Звездни компромати - Юни'22

• 289 117
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 095
Ми да пуснат запис под полата и да се спре тая драма. Аз не виждам къде му е ръката. И всички действия, движения и т.н., които не виждам с очите си, са ми сферата на догадките и сеира.

Виждам, че полата се движи, виждам и че е нахилен. Не мога да кажа обаче дали полата се движи, защото тя се движи и се мъчи да отключи, или той бърка. Защо, ако бърка, е със свит в ръка юмрук, също не се наемам да кажа. За мен клипчето е глупост, при положение, че скоро след това е бил по БНР. Вероятно и не се бавят на излизане, защото ако беше след време за секс, едва ли щяха да пропуснат да пуснат записа на излизане и "ето 15-20-30-60 мин. по-късно доволни излизат".

# 1 096
Голям кавалер. Тя носи чадъри, отключва, той се мота с празни ръце и усмивка на петокласник.

# 1 097
Разбирам, че не е общественоприемливо премиерът да изневерява, но това не означава непременно, че любовницата е тъпа, грозна, натегачка, издигнала се, благодарение на това само.
Лена не е глупава и неугледна, колкото и на много жени да им се иска. За мен жена му е по-непрятна с тези грозни татуси и ужасни зъби. Но в крайна сметка нищо от това няма значение, защото той спи с тях, не аз.

# 1 098
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ха-ха, този клип като илюзиите на Ешер
не с разбира къде започват стълбите, къде свършва площадката, на излизане може и надолу с главата да тръгнат

# 1 099
  • София
Ми да пуснат запис под полата и да се спре тая драма. Аз не виждам къде му е ръката. И всички действия, движения и т.н., които не виждам с очите си, са ми сферата на догадките и сеира.

Виждам, че полата се движи, виждам и че е нахилен. Не мога да кажа обаче дали полата се движи, защото тя се движи и се мъчи да отключи, или той бърка. Защо, ако бърка, е със свит в ръка юмрук, също не се наемам да кажа. За мен клипчето е глупост, при положение, че скоро след това е бил по БНР. Вероятно и не се бавят на излизане, защото ако беше след време за секс, едва ли щяха да пропуснат да пуснат записа на излизане и "ето 15-20-30-60 мин. по-късно доволни излизат".
А как твърдиш, че ръката му е юмрук като тя не се вижда Grinning

# 1 100
Това са два отделни записа, на единия Кирил Петков е с някой друг на другия Лена е сама и са наслагвани

# 1 101
На мен повече ми е интересно какво търсят в 8:30 неделя сутринта в airbnb апартамент? Излезли са снимки на самия апартамент - студио с легло и кухненски бокс.

# 1 102
пусни линк поне

# 1 103
Това са два отделни записа, на единия Кирил Петков е с някой друг на другия Лена е сама и са наслагвани
И според мен са два записа, плочките на стъблите са най-показателни.

# 1 104
Няма да пусна линк, знае се коя медия се занимава с това, така че който се интересува, знае къде да потърси.
Ако новината е вярна и това е тип airbnb апартамент, наистина е странно какво търсят в "частна квартира" която не е офис на партията и не е дом на нито един от двамата. Вече лесно може и собственик да се установи кой е, щом има новина и къде се намира въпросната квартира предполагам.

# 1 105
На мен повече ми е интересно какво търсят в 8:30 неделя сутринта в airbnb апартамент? Излезли са снимки на самия апартамент - студио с легло и кухненски бокс.
Добре де, в апартамент, отдаван под наем, има монтирани камери? Вероятно скрити. Егати якото...

# 1 106
  • София

+ това в началото, когато Лена си приближава ръката към ключалката, ръката й стои неподвижно няколко секунди.

# 1 107
Добре де, в апартамент, отдаван под наем, има монтирани камери? Вероятно скрити. Егати якото...

най-вероятно са рекламните снимки на апартамента.
не съм фен на петков, пази боже, но и на мен ми е съмнителен записът и не ми се връзват кадрите и реакциите.

# 1 108
Мен ако ме ощипе/бутне някой по задните части, поне ще трепна. Жената се вижда, че изобщо не мръдва - или не е изненадана, или нищо не се случва. Голяма мистерия с това клипче, все едно има кой знае какво значение.

# 1 109
Да, рекламни са снимките вътре на интериора.
От интервюто на Ленчето разбрах, че иска да каже, че не този компромат е съществен и не трябва това да е на дневен ред. Може би ще прокарат идеята, че личния им живот не бива да определя и качеството на работата им и не трябва се месят двете неща.

Общи условия

Активация на акаунт