Звездни компромати - Юни'22

• 288 716
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 310
  • До морето
После при Алисия и Преслава топлата връзка е Бирмата. А Галин Вафлата е общ на Деси Слава и Галена.
Нещо да пропускам измежду другото?😆А, сетих се-Коко Динев-там-Нелина, Анелия, Емилия, май и Софка беше намесена. А при Софка е....майко мила.

Преслава също беше с Коко (неофициално) докато той беше с Емилия. Обществена тайна е.

Имаше и един Свинаря, дет се спомина. Той беше общ на Анелия, Мария, Малина, Галена и някои от от по-неизвестните.

Мъжът на Преслава е бивш на Златка,  а Златка е спала и с Константин, докато е бил с Райна (това стана ясно когато Златка и Райна бяха в един Вип Брадър).

Сигурно има още.....
Има и един добрички земеделец, който живее във Варна.
Там пък колко са се овъртели при него, не е истина.
Коко Динев може да му завиди направо.

Хм! Не е ли добрички, дето си живее в Добрич?!

# 2 311
Simple Smile Гледам сте пропуснали баш футболиста Ники Михайлов и Николета, за сериала "Разменени съпруги".
Ааа не. С тях почнахме, но без да се споменават имена Laughing
То и при актьорите същата боза. Деян Донков, Фицата,  Анастасия Ингилизова, Христо Петков, Евтим Милошев, Зуека, Рачков... Коя от кого първо, второ...Сложна работа

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:02 от beba2

# 2 312
  • София
Вчера видях Андрей, Емануела, дете, тъща и тъст заедно. Обядваха в заведението на брега на язовир Диканите.
Андрей учудващо е доста симпатичен на живо и е видимо поотслабнал. Толева е живи мощи, направо изглежда много слаба, прегърбена и неподходящо облечена. Крачетата и бяха като две пръчки, които стърчат от късите панталонки, в които пък беше загащила някаква нелепа мъжка тениска. Самата тениска и стоеше като на момче. Най-буквално.
Андрей беше много мил към жена си и я галеше нежно по гърба по време на обяда. Тъщата тичаше след детето. Доста симпатична и поддържана тъща, нищо общо с дъщерята.

# 2 313
Бохо, не го знам къде живее, ама знам, че терасата му на къщата във Варна е предпочитани място за снимки от овъртените.
Мара и Тъпото и там са баджаначки.

# 2 314
Вчера видях Андрей, Емануела, дете, тъща и тъст заедно. Обядваха в заведението на брега на язовир Диканите.
Андрей учудващо е доста симпатичен на живо и е видимо поотслабнал. Толева е живи мощи, направо изглежда много слаба, прегърбена и неподходящо облечена. Крачетата и бяха като две пръчки, които стърчат от късите панталонки, в които пък беше загащила някаква нелепа мъжка тениска. Самата тениска и стоеше като на момче. Най-буквално.
Андрей беше много мил към жена си и я галеше нежно по гърба по време на обяда. Тъщата тичаше след детето. Доста симпатична и поддържана тъща, нищо общо с дъщерята.

Аз също ги видях на обяд скоро, в пица Виктория. Емануела беше видимо недоволна, че привлякоха някакви погледи, което ме учуди. Освен че беше много слаба, като сгърчена, беше и с някакъв странен кафяв тен. Но не като слънчев тен, а все едно е с неподходящ грим или ъъ мръсно лице - съжалявам да го кажа, предполагам, че не й е мръсна кожата, а изглеждаше като с кафява коричка.

# 2 315
  • Пловдив
Емилия ... Много неподходящо облечена
Скрит текст:

# 2 316
Камелия през 2018г. Снимка правена от мой познат.

# 2 317
  • До морето
Бохо, не го знам къде живее, ама знам, че терасата му на къщата във Варна е предпочитани място за снимки от овъртените.

Може да са различни, този дето аз говоря имаше официално връзка с една треторазрядна фолкаджийка Татяна. А жена му пък имаше връзка със самият Веско Маринов 😂

# 2 318
Хора, вие сте цял алманах.🤣
Жълтите медии раздават ли си награди? Този форум заслужава Златно перо за сътрудничество.

# 2 319
Може да са различни, този дето аз говоря имаше официално връзка с една треторазрядна фолкаджийка Татяна. А жена му пък имаше връзка със самият Веско Маринов 😂

Е, как връзка? Нали вече му бе жена. Тази Веселина, нали?

пп.вземам си думите назад, и нея е разкарал в началото на годината, пропуснала съм
https://lifeonline.bg/bg/otnovo_ergen_vesko_marinov_natiri_liubo … go_alkohol_snimka

# 2 320

Да, същият е Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, вярно, че и Веселин Маринов е в играта там Joy

# 2 321
Бонка малко ми прилича на Златка Райкова,сега гледах клипчето в което пее ,а Благой потропва на място 😁😁😁.
Кой религиозен човек ще се облече така на сватбата си няма значение коя под ред му е ...

# 2 322
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бонка малко ми прилича на Златка Райкова,сега гледах клипчето в което пее ,а Благой потропва на място 😁😁😁.
Кой религиозен човек ще се облече така на сватбата си няма значение коя под ред му е ...
Може ли линк към клипа?

# 2 323
  • ГО
Скрит текст:
Кумът на сватбата на годината.

# 2 324
Скрит текст:
Кумът на сватбата на годината.
Това кумът ли е?
Той  се е облякъл като човек, който охранява колите на паркинга и е влезнал да попита на кого е кола номер едикой си ,че е блокирала друг автомобил

Общи условия

Активация на акаунт