🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 495
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мили, любими, сладки простакеси! Пак имах 100 непрочетени коментара, досега ви четох! Kissing Heart
По първи въпрос отговорът ми е Ал., по втория - Ал., Ева и Гергана.
Аз не виждам нищо възмутително в това, че Ал. сега не се е обърнала срещу Витя, а таи добри чувства, без значение дали са заедно или не. Нарича се благородство. Simple Smile И това изобщо не нулира адмирациите към постъпката по връщането на розата тогава, в конкретната ситуация. После може да й е обяснил, може да е бил притиснат от продукцията, 100 неща може да са били, които не знаем. Тя му е простила очевидно и е запазила топлината в сърцето си. Моя позната, обаче, когато беше наранена и зарязана от приятеля си, започна да го кълне, да му пожелава най-лоши неща, вкл. да умре дори Flushed... Такова отношение по-приемливо, последователно и нормално щеше да е? Риторичен въпрос, естествено.
По другия зададен въпрос - защо искаме да са заедно... Защото искаме любовта да победи. Simple Smile И Витя си има треските, и Алекс (като всички нас) и ако се обичат и имат бъдеще въпреки всичко, защо пък да не бъдат заедно?
В този ред на мисли, сетих се, че моя роднина (също запален фен на шоуто) е близка приятелка с един от най-добрите приятели на Тупарев и Тушев. Помолих я да го пита дали са заедно Виктор и Алекс, обаче ме отряза, не искала да се излага. Joy Но поне опитах, надявам се да оцените опростачените ми усилия да внеса яснота! Laughing
По една роза и едно Иракли от мен в този топъл, празничен ден! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 16:48 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 91
Ely Sa, как можах точно океана да забравя! 🤦‍♀️ Ей, опростях покрай това предаване и този форум. Отивам да хвърля едни ангелски карти да противодействам малко на вашето вредно влияние.
Вярно, съвсем опростяхме.
Момите се развиват, ние не. Венета гледа балет в операта, надгражда се  момичето... А ние? Съсипахме се покрай това предаване.

# 92
Кога изписахте 7 страници? Кефи ме, че темата е жива и все така разпалена и интересна.

# 93
Нямаше да е лошо все пак Венета да е разбрала, че гледа балет, защото до последно твърдеше, че е опера.

А по темата дали сме опростяли....... не съм видяла някой от нас да е твърдял да е много умен. А уж чета всеки коментар. Вие видяли ли сте? За какво ни корят?

# 94
https://darik.bg/s-koi-dami-poddarza-vrazka-viktor-sled-ergenat-
Ето тук може да гледате интервюто на Виктор

# 95
[quote author=АлисаВСтранатаНаЧудесата link=topic=1451098.msg44846761#msg44846761

Алиса напълно съм съгласен с теб от написаното! Аз вярвам че Алекс още има чувства към тоя пуст Виктор, дали го заслужава не знам, но си е нейна работа! Или поне на мен ми се иска да има нещо истинско излязло от тая шантава продукция! Нещо друго ме гложди мен! Оная снимка направена и постната от Тушев с Алекс и Виктор където и тя го целува! Инаше първоначално един надпис написан от Тушев: "Pure love! It's more than a show"
На следващия ден този надпис беше изтрит. И се пита в задачата ЗАЩО? 🤨😏
Защо Тушев махна коментара си под снимката на А с В и чистата любов! Има два варианта да го напише и махне надписа:
1. Наистина се случва нещо м/у В и А! И затова и беше този надпис! Но може би поради факта че пурво А, а и после и В казаха че засеха ще запазят мълчание за евентуалната им връзка и заради това Тушев премахва написаното! Звучи логично..
2.Това е наистина зле скалъпена ПР акция, пошъл театър за да поизчистят имиджа на предването и Виктор! Ама Алекс как се е съгласила тук не знам вече! После ако е така защо надписа беше премахнат?? Даже трябваше да си стои за да е по-достоверна пиар театъра! Няма логика да го изтрива! 🤨🙄 Но не мисля че е това честно казано! Искам все още да вярвам че не всичко е нагласено..

# 96
  • Разпиляна във въображението
Едно логическо обяснение за махането на надписа - чистата любов може би не е между Алекс и Виктор Simple Smile

# 97
mitpro, много сериозно поддържаш своята версия, в което няма нищо лошо. Всеки е свободен да вярва в каквото иска.

Само ми е интересно, в твоята версия къде се вписва Марийчето, клипчетата с един куп дрехи от Витковия апартамент, ходенето на ски ден с него, сяденето на пасажерската седалка до шофьора, после на лифта, после сторитата с кончетата и еднаквия маникюр, зачезването към Европа по едно и също време и за двамата, ходенето по екскурзии заедно, вече дори не се и крият, ежедневното харесване на публикация на другия почти веднага, пускането на стори от неговата кола (разконспирирахме интериора) и още, ама не ми се изброява вече?

# 98
Виктор каза, че не поддържал връзка с нито едно момиче от предаването. Но би бил приятел с някои от тях.

# 99
Виктор каза, че не поддържал връзка с нито едно момиче от предаването. Но би бил приятел с някои от тях.
Нито 1? Т.е. сега категорично опровергава връзка с Ал. ли? Леле каква шизофрения е всичко около това шоО. Всичките психоаналитици на света да се съберат, няма да могат да разберат за какво иде реч.

# 100
Едно логическо обяснение за махането на надписа - чистата любов може би не е между Алекс и Виктор Simple Smile

😁😁🤭🤭
Е то остава да е между Тушев и Виктор или аз се обуркай вече! Нееее не мисля че е друго! Наш си беше свързано с Алекс к Виктор този надпис! Освен Тушев, мадамата му на снимката бяха само още А с В! Изключвам Тушев и друхата руса дама, та ясно за кого се отнасяше! Що го махна е въпроса! Затова съм още леко объркан с това дали е театър или има нещо повече... Ама да излезе някой и да каже вече! 🤨🤨🤨

# 101
  • София
Може да лъже Мимето с Ал и тя да е доволна да му е любовница, примерно Simple Smile може и да й светват очите, ако е вярно онова в жълтото издание, дето някаква била очарована от способностите му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Нито 1? Т.е. сега категорично опровергава връзка с Ал. ли? Леле каква шизофрения е всичко около това шоО. Всичките психоаналитици на света да се съберат, няма да могат да разберат за какво иде реч.
Точно това му бяха думите, че с нито едно момиче не поддържа връзка. Явно дори и приятелски взаимоотношения няма, защото каза бих имал, а не че има.

# 103
Като писах за Венета и не знам защо, но се сетих за Зори Джи. Ааааа, понеже двете са били на балет. Та...
В ''Ергенът'' имаше един джентълмен и само една дама - Зори. И двамата възпитани, с добри обноски, с добро поведение. Е, как се разминаха тези сродни души? Как?
Лош Виктор, лош..

# 104
https://darik.bg/s-koi-dami-poddarza-vrazka-viktor-sled-ergenat-
Ето тук може да гледате интервюто на Виктор
Добре , до сега викам си ергенчо е възпитан, харесва добър външен вид, абе позьор ама не чак толкова зле ... но след като каза че във формата е имало жени с наднормено тегло..... тотално отива  в графа плоски анаболни мъжкари

Общи условия

Активация на акаунт