Звездни компромати - Юни'22

• 288 623
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 325
Моля някоя добра душа да направи схема на звездните връзки, че съвсем се оплетох.

# 2 326
  • Варна
Булката ми прилича на ромка 🙄

# 2 327
А Благо на ариец ли ти прилича? Лика- прилика са си и двамата! И костюмът му е баш циг@нски!
Рачков има дете от бившата жена на Димо от Пиф, която сега е с Евтим Милошев
Деян Донков има дете от Ингилизова, която има дете и от Христо Петков, който в момента чака друго дете от Лили Гелева

# 2 328
Тази сватба по лежерност ми прилича на вечеринка на чалга хипита, тип "да хапнем и да пийнем".
Аз си продължавам като латерна, че Благой изглежда бая освежен. Булката ме кефи без балкона, навирен в обектива. Мисля, че младостта й предполага много по-къса и неглиже рокля, ама може да е искала да е принцеса от филм на Дисни, кой знае 😁
Да пожелаем на младоженците безоблачен живот поне няколко години. Изглеждат влюбени. 😆
На Благо хубавото му е, че не забива в големи драми - докато разберем, че е оставил предната, вече излизат снимки от сватбата със следващата. Бившите му обаче доста обрано говорят за него, май само Златка го оплю наскоро. Другите мълчат като пукали и му гледат децата.

# 2 329
Божкееее, wtf!
Мани как се омешани кой с кого, като се има предвид, че това е направо официално, а не официално не ми се мисли!
НО!
Вие как ги знаете , как ги помните и то без да ги бъркате!
Респект!!! Р-е-с-п-е-к-т!
Ония жълтури днес много храна имат, но няма като вас да ги запомнят , дори с копи пейст да пишат!

# 2 330
  • До морето
А Благо на ариец ли ти прилича? Лика- прилика са си и двамата! И костюмът му е баш циг@нски!
Рачков има дете от бившата жена на Димо от Пиф, която сега е с Евтим Милошев
Деян Донков има дете от Ингилизова, която има дете и от Христо Петков, който в момента чака друго дете от Лили Гелева

Явор Бахаров преди беше с Луиза Григорова, която е женена за Мартин Макариев, който пък навремето разведе Елена Петрова и богатият грък, баща на децата й.

# 2 331
Мартин Макариев сигурно има чар на живо, но май не е фотогеничен.

# 2 332
На мен не ми пречи, че вдигат сватби ангро. То сега е модерно и да се жениш, и да се развеждаш. Ама с каква лекота раждат/правят деца на почти непознати хора... 😐

# 2 333
Хайде сега непознати, все са изкарали 3 месеца заедно. А и Благо е познат на всекиго.

# 2 334
Аз познавам възрастна двойка, която се жени след 2 седмици познанство (без секс) и без одобрение на родителското тяло. Не само, че цял живот не са си казали дори една дума накриво, ами са заедно към 60 години и още се обичат.
Та вярвам, че Благой и новата се познават вече доста добре, цял месец изкараха на Бали дет се вика 😁

# 2 335
Добре, че е БГ мама, че да се опитат да изпъкнат някои позабравени звезди...

https://goguide.bg/23961-7661-knigi-koito-v-bg-mama-ne-sa-uspeli-da-dochetat/

# 2 336
А Луиза Григорова е бивша на Уош МС, който беше сгоден за Радина, която има две деца от Донков Joy
А в музикалния бранш какво чудо е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 337
  • в 1001-та нощ
Камелия доста отслабнала и в добра форма. Снимките са обработени, но се надявам и близо до реалността.  Тя грее:

Скрит текст:

# 2 338
Lily-Rose Depp
Скрит текст:

# 2 339
  • Sofia
Малко световни звезди на почивка по бански:
Джорджина на Роналдо
(наскоро роди близнаци, като едното детенце почина)

Лейди Гага

Общи условия

Активация на акаунт