Звездни компромати - Юни'22

• 285 528
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 15
Смешника Петканов се е похвалил с нова кола, с описанието - "Пряк път към спалнята" 🙄 Много прост човек.
Скрит текст:
е това ли е нямането на пари на Петканов, в което го обвинявате ?

# 16
  • софия
Той ще вози детето в нея. Споделено.

# 17
  • Пловдив
Кактус ❤️ Благодаря ти за темата
Че то имането на кола не те прави богат ...
Петкан е мързелив и не веднъж го е казвал. Александра е работохоличката, а той предпочита да мръхти (любима дума ми е 😁), това в едно интервю при Цитиридис, дали не беше като си представяха новите носове.

# 18
Момичета, коя е русата актриса на корицата?
Много ми е позната, но не мога да се сетя., Heart Exl

# 19
  • Glasgow
Да, баш на семейна кола прилича, столчето на детето отзад в някое ремарке освен Simple Smile
Иначе е качил хубави снимки на детенцето по случай 1ви юни.
https://www.facebook.com/daniellpetkanov/posts/pfbid0z4MEZP5qCGu … tS1TwMwJJv3PyinAl

# 20

Че то имането на кола не те прави богат ...
това все пак не е Голф 2 ...
от къде пари за тази кола

# 21
Той може да е мързелив, но явно не е беден
Шегата обаче не е за сметка на Петканов. В случая не е направил кой знае какво. Той само намеква каква е реалността. И тя е, че има жени, които само да видят такава кола и гащите им автоматично падат Simple Smile и това не е шега

# 22
Човекът пести от издръжки на детето. Сам каза, че дава едни 170 лв., като майката можела и без тях.

# 23
А купил я, някой му я е дал срещу месечни вноски и ще му я връща.

# 24
Момичета, коя е русата актриса на корицата?
Много ми е позната, но не мога да се сетя., Heart Exl

Кейт Бланшет.
Точно щях да благодаря на Кактус, че е сложила нея на титулната страница, освен че си е направила труда да разрови за нас всички английски скелети в гардероба.

# 25
Кейт Бланшет на тази снимка много ми прилича на Ким Катрал. Отначало мислех, че е Катрал.

За издръжката, масово присъдената е като на Петкан ..., класически български разведен татко.

# 26
  • гр.Пловдив
Мария Игнатова ми е супер неприятна женица. Като пренавита е, а този глас направо ме побърква.

Лигава е,но трябва да й се признае,че не е мръднала за 20г откакто се завърна от Холандия-там беше завършила нещо си...Стана бързо актуално лице от екрана и се наложи за доста време ..

# 27
Благодаря за темата Кактус!
Ще празнуваме и тук (в тази тема) планираният юбилей на кралицата.

По първоначални прогнози, юбилеят ще донесе ~ 3млрд £ чисти приходи на ОК.

Btw, лични средства са използвани за разплащането на Андрю, не на данъкоплатците, но не бяха конкретизиралитой или майка му плащат Grinning

# 28
  • Glasgow
Гледах днес някакъв материал и папарашка снимка как тръгва от летището в Абърдийн към Лондон, била е в шотландския си дом за няколко дни и започват вече празненствата, доста снимки имаше на някакви конни паради.

# 29
А Мегън и Хари ще се появят ли публично?

Общи условия

Активация на акаунт