Звездни компромати - Юни'22

• 287 236
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 435
Благой се е нашарил като врата на градски кенеф. Grin

# 436
Лизо с гаджето
Скрит текст:

Гледах въпросното нейно шоу, много е интересно Simple Smile
Признавам си преди се водих по публичното мнение за нея, докато не реших сама да си изградя такова. Сега обожавам Лизо, просто енергията й е заразителна.

# 437
На Благой кожата, където е останала да се вижда ненашарена, е много зле. Явно разгулният живот и пърженето по плажове и солариуми си казват думата, но за 41 годишен мъж на мен ми е буквално сбръчкан и повехнал.
На мен новата му ми харесва, без устата, но то младостта е красива така или иначе...

# 438
  • Пловдив
sigma, интересно как са премахнали името после, тези дами 😁

# 439
  • Glasgow
Лияна нарисува нещо отгоре...
Николета и Валери нали си бяха правили на китките...то там трудно ще се коригира, какво стана с техните

# 440
Карла Бруни бая трябва да приклекне за да се снима до Саркози

Това с татуировките е много интересно. Бившите му жени дали са му изтрили името, както направи Джжулиана? Златка най-умна ще излезе явно, или поне най-обиграна. Новата жена как ли реагира да гледа нейното име всеки ден? Той на другите дали също има татуирани имен или само нейното?
За мен Благо е перфектния женкар. Докато има връзка с тези жени, наистина ги обича и ги кара да се чувстват единствени и незаменими. Носи ги на ръце. За ден, седмица, месец или 2 години. Като ги изконсумира изцяло, минава на следващата

# 441
В един по-добър свят, а може би и в друга галактика, Благой би получил награда за приноса му към овладяването на демографската криза в България. Trollface
Скрит текст:

# 442
Брадли затова си е паднал по лейди Гага, тя нали се говори за нея, че е била мъж.... Олеле, жалко ако и той е. Аз и за Чайник Т. имам подозрения от скоро

# 443
Карла Бруни
Скрит текст:
Тази рокля ме подсети за червената рокля, с която беше Нина Добрев, само че тази на Карла е в пъти по-елегантна. На Нина нейната й стоеше страхотно, има хубаво тяло и добре направени гърди, но границата на добрия вкус беше премината (поне според мен).

# 444
Ангел Енчев с новата му . Обикалят из Италия , веднага щом ковид мерките отпаднаха

Бившата му жена Теди Велинова чукна 44 🙂

# 445
Iggy Azalea на 32. Чрд!
Скрит текст:

Liam Neeson на 70. Чрд!
Скрит текст:

Tom Jones на 82. Чрд!
Скрит текст:

Bear Grylls на 48. Чрд!
Скрит текст:

# 446
Новата на Енчев е третият близнак! Laughing
Приличат си като брат и сестра - кръгли физиономии, топчести нослета, присвити черни очички, че и с очила.
Скрит текст:

# 447
Брей, нова жена?/?
Изглежда с хитър поглед и прекалено невзрачна на фона на тези върху които работи.

Коя е?

Бакалова с този цвят дрехи и коса - твърде Не от мен. Ама коя съм аз..

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 12:11 от alethea

# 448
Кейт Хъдсън

Скрит текст:

Ким К.

Скрит текст:

# 449
alethea , медицинска сестра е Simple Smile

Бившият съпруг на Теди Велинова доктор Ангел Енчев отново се носи на крилете на любовта. Пластичният хирург е щастлив със своя колежка – медицинската сестра Вера Хаджийска, с която прекара рождения си ден в Италия.

Двамата вече не крият връзката си, но я демонстрират предимно в чужбина, защото след отпадането на мерките срещу коронавируса непрекъснато пътуват

Вера Хаджийска също има брак зад гърба си, от който има един голям син, навършил 18 години. Енчев е татко на две деца – момче и момиче, от връзката си с бившата манекенка, която той напусна. Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев.

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Medicinska-sestra-grab … or-Enchev-1280046

Общи условия

Активация на акаунт