🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 505
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 105
...но след като каза че във формата е имало жени с наднормено тегло..... тотално отива  в графа плоски на чак не дрънка....
Моля??? Сериозно ли??? За него норма е само скелет ли?

# 106
https://darik.bg/s-koi-dami-poddarza-vrazka-viktor-sled-ergenat-
Ето тук може да гледате интервюто на Виктор
Добре , до сега викам си ергенчо е възпитан, харесва добър външен вид, абе позьор ама не чак толкова зле ... но след като каза че във формата е имало жени с наднормено тегло..... тотално отива  в графа плоски на чак не дрънка....
Явно харесва по-слабички..Било изкривяване покрай фитнеса. Като видел момиче с лоша походка и му идело да обърне резбата. Харесвал жени с поведение на дама.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 16:58 от daisy12

# 107
  • Разпиляна във въображението
Според интервюто в Дарик Виктор не поддържа връзка с никое момиче от формата. Обаче съм в лек потрес от журналистката.

Имало е случаи, когато се е двоумял между две-три, коя да си замине, и се е обръщал към екипа. Те са му давали някаква информация, въз основа на това какво е правила, каква е била и т.н. И така е избирал.

# 108
Нямам против, всеки си има нещо което го привлича, но ако се влюбиш в душата на човека а и още повече че си професионалист в тази област - можеш да помогнеш на човека до себе си ако той има желание да се подобри....особено ако се биеш в гърдите какъв точен човечен човек си  джентълмен..... НО да речем жена ти е хубава,  тръгва да ража и се отключват всякакви хормонални дисбаланси, напълнява.. какво ще си търсим нова че по-лесно за инстаграм
Чудно ми е този господин ако някоя пухкава богаташка му хвърли поглед изведнъж от слонче ще стане мило бонбонче...ай...

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 17:03 от JustFun

# 109
Някой знае ли кога е записано това за Дарик радио?
Преди около седмица имаше нещо като промо. Или се лъжа.

Пуснах началото, но само началото.
Не каза точно това.
Да, каза, че е имало plus size жени (ако ме питате, говори за Весела)  като за неговите разбирания, но каза и още нещо. Че много от тях не са били в добра форма. И каза това да си слаб или скелет, не те прави в добра форма.

Аз мога да изброявам тук колкото искате - Венета, Дениз, Марта, Зори джи и още и още.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 20:56 от geri1919

# 110
Наистина е много забавно в тези теми. Чета /не всичко, ама доста/ и днес когато, случайно видях Виктор, знаете ли по какво го познах? По босите крака в обувки.SmileSmile и откъде знам? Ами точно от коментарите в темата.Smiley Беше се дегизирал с големи слънчеви очила и сако /в тая жега/...мина пред мен за да влезе в някаква кооперация. Но какво ми направи впечатление. Той е много нисък, поне за моите представи, а по телевизията изглеждаше  висок, снажен, мускулест,  но вероятно това е част от магията на телевизиите. Сам беше и се огледа набързо по звънците, вероятно не е идвал преди тук. И не носеше рози.
А, че срещата му с Алекс беше пиар е ясно. Ако искаха да се видят тайно едва ли щяха да изберат място на което има толкова много хора.  Аз се забавлявах, понякога дори се ядосвах /все емоции/ и почти /не тайно/ изгледах сериите. Smile
Ще продължавам да ви чета с удоволствие.Smiley

# 111
Виктор каза, че не поддържал връзка с нито едно момиче от предаването. Но би бил приятел с някои от тях.

Те го попитаха дали поддържа приятелски отношения тук. Съответно, ако с Алекс не са му само приятелски, не е нужно да я споменава тук. А и в шоуто на Николаос Цитиридис нали го бяха питали за Александра и той каза, че се е опитал да я задържи в живота с по един или друг начин. Там Цитиридис му напомня за това, което беше казал самият той, че между мъж и жена не можело да съществува приятелство и той се усмихва и казва, че не е "много мило".  Така че, по тази логика, не казвайки, че са приятели в това интервю, но все пак казвайки, че я е задържал в живота си би трябвало да следва друго.

# 112
  • Разпиляна във въображението
Припомнете в какъв контекст е казал Виктор, че не можело да съжествува приятелство между мъж и жена. Да не би да е имал предвид такова приятелство след като са имали връзка, а не по принцип.

# 113
Не знам дали говори за приятелство или нещо друго. Въпросът беше остана ли си приятел с някои от момичета, а той отговори с да. После добави, че би бил добър приятел с много от тях. Водещата попита би бил или си, а той отговори, че в момента не поддържа връзка с никоя от тях.

# 114
Припомнете в какъв контекст е казал Виктор, че не можело да съжествува приятелство между мъж и жена. Да не би да е имал предвид такова приятелство след като са имали връзка, а не по принцип.
Директно от Виктор не съм чувала такова нещо.

Това тръгна от Цитиридис.
Марта му гостуваше след като напусна. Нали Виктор я изпрати с думите, че винаги щял да бъде нейн приятел. И Нико я пита дали са си останали приятели, както Виктор ѝ е казал. Марта отговори, че след края на снимките са говорили и Виктор ѝ е казал, че според него не може да има приятелство между мъж и жена и толкова. Така и не са останали приятели. Не, че са в лоши отношения, но не са приятели в онзи смисъл на близки приятели. Просто нямат отношения.

# 115
Като популярно лице Виктор би трябвало да е по-обран и внимателен в изказванията си.
Предполагам, че основно подрастващи и млади момичета са му фенки. Тези изказвания за plus size жени не говорят добре за неговата интелигентност. Отдавна по световните подиуми дефилират такива жени.
Виктор джентълмен. Да бе, да!
Затова нито една от шоуто не поддържа връзка с него.

# 116
Това че дефилират по подиумите дебели модели не означава нищо Wink.
Това е малко като всеки колектив трябва да има представител на всички малцинства Wink.

# 117
Виктор каза, че не поддържал връзка с нито едно момиче от предаването. Но би бил приятел с някои от тях.

И аз това не го разбрах нещо! Да предположим че е бил искрен и прав! Е добре де.... кви бяха тия снимки с Алекс това и всичките коментари и интервюта!?Дори и да е тъп ПР театър за да го направят това заедно най-малкото трябва да са в приятелски отношения! Иначе как би било възможно всичко?? Направи ми ми впепатление че изобщо не стана въпрос за върнатата роза от Ал и изобщо нищо за нея! Тоест явно им е казал че на въпроси свързани с нея няма да отговаря! А да си кажем честно всички все още от това се интересуват-имат ли нещо или е тъп цирк! Ето това искаме да знаем! Що мълчат!
И аз си помислих за странния отговор на В че не подържа в момента приятелски отношения с дамите от шоуто! И се замислих :Е с Алекс кво е това? И да е фалш все трябва да са поне в приятелски отношения за да се навият на тоя панаир! 🙄
И после както прочетох малко по-горе може така да е казал защото с Алекс ако има нещо между тях няма да приятелски отношения😏
Виктор за приятелството беше казал на Марта че според него не може да има приятелски отношения между мъж и жена ако преди това е имало нещо повече! В такъв контекст го каза.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 17:42 от mitpro

# 118
mitpro, аз не искам това да знам. Искам да потвърдя доколко е бил емоционално обвързан и в колко сериозна връзка е бил Виктор към средата на септември миналата година.
Ето това искам да знам.

# 119
Това че дефилират по подиумите дебели модели не означава нищо Wink.
Това е малко като всеки колектив трябва да има представител на всички малцинства Wink.
Означава много. Жените трябва  да се научат да приемат себе си такива, каквито са. Да не робуват на предразсъдъци и стериотипи, да се харесват и да не зависят от одобрението на другите.
Заядливи и злобни хора винаги ще има. Stuck Out Tongue Winking Eye
И джентълмени...

Общи условия

Активация на акаунт