Звездни компромати - Юни'22

• 289 121
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 110
Гледам Мариана Попова в Пресечна точка. Участва и Хампарцумян. Милата, нищо не може да каже, щот ѝ говорят на китайски. Включва се за 2 сек, за да каже, че е човек на културата🤣

# 1 111
Може пък двамата да не се чувстват като "изневеряващи", близките им да знаят за отношенията и да няма от кого да се крият особено?

# 1 112
Може много да му се е допишкало на премиера и затова да не е спокоен на клипа и да не се вижда къде шава ръката му. А Ленчето не може да уцели ключа.

# 1 113
Този компромат им прави услуга всъщност, защото кара народа да наднича под фустите на една госпожица, докато Кирчо вероятно сега отстрани се смее със заграбени пари.

# 1 114
Нещо по - приятно от мен! Бербатов и Бекъм!
Скрит текст:

# 1 115
  • София
Лена ми е приятна, хубавка, с красиво гримирани очи и загадъчен поглед. Пред медии се държи супер адекватно и сдържано.
Линдето е видимо уморена с тези 3 деца и бизнеса със здравословните пасти. Някак си пуснала му е края и изглежда занемарена
Киро не го коментирам. Не го и оправдавам, Бърка където трябва, щом са му позволили. Satisfied
Ако клипа наистина е стар, то е имало файда. Просперитет за Ленчето. Пък все ми се струва, че има химия между тях. Някаква тайна, голяма и невъзможна любов.
Онзи ден видях Симона Пейчева с новия и приятел. Като четирикрилен гардероб. Фитнес маняк изглежда. С татуси по краката. Тип мутра. А тя крайно крехка до него и със силиконови щръкнали ц*ци. Като двойка не ми харесаха изобщо.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 04:44 от amia_a

# 1 116
Naomi Watts
Скрит текст:

# 1 117
Кой има РД днес?! Много бързо го забравихте, а той какви снимки има от спалнята си Satisfied

# 1 118
Изобщо не мога да повярвам, че има хора, които твърдят, че клипа не е истински - при положение, че самите участници в клипа имаха вече доста изявления и нито един от тях не каза: - Това не сме ние, монтаж е! 😀 Ако беше така щяха да кажат и да докажат. Мен не ме интересува кой с кого спи - и КП може да се излага спокойно с подобно поведение, негова си работа, но постоянно говори за морал.. пък действията му…
А за честността на правителството може да говорят само хора, които не могат да боравят с общодостъпна до всички обществена информация. Simple Smile

# 1 119
Ким, по-слабичка изглежда?
Скрит текст:

Арабджиеви, живот си живеят.
Скрит текст:

Гущерови
Скрит текст:

# 1 120
Ако мен ме снимат някъде и не съм аз повярвайте ми ще докажа, че не съм аз и е монтаж - не е трудно. Даже честно казано не мисля, че някой е споделил клипа, за да дискредитира Петков, хората вече майтап си правят просто..
То в тази “двойка” кой кого какъв е направил.. доколкото се чува не е ясно.
Сега от подкрепилите кабинета от ИТН ако слушахте пресконференцията им читави ли Ви се струват ПП? Така ли си намират депутати да ги подкрепят..

# 1 121
  • На морето!
Не знам Лена е ли е или не е фетиш, обаче ако Арабаджиева да ти е секси със сигурност на фетиш отива работата.

# 1 122
Арабаджиеви с какъв статут са? Оправдаха ли ги? Под домашен арест ли са?
Мисля ги, кахърни и болни изглеждат ...
И аз това се питам постоянно. ТОлкова безочливи хора, не знам с какво спокойствие си развяват коня. Ако аз съм минала през техните перипетии, ще се скрия в дън земя никой да не ме види или се сети за мен. Обаче те всячески демонстрират непукизъм, а такъв, човек може да демонстрира ако има сигурност, протекция някаква, гаранция че са защитени......

# 1 123
  • ВАРНА
Гущеров от Евгени Минчев ли е вдъхновен?

# 1 124
  • На морето!
Ей, покрай всички тези истории щяхме да пропуснем РД на този лъв:

Общи условия

Активация на акаунт