Звездни компромати - Юни'22

• 287 149
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 660
За Джей Ло и Бен Афлек и аз си го помислих това, въпреки че наскоро си купиха къща (или наеха) за голямото семейство.

Кейти Пети също не се появява и не се снима с Орландо Блум, май не са заедно.

# 661
Роклята на Джен е потрес. Или по-скоро тя е потрес в тази рокля.

# 662
Доста добре си е Джей Ло, дори и на последния кадър Simple Smile

# 663
Тя е на 65. Чак браво не мога да и кажа, но изглежда прилично а годините си.

Според мен направо фантастично за 65 годишна!

# 664

Според мен направо фантастично за 65 годишна!

И за мен, няма начин да не обръща глави на плажа, изглежда прекрасно.

# 665
Кат Вон Ди си е направила татуировка, която скрива всички стари татуси, направени по времето когато тя се бореше с алкохолна зависимост.
Скрит текст:

# 666
  • Варна
Кат Вон Ди си е направила татуировка, която скрива всички стари татуси, направени по времето когато тя се бореше с алкохолна зависимост.
Скрит текст:
Грозно!

# 667
Тя не беше ли още сатанистка и антиваксърка? Бая хейт отнесе покрай раждането на детето ѝ.

# 668
Това е абсолютна лудост откъм болка. Едно малко запълване с мастило колко е болезнено, а цял крак...не ми се мисли.
Обезобразен крайник.

# 669
Много е свежа Лопез в бяло.
В началото на връзката им, яко се промотираха  с Бен и според мен си викаха папараци. Нещо на него му нямам доверие. Тя изглежда по-влюбена.

# 670
  • Sofia
Много е щура 🤩
Преди години с децата следяхме предаването за татуси и тя ни беше любимка ♠

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 20:09 от Doli

# 671
Кат нещо ми падна в очите след този скандал с Джефри преди години, не че той е китка, ама тя изглеждаше направо като токсичната приятелка, която почти всяка една от нас е имала в живота си. Тамън пробиеш малко и се опитваш да си успешен в бизнеса си, а някой близък те заритва и се опитва да те очерни.

# 672
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гаджето на Кая Гербер в момента е актьора Остин Бътлър. Него от 24-ти юни ще го гледаме като Елвис Пресли под режисурата на Баз Лурман. Гледах един от трейлърите и нямам търпение за самия филм. Ако си спомняте Остин играеше и в хитовия за времето си Хроники на Шанара. Гледах скорошни интервюта с него, има много секси дрезгав глас. Хич не ми се връзва с лигавото Кайче. Нея я харесвам само визуално, но майка и харесвам повече 😀.

# 673
Това е абсолютна лудост откъм болка. Едно малко запълване с мастило колко е болезнено, а цял крак...не ми се мисли.
Обезобразен крайник.
За мен контурите повече болят от запълването при татуировките, така че чак лудост откъм болка е относително. А и едва ли е направено наведнъж.
Кан вече има цяла ръка, покрита с мастило по този начин, така че не е новост за нея.

# 674
Не знам, може да е оставало малко за запълване.

Общи условия

Активация на акаунт