Звездни компромати - Юни'22

• 289 130
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Glasgow
Бойко имаше едни много смешни снимки с кимоно, дето получаваше някаква награда и той я счупи на връчването, някой помни ли случката да постне, приличаше на Кунг фу панда

# 1 126
Eva Longoria
Скрит текст:

# 1 127
Бойко имаше едни много смешни снимки с кимоно, дето получаваше някаква награда и той я счупи на връчването, някой помни ли случката да постне, приличаше на Кунг фу панда
Скрит текст:

# 1 128
Роналдо оправдан по делото за изнасилване
https://vtorifront.bg/article/kristiano-ronaldo-e-opravdan-po-de … amp;fs=e&s=cl

# 1 129
На Наоми глупостите край нямат "Наоми беше много разстроена. Целият инцидент й се отрази ужасно.” Какъв инцидент е това да те проверят на летището? Ужасна досадница.
И според мен въпросното клипче е фейк и то не защото имам политически пристрастия, просто има няколко момента, които изглеждат като сглобени кадри от третокласник. Няма вариант да ти бръкнат под полата и ти да седиш като пън, дори и да е очаквано. Ако отиваш на джи джи биджи среща се предполага, че и двете страни ще са във ведро закачливо настроение. Тя гледа все едно е на изпит и делово отключва, той се люшка и усмихва. Даже не е и ясно кой е. А на финала според мен щеше да е доста безумно примиер да излезе да опровергава случайни клипчета в интернет. Само виновният се оправдава.

# 1 130
Според мен тя доста бърза да отвори вратата, не ми се струва да стои като пън.... Ама това са си мои интерпретации

# 1 131
Оф, той пък КП един неистоим... Грам сексапил не усещам в него, тесни рамене, крив, разкрачен, оцъклен, дикция нула... Пф

# 1 132
  • в 1001-та нощ
Маринела напористо конкурира Венчето в нейната категория ... и това ми било приятелство Laughing

Светлето най-накрая е вързала малко мръвка и се е "пооправила" Laughing

# 1 133
На баба Наоми играта и на жертва щеше да изяде хляба на много невинни, ако беше някъде из западна Европа или щатите разиграла тая сценка.Там само някой от малцинствата да скалъпи очеизвадна лъжа и горките замесени биват уволнявани и заклеимявани Ама не е улучила мястото. 😭

# 1 134
Очеизвадно е, че това в Кирил Петков и тук на снимката се вижда, че ръката му не е на никакъв парапет, а е под роклята на Лена. Вижте как плата на роклята му седи върху ръкава.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 23:57 от daizy_g

# 1 135
За мен също видеото е повече от еднозначно. Фалшиво е колкото голата снага на Боко, в комплект с няколко пачки.

# 1 136
  • Glasgow
За Наоми Кембъл разбра ли се за коя 'световноизвестна марка' е снимала в България или пак някой си я е поръчвал Thinking
Скрит текст:
Бекъм и дъщеря

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 01:25 от Jokerr

# 1 137
На Харпър не й ли е малко дълга роклята?

# 1 138
Между другото,като правителствен служител Лена не подлежи на митническа проверка. Още една привилегия,каквато нямат дори звезди като Наоми Кембъл. Yum

# 1 139
И аз се чудя Арабаджиева с какво ли го държи, та не си е хванал някоя млада Златка или Светлана. Явно не всичко в тоя живот е его и се*с.

Вчера мернах новина, че Бекъм е давал интервю, в което е споменал как бил много чистоплътен, а жена му не. Къпела се, но той обичал да чисти и тн. замазал нещо защото станало конфузно.

Ким К е съсипала роклята на Мерилин:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 07:02 от Dress as Princess

Общи условия

Активация на акаунт