🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 526
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 120
mitpro, аз не искам това да знам. Искам да потвърдя доколко е бил емоционално обвързан и в колко сериозна връзка е бил Виктор към средата на септември миналата година.
Ето това искам да знам.

Инрересен въпрос наистина! Ако приемем хипотезата, че е имал някой навън докато е снимал предаването! Тази жена трябва да е доста освободена и да го пусне там! Това първо! После да кажем че тази жена му е позволила да иде там, ама след излъчените епизоди се видя че Виктор си падна доста по някои девойки! Особено по Алекс! Личеше си че адски му харесва да е с нея! Това трудно се изиграва! Лош актьор е! Та след излъпването на тези кадри тази евентуална приятелка чакаща го навън дали пак би реагирала така добре? Що за връзка е това! Филма е пълен! И аз се обърках вече! Честно казано всеки да прави каквото си иска и с който си иска! Но ме дразни факта да ме правят да глупак и будала да гледаме с моята жена 3 месеца предаване и всичко да е фарс накрая! Ей това ме дразни адски! Да знаем истината!

# 121
mitpro , да ти кажа честно, след последните неща, които се появиха като факти и разкрития, вече съвсем се съмнявам Виктор изпитал ли е към някоя изобщо нещо различно от чисто естествено мъжко желание за задоволяване на нагон за една вечер.

Монтажът също може да ни е помогнал да се залъжем. Виктор може и да не е чак толкова лош актьор, колкото го пишем. Нашите очаквания, че той все пак е отишъл single и вероятно със свободната възможност да се получи нещо с някоя, пък дори и за малко, също да са допринесли за подобно възприятие. Подсказките зад кадър какво да направи ги слагам в сметките.
На Виктор хайлайта, че е влезнал за пари.
Коя е финалната избраничка също говори много - знаеше я каква е материална кучка (по негови думи). Дори и да не е знаел, че е обвързана, избира я и после казва, че няма да се получи, защото той не може да отговори на нейните очквания. И за пред публиката става като версия. Към онзи момент Виктория е горе-долу успешен инфлуенсър. Това ще му помогне. Откъде да знае, че 95% от аудиторията ще я заклеймят, както и неговия избор. Но към онзи момент е било като да излезнеш сух от водата. (другата финалистка не е опция, защото има кофти слава в големи количества)
Избираш нелоша победителка, красива, с характер, донякъде успешна, не намирате общ език (защото не го търсите) и се връщаш при твойто си момиче. Получаваш си хонорара и чакаш да започне предаването, че да береш популярност и направиш 5 бизнеса минимум.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 19:08 от geri1919

# 122
  • Варна
mitpro, очите ми станаха и останаха на !!!

Да ти кажа, че на едно, две места си се объркал и вместо ! в края на всяко твое изречение си сложил ?

Преименувай се на m!tpro.

# 123
Този запис на Виктор в Дарик е рязан жестоко. На поразия. Направи ми впечатление по време на записа, че е накъсан, но го отдадох, че са искали някаква почивка или нещо друго се е случило, защото е "лепен" поне на 3-4 места, обаче като стигнах финала и вече ми се изясни картинката. Записът свършва рязко. Без финали думи, без нищо. Крайно нетипично и нелогично за интервю. И ако прочетете няколко реда текст под интервюто ще видите :

Целия епизод с него гледайте във видеото или слушайте в аудио файла, за да разберете защо не би участвал във втори сезон на формата.

Къде тва, бе? Къде казва ЗАЩО НЕ БИ УЧАСТВАЛ във втори сезон? Виктор се е изпуснал нещо. Гаранция! При това тези изпускания ги е правил няколко пъти и са изрязани. Очевидно са минали през слуха на някой Ергенски редактор и е пуснато, което им е изгодно. Макар и Виктор да знае какво трябва да говори, очевидно цензурата е сериозна дори при по-безобидни теми.
Отварях го през три различни устройства и всеки пък видеото е 44мин и няколко сек. и завършва по един и същ начин.
Сега си дойдоха на място и думите на Розмари в нейните коментари. Бас ловя, че е видял въпросите, казал е, че дори и да отговори, записът трябва да мине първо през прослушване от екипа на "Ергенът", редакция и после да излиза онлайн. Очевидно при въпросите, които е следвало да му бъдат зададени, е било несъстоятелно изобщо да започват интервю. Розмари казва, че не знае кога ще му е позволено да говори.

Вие чухте ли отговор защо не би участвал във втори сезон? Да не е грешката в мен? Thinking
https://darik.bg/s-koi-dami-poddarza-vrazka-viktor-sled-ergenat-

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 19:17 от geri1919

# 124
В ''Ергенът'' имаше един джентълмен и само една дама - Зори. И двамата възпитани, с добри обноски, с добро поведение. Е, как се разминаха тези сродни души? Как?”

През призмата на приключилото вече шоу и последвалите събития, преосмислям оценката си за Зори. Тя е съвсем друга лига от дамите, друг тип и трябва да призная че нейните обсесии са ми направо симпатични и мили, на фона на дефицитите на останалите санаториумки😀

# 125
Гери, тъкмо се чудех дали е само в моя телевизор прекъсването, но явно не е.

Ако са рязали, да бяха рязали още. Прекалено много чух от него и все повече ми се повръща от позьорщината му. Ако го срещна някъде, ще му кажа, че хората живеят живота си без да се стремят да отговарят на неговите очаквания, особено за това какво е дамско и какво не. И ако за него да си дадеш сакото на зъзнеща жена и да ѝ отвориш вратата се води жентълменство, в големия широк свят това е нормата.

Жените не било хубаво да говорят на "брат", но той използва "дришльо" в коментари, пресподеля сторита, в които го хвалят колко жени е на**ал, явно това е много изтънчено, а аз нещо не разбирам.

В 21. век е добре човек да осъзнава, че другите, и жените в частност, могат да бъдат повече от едно нещо и могат да бъдат такива каквито искат, когато искат, естествено в хармония с принципите на обществото. Но браточката с голите глезени, костюмите, присадената зализана косица и плочките, които са повече от гънките на мозъка му, явно не ги схваща така нещата.

# 126
Само информативно ги пускам тези отговори на Розмари.

# 127
И на мен ми направи впечатление че това интервю по дарик е яко рязано и цензирирано! Личеше си! Явно е казал нещо или се е изтървал и не са искали все още да се разчува!
Според мен явно Виктор има клауза в договора поне месец и повече и аз не знам още, да не съобщава съвсем неща от "кухнята" на шоуто! Затова е и тая цензура! Друго обяснение нямам!
Както самата Алекс каза преди дни кога ще каже какво се слупчва между тях, тя каза още малко.... по-нататък! В смисъл може да имат някакви клаузи в договорите явно знам ли и аз вече! Странна работа.
Има нещо... Кога ше разберем не знам. Дано е скоро.
P. S. :
Верно много ми харесва да слагам знака "!" но ми простете! Явно ми е слабост. 😁😁😁😁🤭

# 128
Гледам в стори на Мария някакъв мъж, да не е някой от братята на Виктор.

# 129
Ирисче, моля те, приеми тази роза от мен. Flowers Rose
Малко е, ще те черпя й едно Иракли заради тези ти думи.

Цитат
В 21. век е добре човек да осъзнава, че другите, и жените в частност, могат да бъдат повече от едно нещо и могат да бъдат такива каквито искат, когато искат, естествено в хармония с принципите на обществото. Но браточката с голите глезени, костюмите, присадената зализана косица и плочките, които са повече от гънките на мозъка му, явно не ги схваща така нещата.
Да благодари, че все още има естествени жени, без корекции, които се приемат и харесват такива каквито са.

mitpro, щом ти харесва, слагай !!!!!!!! и да не ти пука!!!!!

# 130
  • SF
Благодаря за темата и оформлението, dreamer! Flowers Hibiscus

Най-важното изискване към следващия ерген - да е сингъл. От продукцията първо да наемат няколко детективки от нашата тема да го проучат. Ако могат да си го позволят Wink

Оформлението не е баш нейното. Малко е копи/пейст.

# 131
Весела, макар и да не е типичното skinny момиче, не беше ли с по-добро тяло от половината участнички? Не му прави чест на Ергена (няма да го нарека по име вече, щото нали точно иска да е известен с името си, а не с прозвището си - ами не заслужава) такова изказване. Пълен палячо в малко по-лъскава опаковка - изобщо не говоря за визията, а за смиреният говор и уж джентълменското поведение.

Джеймс Бонд, ама от Илиенци.

# 132
Загледах се в зодиите на момите - как си личеше само, че ни една дева нямаше в къщата.

# 133
Като стана дума за рязане на видеа, видеото на Александра при Цитиридис (телевизионната част) също е изрязана. Търсих я преди време, заради развалянето на бутафорната пейка с бръшляните и розите.
И познайте. Тази част я няма. Като нищо и да е се е изпуснала нещо и да не се е понаравило.
Mari_Mar дали се е прехвърлила в тази тема?
Mari_Mar, имаш ли пълното видео от Александра при Цитиридис? Телевизионната част. По-конкретно последните минути.

# 134
Като стана дума за рязане на видеа, видеото на Александра при Цитиридис (телевизионната част) също е изрязана. Търсих я преди време, заради развалянето на бутафорната пейка с бръшляните и розите.
И познайте. Тази част я няма. Като нищо и да е се е изпуснала нещо и да не се е понаравило.
Mari_Mar дали се е прехвърлила в тази тема?
Mari_Mar, имаш ли пълното видео от Александра при Цитиридис? Телевизионната част. По-конкретно последните минути.
Eто линка от Мари Мар: https://vid.btv.bg/avod/2022/05/19/shouto_na_niko_19_05_2022-2.mp4

Наистина е изрязана тази част, видеото е изтрито от Ютуб и качено наново 3 дни по-късно, даже новото не излиза и в търсачката.
На сайта на предаването обаче си стои пълният запис. https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/39747/sezon-3/shouto-na-n … rgenat-19-05-2022 Не мисля, че става дума за някакво изпускане, в тази част нищо кой знае какво коментират. По-скоро може би заради флекса от Ютуб са го демонетизирали и затова са го отрязали.

Offtopic, но geri1919, случайно да си зодия Везни? Такъв вайб получавам от постовете ти и исках да те питам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт