Звездни компромати - Юни'22

• 285 749
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 625
Ох Laughing добре че е Кичето да спаси положението. Сякаш му рече shut up в нейн стил.

# 2 626
  • Glasgow
Умирам от смях с коментарите под поста му- "наехме бус, платихме нафта на 3.60 за да дойдем и ти тъй да направиш"🤣

# 2 627
Ами тъй де, вместо да ѝ целува ръка на Кичето, че го вади от нафталина, той малко му била публиката 😂😂

# 2 628
Умирам от смях с коментарите под поста му- "наехме бус, платихме нафта на 3.60 за да дойдем и ти тъй да направиш"🤣

И още: "лошите новини днес валят една след друга" Grinning

МГК се е ударил лошо при пърформанса и е със сцепена вежда
Скрит текст:

С Меган са новите Барби и Кен
Скрит текст:

Сникпик от новия сезон на "Мен не ме мислете"?
Скрит текст:

# 2 629
Mike Tyson на 56. Чрд!
Скрит текст:

# 2 630
  • Glasgow
Ами тъй де, вместо да ѝ целува ръка на Кичето, че го вади от нафталина, той малко му била публиката 😂😂
за Бургас специално не мога да повярвам, че няма интерес, защото тя си има фенове

# 2 631
А аз се замислям дали изобщо Джефри Епстийн е мъртъв. Откъде да сме сигурни, че е?

# 2 632
МГК аз четох, че си е счупил чаша в главата. Колко друсан трябва да е бил? И после да продължи да пее с разбитата глава?

# 2 633
  • Glasgow
Кой ще го остави жив с тези негови списъци...
Миналия месец бях на азиатски филм фест, имаше филм по истински случай за пакистански сериен убиец и педофил, Джавид Икбал, убил и изнасилил над 200 деца. Като се разбра, че хора от висшите кръгове са замесени също се самоуби, но режисьорът каза, че най вероятно е убит. Както се случва с всички педофили, обслужващи висши кръгове по света.

# 2 634
  • София
Рийз
Скрит текст:
Фрида Пинто
Скрит текст:
Годеницата на Том Хидълстън - Зау Аштън е бременна.
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Наоми Харис
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Нищо му няма на МГК.
Скрит текст:

# 2 635
Кой ще го остави жив с тези негови списъци...
Миналия месец бях на азиатски филм фест, имаше филм по истински случай за пакистански сериен убиец и педофил, Джавид Икбал, убил и изнасилил над 200 деца. Като се разбра, че хора от висшите кръгове са замесени също се самоуби, но режисьорът каза, че най вероятно е убит. Както се случва с всички педофили, обслужващи висши кръгове по света.

Да де, ама самоубийство в затвора е удобно извинение както да си разчистиш сметките с някого, така и да го измъкнеш. Замисли се - кои са повече? Враговете или съмишлениците? Просто според мен нещата са 50/50.

# 2 636
Парис Хилтън и със спортен екип пак с тази прическа ... Универсална работа.
Трябваше тя да е Барби в новия филм.

# 2 637
ПО- скоро майката на Барби. Simple Smile

# 2 638
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:

# 2 639
Като видях поста на Панайото чак проверих дали е истински. Останах изненадана от изказа - "мижав интерес".

Аз не вярвам да няма интерес. Във Варна реших, че ще търся билети последната седмица преди концерта и разбира се нямаше.

Линдзи Лоън колко е остаряла ….

Хейли Бийбър е ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт