Звездни компромати - Юни'22

• 288 741
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 250
Ники Арсов кумува, нИ го знам кой е.
Булката със сватбено комплеКчи Гучи! Плача!
То бива селяния, но тия са ми фаворити за 2022! 🤭😅😅❤❤🤣🤣🤣🤣

# 2 251
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ники Арсов кумува, нИ го знам кой е.
Булката със сватбено комплеКчи Гучи! Плача!
То бива селяния, но тия са ми фаворити за 2022! 🤭😅😅❤❤🤣🤣🤣🤣
И Гучи плаче...
Къде ги гледате? Instagram?

# 2 252
Направо не знам как издържаха толкова с тоя момък. Като принцесата и звяра са.
Чак пък звяр🤔

# 2 253
А Бони защо е с тези налъми, все едно от нон стопа се връща. Толкова ако не може на ток, едни балеринки да сложи, какъв е този черен налъм без пръсти.

# 2 254
Докато гледам клипчета от сватбата, си мисля как този мъж в края на януари е бил на почивка със Златка и 5 мес по-късно вече гледаме сватбата му с друга. Веселят се хората, едно щастие, една любов… Кога успя да я свърши цялата тази работа?!!

Съчувствам й на Златка, преставам си колко е гадно да гледаш всичко това,  да си заменена за отрицателно време от следващата, че чак й сватба да вдигнат.

# 2 255
А той със Златка защо не вдигна сватба ?

# 2 256
  • Варна
Язък му на Блажко за стажа по чалготеките! Само това бегло движение с ръката ли е усвоил?!
Относно сватбата, Златка не е по-умна от настоящата, за да я мислим. Но на това булче сега, родителите къде са?! Все си мисли човек, че няма по-голямо дъно, което да постигне бг хайлайфът и се намери някой, който здраво опровергава това. Евала!

# 2 257
Ама няма ли кой да направи един БГ сериал за българските футболисти и техните любовни истории. Ще избием рибата, турските сериали вода ще пият пред нашия шедьовър. То Блажко със сватбите. То той напуска първата съпруга, тръгва с певица, чиито мъж е в затвора. Размисля и се връща при първата, прави второ дете. После пак приключва. Взима си съвсем младо гадже, но открива красива татарка, жени се за нея, ражда му се дете, разделят се, тя не му позволява да си вижда детето. Връща се в България, открива Златка, прави й дете, напуска я и се жени за друга млада наследница. 🤣 А пък Златка се беше сгодила в предаване за ММА боец, които е приятел на Блажко. Златка е впрягана и с друг виден и вървежен футболист - 😁 Валери Божинов, който пък се забърква с нейното име по време на връзката си с поп фолк певица, от която има дете, разделя се с нея и взима гаджето модел на известен български вратар. Жени се за тази жена и й прави дете. През това време вратарят и фолк певицата имат връзка. Следва развод между не за дълго женените, както и раздяла на вратарят и певицата, гологлавият вратар си взима обратно гаджето, отглеждайки с нея дъщерята на футбилиста, нищо че до преди няколко месеца е отглеждал сина му от фолкпевицата. А пък и какъв сериал за фолк певиците може да се спретне,  Дързост и красота ще има по - малко епизоди от такава продукция. Там не мога да хвана всичко и кой с кой е, то Преслава, Анелия, Коко Динев, Емилия, Бирми, Галена, Деси Слава, вафли, туй, онуй..

# 2 258
Ама няма ли кой да направи един БГ сериал за българските футболисти и техните любовни истории.

Имаше BTV Нашите момичета: футболни съпруги. Гледах го с голям интерес. Най-отразявани бяха Славчо Тошев и Симона. Славчо си е женкар и е сменил не по-малко жени вероятно от Благой, но няма деца май.

# 2 259
Този сериал ще има същият брой епизоди като "Дързост и красота" Joy

# 2 260
Допълвам статия от Славчо Тошев за гаджетата на Благо. Има истории и без деца слава богу

https://m.dir.bg/life/archive/-6183096

# 2 261
Те нашите футболисти  навсякъде другаде вкарват, но не и във футболните врати...

# 2 262
  • Rock & Roll feeling ...
И Марая на Мария ще се оцици като навърши пълнолетие.
И устата ще барнат. Нивото на майката е ясно, детето ще следва този почин. Няма да помогне скъпото училище.

# 2 263
Коментаритеееееее😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

ДЖАГО БИЗНЕСА!

Бруталка 😅🤭🤭🤣🤣

# 2 264
  • в 1001-та нощ
Джаго звучи като = Джулга + Благо = Джаго Simple Smile

Айде на хаир да му е новото име Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт