищо му няма на детето.

За дрехите - имам предимно 56 и 62, тук там има по някое боди 50ка.

# 110
Има ли момичета, които си бият фраксипарин?
Бия ги цял месец в ръцете и последните пъти започна да става, като топче или синьо и сърби, ако имате напътствия как да не се случва така, ще съм много доволна.....
П. С. Редувам ръцете, но не минава толкова бързо!

# 111
  • София
Някой ползвал ли е Пелени на Хъджис? В този сайт с код huggies25 има 25% намаление и излизат изгодно.
https://www.jkpharma.bg/kolichka/

# 112
  • Велико Търново
Имах няколко инжекции от фраксипарина, сега съм на турски инжекции, и с двата вида ми стават синки и понякога бучици, да не говорим че не мога да спя после на нея страна.

Бия ги цял месец в ръцете и последните пъти започна да става, като топче или синьо и сърби, ако имате напътствия как да не се случва така, ще съм много доволна.....

# 113
За момичетата от Пловдив 🎉🛍
От утре ще стартира -20% намаление на всичко в Пепко на бул.Менделеев(до хепи).Намалението ще бъде до 09.06,ако сте закупили продукти над 10 лв. на касовия бон ще ви сложат печат и в следващите пет седмици(06.07.22г.)пак може да ползвате намаление от 20%(задължително трябва да си пазите касовия бон).Намалението е само за този магазин!!

# 114
  • Бургас / Славейков
Аз също си бия ,но не в ръцете ,а в корема .Сега съм на турски аналог .Доста по добре се чувствам.Да става синьо от време на време.Но изчезва до седмица.Не  ми е болезнено.Да се оплача излязоха ми резултатите както и очаквах уреоплазма +Утре отивам да ми изпишат пак поредното лекарство.Вече си пиша кое след кое ,че забравям

# 115
Като сте тръгнали да разказвате - днес ми се обадиха от училището още в 9ч., че малката не се чувства добре и има главоболие. Прибрахме се в къщи, легна си. Първо я втресе, после пък й стана горещо. И в един момент като започна да повръща с извинение, на дивана в хола по завивките, след това пътьом към банята по пода в кухнята. Отделно и моите и нейните дрехи бяха целите....и се започна едно чистене, не ми се разправя чак. За прането да не говорим. Добре, че имаме двор та поизсъхна, утре ще доизпирам останалото. И за капак късният следобед беше с  38,5 температура. Да видим аз ли ще съм следващата болна Tired Face
А колко се изморих, цял ден на крак или наведена да чистя. Ей тези болести...като знам сега едно бебе ще има дето нито може да каже кое къде какво го боли...направо се отчаях от живота...

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 01:40 от ancho_82

# 116
Аз да мина на отчет за 2 седмици шийката от 2.4 е вече 3.34мм. Явно лежането и Утрогестана си казаха думата, една идея съм по спокойна.

Момичетата,които сте с трпмбофилия и слагате НМХ, с какви мутации сте.
Аз съм само с хетерозигот 5г/4Г и карам на Натаспин, доктора ми е против инжекциите за момента, казва,че това е ниско рискова мутация.

Мерим кръвоток и пускаме изследвания всеки месец.
Ще ви приложа последните, ако някоя е повече в час от мен.

# 117
Момичета някоя от вас да е използвала вагинални таблетки Макмирор? Едни жълти са и цапат яко! Търсих в опътването им не виждам,да садържат йод. Трябваше да взема такива таблетки чухме се с АГ но от аптеката ми дали на ММ такива Мкмирор 500,но самата таблетка е жълта. Притеснявам се да няма йод заради щитовидната.

# 118
  • Пловдив
Добро утро!

Йоана, аз също съм хетерозигот, Станулов ми беше казал да пусна Фактор 13 и АСЕ.Едното, не помня вече кое излезна и то хетеро.Слагах Клексан след трансфера и в началните седмици имах едно прокървяване и  той тогава ми каза да го спра.Повече не съм слагала, нито аспирин съм пила.Коагулация никога не съм изследвала. 🤔

# 119
Аз също съм с 4/5G и не съм на никакава терапия. В началото след трансфер ми предписаха аспирин 100 мг до 20 седм и го спрях. Не съм изследвала допълнителните фактори. Пускат ми доплер почти вс месец. Ако са хубави стойностите на артериите,няма от какво да се притесняваш. Коагулацията има други стойности при бременост до колкото знам☺

Общи условия

Активация на акаунт