Звездни компромати - Юни'22

• 289 126
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 140
Бекъм определено се е издънил яко. И тъпо. Вие бихте ли простили,ако ваш близък публично каже,че смърдите понеже не се къпете често или чистите вкъщи? Yum

# 1 141
  • Glasgow
Имаше скоро материал в някакъв британски таблоид, 'статистика' (кой за Бога прави такива статистики) как 80% от англичаните перяли чаршафите си 2 пъти годишно. Може да не е точен процент, ама нещо стряскащо беше, и съответно отдолу хейт коментари от европейци предимно, колко отвратително е това и някакъв написал- другите 20% не ги перат изобщо Grinning 
А британец как мие чинии е тема за кратък филм.
Сигурно се е измайтапил нещо не на място, като им знам тъпите смешки...

# 1 142
И аз знам че не са големи чистници англичаните.

# 1 143
  • софия
И англичани, и нидерландци, и французи не могат да се похвалят с добра лична хигиена. Обичам да зяпам прозорци като ходя по улицата, те не обичат пердета 😁

# 1 144
Явно спя , защото на пръв прочит беше два пъти седмично и викам тези ме надминаха. Не го вярвам това ,не е възможно, не се ли въдят гадинки ,не мирише ли?
При нас все се мрънка , че в градския транспорт не се диша, че си честитим банята, ни е сме били супер.

# 1 145
  • Glasgow
;А, то някаква медия от типа на Блиц, не си представям как някой прави такава статистика Grinning но по нашите стандарти за мърляви минават, имат и те някакъв страх от течение ли, що ли, прозорци не се отварят, шотландците и те, постоянно ми се натяква как моя е все отворен , по хотелите прозорците дори са с ключета по незнамсикакви сейфти причини, много рядко някой го иска, за да си отвори Simple Smile))
А чиниите тези, които нямат миялни как мият- запушва се мивката, пълни се с вода с пяна, стоят натопени и после се изплакват. Някои не изплакват Simple Smile По възрастните така и сутрин се мият, мивката се запушва и се пълни с вода. Като си представя тази мивка от кога не е чистена лошо ми става.

# 1 146
https://www.instagram.com/p/CerbFxCK5wM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Мара Отварачката. Между другото, изглежда много щастлива и спокойна, поне на снимката. Явно намери мъж с толкова пари, че да се успокои Simple Smile.

# 1 147
На баба Наоми играта и на жертва щеше да изяде хляба на много невинни, ако беше някъде из западна Европа или щатите разиграла тая сценка.Там само някой от малцинствата да скалъпи очеизвадна лъжа и горките замесени биват уволнявани и заклеимявани Ама не е улучила мястото. 😭

Ама е лоша реклама за страната ни и имиджа ни. Някои ще й повярват

# 1 148
  • Glasgow
Ама то не е казала тя нищо, някаква 'приятелка' споделила пред дейлито колко била разстроена и т.н. Един месец след случката. Този, който я е извикал защо не ѝ е платил ВИП терминала...

# 1 149
Тия на летището колко народ им минава всеки ден, може в началото да не са зацепили, че е тя. В паспорта й не пише “Наоми Кембъл супермодел”, а сигурно нещо от рода на “ Наоми Рут Джанин Кембъл” и така.

# 1 150

Вчера мернах новина, че Бекъм е давал интервю, в което е споменал как бил много чистоплътен, а жена му не. Къпела се, но той обичал да чисти и тн. замазал нещо защото станало конфузно.
Да, щото си представих лично Бекъмови с парцал и прахосмукачка си чистят имението... Не знам как хората се връзват на такива глупости, дето известните ги плямпат

# 1 151
Сигурна съм, че въобще не е разпозната Наоми.

# 1 152
Според мен Вълчо преди си е имал някоя, но след случилите се събития с тях е решил да го играе сигурно и спокойно у дома, зад вратите на техния дворец. Прекалено скъпо може да му излезе, ако си позволи да е уязвим пред нечия лолитка.

# 1 153
  • Пловдив
Вълчо е гей. Маринела и тя
Баща ми работеше с Вълчо, когато той беше разтоварач в месакамбината в Пловдив,  татко беше шофьор.
Братовчедка ми работеше в агенцията на Маринела отдавна отдавна, беше модел ...
Та, това е причината .

# 1 154
  • Glasgow
Аз пък докато живеех в Пловдив и те все още бяха "на върха" помня се говореше, че обичат и други персони в леглото си. (много исках да съм на някакво парти, каквито се правеха из пловдивските частни селски вили, като маскен бал, а всъщност суинг парти, но се приемаха само семейни двойки от съображения за дискретност, защото и доста 'хай' персони са там) Това злите езици нали, не съм им светила.

Общи условия

Активация на акаунт