Звездни компромати - Юни'22

• 287 117
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 570
Само си представете как изглежда това отстрани. Седнали двама влюбени на вечеря, казват си наздраве , а всеки грабнал по един телефон и си снима чашата. Та и Емануела честити на своето момче , по пример на стрина. И няма предвид сина си.
Скрит текст:

# 571
Хайди Клум и дъщеря.

Скрит текст:

# 572
  • I want it all and I want it now.
Браво за Мария ще има още доста успехи.

# 573
Рийз и Ан Хатауей са винаги наслада за окото, като слънца са!
Изключвам "Вещиците", там Ан може да ги донесе кошмари, страхотна актриса.

# 574
  • Lost in a fairytale ...
Рийз и Ан Хатауей са винаги наслада за окото, като слънца са!
Изключвам "Вещиците", там Ан може да ги донесе кошмари, страхотна актриса.

Съгласна съм с написаното. Ан Хатауей изобщо не ми беше приятна до един момент, в който изгледах няколко нейни филма без да искам - вече ми е една от любимите актриси и ми е абсолютна наслада за окото и душата.

# 575
  • София
Ан Хатауей е страхотна и играе много разнообразни роли, много я харесвам и на външен вид.
Холивуд може да е отвратително място, но едва ли има актьор, който не би приел роля там, изключвам Веселин Плачков и подобните вечно недооценени, недоплатени и недоразбрани велики таланти, разбира се. Преди няколко дни слушах интервю на друг актьор, Мариан Бачев. Каза, че тяхната професия не е добре заплатена, НО сами са я избрали и не е редно да се оплакват.

# 576
Салма Хайек
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Ким Кардашиан
Скрит текст:

# 577
Ким свали няколко кила за роклята на Мерлин, и сега се опитва пак да докара тялото си като нова мода. Проблема е че всичките операции, които си направи подхождат на сочни извивки. Сега долната част на тялото й е като на онези странни кукли барби дето им се извиваха краката.

# 578
Тя хубаво уж ги свали само за Мет Галата, но ще видим дали ще си ги върне или ще иска да ги поддържа.

# 579
Бритни пак изпуши!Уф!

# 580
Салма Хайек май е отслабнала.

На Бритни не отварям снимките Simple Smile

# 581
Гледам и аз снимките на Бритни и почвам да се чудя дали баща й нямаше право наистина...
Защо се снима така, явно има някакъв замисъл, който не откривам.

А чак сега виждам, че Ким е с криви крака. Къде съм бляла до сега?! На тези снимки направо Кристина Агилера докарва.

# 582
  • In The Middle Of Nowhere
Бритни ми е американската Сашка Васева.

# 583
  • Пловдив
Фемилито на Крис Хемсуърт ще спестят от обувки определено Grin Явно здравословно я карат...

# 584
  • Glasgow
Може би наистина има нужда от някакво попечителство...

Общи условия

Активация на акаунт