Звездни компромати - Юни'22

• 288 843
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 175
На Дара естествен ли е бюста?

# 2 176
Отварям снимките на Дара и първо виждам чифт ОЧИ. После виждам очна линия, два пъти по-голяма от другите й очи. Яката стихия е Дарчето.

# 2 177
  • София
На Дара естествен ли е бюста?
От най-естествения силикон е. Joy
Бюстът й е сравнително пресен още.

# 2 178
Даже не е слегнал и наместен, няма търпение да ги друсне на тезгяха

# 2 179
Тя не може да се нарадва и нахвали с тези ц...

# 2 180
  • гр.Пловдив
Марая Андонова
Скрит текст:

Дъщеря на майка си …

Много ми е красива Марая,ще стане същото симпатично минъонче като майка си

# 2 181
Дара и бюст е сложила, макар че е имала, и устни е пълнила, Та дори и е напълняла.. като цяло майката силно инвестира.

# 2 182
Хотел Алегра е ужасТ/ поне от това, което се вижда на сайта/, сватбата е пълен потрес т.е. Благо съвсем го е закъсал щом от Есмер/ парите на баща и/ падна до това девойче от Велинград, което явно иска да стане известно, че е поредната на Благо.....
Бездара е по-грозна и от майка си.
Марая Андонова доказва, че колкото и пари да наливаме, ако не им дадем личен пример, децата ни няма да могат да надскочат чалгаризацията
И последно, че е неделя и почивам, освен Б.Борисов кой друг политик е с червено конче на китката?

# 2 183
Блажко, ти ли си?
Скрит текст:

# 2 184
Разобличават Иванка Тръмп, че правила аборт в колежа:
Скрит текст:
Тя обаче мълчи и до момента не е заела позиция във връзка със забраната на абортите в САЩ.

Иванка остро громеше абортите преди година или нещо такова, защото имала три деца и не можела да си представи такова нещо.

# 2 185
Отностно Дара, ако е правила нещо, не мога да си представя коя нормална майка ще си заведе дъщерята за някакви хирургични намеси и подобрения. За мен е пълно безумие. Не говоря за почистване на лице, което е редно да се прави от ранна възраст.

Като казахте за червен конец, и аз за Бойче се сетих само.

# 2 186
  • Sofia
Според гугъл Дара е на 20г, може да се заведе сама, без да пита майка си.

# 2 187
  • Glasgow
Това с конеца и политиците като в групата за хотелски персонал един беше написал-като видях шефа да търка билетчета ми стана ясно колко може да се разчита на заплатата и си подадох молбата😆

# 2 188
Дара като Лора Караджова - само едни цици, малко глас, ама да не свърши с излагане.

# 2 189
Вечния жених - бай Благо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт