Звездни компромати - Юни'22

• 287 076
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 600
Да, не са само снимките на Бритни. Поведението й ми  е много странно. Само качва видеа, в които "танцува" (върти се като пумпал и мае грива, та свят да ти се завие); други клипчета, които качва са като модно ревю на някакви нелепи дрехи за възрастта й и само се клати наляво-надясно по сто пъти; косата не знам от колко време не я е къпала и решила; имам и чувството, че лицето грам не си го мие, а е вечно с оная чернилка по очите, мърлява е.. Не знам, не ми е нормално това.

Бритни си е диагностицирана със психично заболяване, биполярно разтройство май беше, та няма как да очакваме нормално и адекватно поведение от нея.
Друг е въпросът, защо мъжът ѝ, който сега отговаря за нея, допуска това.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 14:42 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 601
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 602
Има ли друг българин/ка, който е ил на наградите на МТВ или Оскарите? Съвсем сериозно питам.
На Оскарите са били Тео Ушев - той беше номиниран за Оскар през 2017г. за късометражен анимационен филм за Сляпата Вайша, както и Димитър Маринов.

# 603
Аз пък прочетох, че новата на Благой щяла да ражда в края на лятото. Златка беше пациентка на д-р Димова в Надежда. И да, в този коридор се проследява единствено бременност и тонове, няма как да си там за нещо друго.

# 604
Една Мадона която харесвах - 1991 г.

Скрит текст:

# 605
  • Пловдив
Шварценегер и син...
Скрит текст:
[\spoiler]

# 606
Това синът от бавачката ли е?

# 607
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да, това е момчето.
За мен той най-много прилича на Шварци от всичките му деца.

# 608
С Благой бих направила една работна вечеря с продължение, чисто от любопитство бих се жертвала и да допълня книгите за еволюцията на мъжката раса.

# 609
Расата е друго,ако позволиш... Не се заяждам...

# 610
  • София
Патрик Шварценегер също много прилича на баща си, според мен, но е по-добра негова версия
Скрит текст:

# 611
Мегз в инстаграм говори на английски за лидерството. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя и Благой са тъкмо един за друг, как така не са се взели досега…..  Не мислех че ще го кажа, но изглежда щастлива.

# 612
Аз се радвам , че напусна България и вече не ни занимава със себе си

# 613
Ева Л
Скрит текст:

Детенцето й какво сладко бебе е било

# 614
На мен Мегъзът изобщо не ми изглежда щастлива, а чисто луда и много се радвам, че вече не я канят по предавания да я интервюират, няма свои риалити формати и трибуна на простотиите ѝ. А най- много се радвам, че няма възможност да извършва застрахователни и данъчни измами на територията на страната.

Общи условия

Активация на акаунт