АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 374
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
И аз към клуба на неспящите. Събуди ме малкото зверче, както и да легна почва да ме подбутва, не се спи така. И главата ме заболя вече. Но пък си намерих занимание, гледам рецепти, че откакто съм болничен само готвя и пека някакви неща 🤣

Аз съм се заредила със слушалки, за да не будя ММ и детето.
Направихме детска стая, но уви спи само на обяд там. Вечерта се страхува.Дано да премине,че не знам как ще се събираме, живеем в апартамент с малки стаички..
Аз имах познати, децата им можеха да изреждат при въпрос Каква марка са им маратонките, но имената си не знаеха..

# 586
  • София
Бъди упорита със спането, вероятно е период и ще мине. Баткото си спи сам в стаята, за щастие, но пък е така, защото купихме легло кола 🤣.

# 587
И мойте си организират парти в корема ми, от час и половина гледам тавана, явно няма да се спи Confused

И аз към клуба на неспящите. Събуди ме малкото зверче, както и да легна почва да ме подбутва, не се спи така. И главата ме заболя вече. Но пък си намерих занимание, гледам рецепти, че откакто съм болничен само готвя и пека някакви неща 🤣

# 588
И аз съм в клуба на неспящите НО заради ММ. Как може на кинг сайз, да няма място. Исках да го ударя докато си спи сладко сладко. Малко ми остана да легна на дивана по никое време... Стана 5:30 и скочих, сега чакам да стане да се скараме, всяка вечер едно и също прави... Поне имах време да сънувам, че отивам при моята фризьорка да ме направи пак красива Grinning пазя се цяла година, имам всички нюанси на есента в главата си. Но не ми пука, ще изчакам до Коледа Grinning
Само да стане... Hands Punch

# 589
  • Пловдив
Ох мамчета много лошо стана вече с туя киселини,в 34г с съм и е ужас,не се спи,иначе съм взела да оправям и аз,незнам по-тежко ще става 😩

Аз съм в средата на 33 г.с - хапвай малки порции на често и се зареди с ябълки. Винги ям поне по една на ден. Киселини последно ми излизаха от сутрешното кафе (което е ужасно, защото аз обожавам сутрешното си кафе 🙂 )
Много рядко, но пия и по малко газирана вода. Изключително неприятни са киселините, но потрай още малко и като почнат подготвителните контракции, бебчо ще слезе по-ниско и ще освободи малко място за стомаха.

# 590
Rosinka, и аз страдам от ужасни киселини. Първо ми бяха предписани едни билкови хапчета от които нямаше мн смисъл, а сега пия Талцид. Общо взето имам киселини по цял ден и нощ. Овладявам ги в ябълки и студено мляко и хапчетата при нужда. Ям по 3-4 ябълки на ден. И вечер не пия вода. Ако съм ги овладяла и през нощта пийна дори малко пак се връщат.

По темата с парите и изтъкването, мен ме дразнят и двата типа, тези които се изтъкват и тези, които ми обясняват, че нямало смисъл да си го купувам, че е много скъпо и тн. Не изгледани деца няма. Дупе знае 2 и 200. Мен не ме интересува кой, какво купува на детето си. Не разбирам хората и дребнавата им черта да зяпат в паницата на другите.

# 591
Момичета, колкото наближава, толкова взех да се страхувам от раждането... Първия път /преди мнооого време/ не ме беше страх защото не знаех какво е, ама сега...

# 592
  • София
И мен много ме е страх, точно защото знам какво да очаквам. Трепери ми под гърдите 🤣. Ама няма начин де, ще трябва все някак да излезе това бебе.

# 593
И мен много ме е страх, точно защото знам какво да очаквам. Трепери ми под гърдите 🤣. Ама няма начин де, ще трябва все някак да излезе това бебе.
И аз го осъзнавам, разбира се, влезнало е, ще трябва да излезне Grinning ама като знам какво нещо е... и направо отсега ми става лошо само като го мисля...

# 594
И мен ме е страх. Но поне знам по кой начин ще излезе. Подготвена съм, че ще ме боли няколко дни и после всичко ще е наред. Повече ме е страх после как ще се разбера с 3 деца. Средното е малко и е свикнало само с мен. А и им престоят много промени, не само, че ще има ново бебе, но баткото ще е 1кл, малката 1гр, това си е стрес за децата колкото и да са подготвени. Обаче щом е дошло и сме решили да го задържим се предполага, че сме преценили, че можем да се справим. Не ме притеснява финансовата страна, трудно-лесно там ще се оправим. Като решихме да имаме големия бяхме по зле финансово и оцеляхме. А ММ взе сериозно да се притеснява какво ще прави с малката докато аз съм в болницата. Сега само се моли да не се разболява, че да е на градина поне. И аз се моля за същото, че разболее ли се тя докато ме няма, той се разболява повече и от детето. Докато бях в родилния с нея, оставил големия да се натъпче с пържени картофи и пръчици на Бони, най вече пръчици. И очаквано детето повърнало. Той беше изпаднал в паника буквално. Детето на другия ден си беше добре и не само на другия ден, ама ММ беше ни жив ни умрял докато не се прибрах. Даже и на лекар го беше завел, нищо, че му казах, че е от яденето и нищо му няма да детето. Тя и лекарката същото му каза.

# 595
И мен ме е страх. Но поне знам по кой начин ще излезе. Подготвена съм, че ще ме боли няколко дни и после всичко ще е наред. Повече ме е страх после как ще се разбера с 3 деца. Средното е малко и е свикнало само с мен. А и им престоят много промени, не само, че ще има ново бебе, но баткото ще е 1кл, малката 1гр, това си е стрес за децата колкото и да са подготвени. Обаче щом е дошло и сме решили да го задържим се предполага, че сме преценили, че можем да се справим. Не ме притеснява финансовата страна, трудно-лесно там ще се оправим. Като решихме да имаме големия бяхме по зле финансово и оцеляхме. А ММ взе сериозно да се притеснява какво ще прави с малката докато аз съм в болницата. Сега само се моли да не се разболява, че да е на градина поне. И аз се моля за същото, че разболее ли се тя докато ме няма, той се разболява повече и от детето. Докато бях в родилния с нея, оставил големия да се натъпче с пържени картофи и пръчици на Бони, най вече пръчици. И очаквано детето повърнало. Той беше изпаднал в паника буквално. Детето на другия ден си беше добре и не само на другия ден, ама ММ беше ни жив ни умрял докато не се прибрах. Даже и на лекар го беше завел, нищо, че му казах, че е от яденето и нищо му няма да детето. Тя и лекарката същото му каза.
Влизам ви в положението, аз съм с едно голямо дете -тийн, което е от първия ми брак. Уговорила съм се с баща му седмица преди термина да го вземе, докато родя живот и здраве. Така мъжа ми ще може да присъства на раждането...което малко ме успокоява. Малко Simple Smile

# 596
Моя големия предните две лета и сега е при бабите и дядовците. Ще се върне като се приберем с бебето, но е направил уговорка, че после пак отива при тях докато стане време за училище. Нали има опит милия с бебе вкъщи, а и на село е свобода.

# 597
При мен и двете ще са си вкъщи. Малката сигурно ще ходи на ясла в дните, в които съм в болницата, голямата ще я запишем за седмица на някоя лятна занималня. Сега само ми остава да стискам палци раждането да тръгне през нощта, за да не мисля къде да ги оставям пътьом Grinning

# 598
  • Велико Търново
Забелязах че всички които очакват второ или трето дете, много ги е страх от раждането, точно защото знаят какво ги очаква.
Мене това сега не ме плаши, но съм в малък ужас, че макар да имам най- важните неща има още толкова много които трябва да купя, а и имаме и коридор да правим и не знам дали ще сме готови навреме.

Тази нощ с ММ спахме на дивана, че като сложихме кошарата и мирише ужасно в спалнята 😃 (ако ще използвате такива сгъваеми кошари ви съветвам да ги разпънете по- рано, за да могат да се отмиришат). Изобщо не ми беше удобно, отделно и мъжо не спря да хърка Rage , цяла нощ се въртях, а малката покрай мене явно и тя не можа да спи, аз като се обърна и тя започва горката да се намества. Тъкмо се намести, аз пак се обърна и айде пак се размести 😃.  Нямам търпение вече да родя, искам да се наспя както на мен ми е удобно 🤣 !!!!!! Има моменти в които не мога да се обърна надясно, тя не спира да ме ръчка и айде пак наляво. А като първа бременност, още като забременях четох че било хубаво да се спи наляво. Да ама аз пак не разбрала, и от ден едно спя на нея страна и вече не издържам 😭.

# 599
Нямам търпение вече да родя, искам да се наспя както на мен ми е удобно 🤣

Oх, как ме развесели Grinning

Общи условия

Активация на акаунт