Звездни компромати - Юни'22

• 287 178
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 300
Всеки има право да се харесва в различни обеми, но все пак тялото на Камила не е за такъв тип бански.

# 301
Хилъри Дъф

Скрит текст:

Благой Геогриев с новата му

Скрит текст:

Але Амброзио

Скрит текст:

# 302
Новата на Благо кога ще ражда?

# 303
  • In The Middle Of Nowhere
Аз пък се чудя дали татуировката й е истинска 😬

# 304
  • софия
А къде на тЕлото на Блажко е татуто за нея? То мЕсто нЕма вече. Като именник на женските имена е.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 12:57 от zvаnchе

# 305
Мадамата е посещавала някоя стара казарма или затвор, за да й направят този цигански татус.

Дали не си блъска главата Блажо,  колко му беше осигурен животът с Есмер. Ама пусти гащи, само падат...

# 306
Ако трябваше да избирам между Гери-Никол, която е с хубаво стегнато тяло и Камила, която се е поотпуснала малко, бих избрала Камила. В пъти ми е по-красива и симпатична, така че... Не винаги всичко е до едното тяло.

# 307
Блажковица прилича на Гущерова, само че с черна коса.

# 308
Никъде не съм сравнила лица и поведение. Говоря визуално като цяло.

# 309
Да изглеждам като Камила Кабейо за мен би било сбънат кошмар. Обаче! Хората са различни и аз не виждам защо тя събира такова негодувание - жената е на почивка, на плаж, на яхта, разбира се, че ако иска и гола ще се пусне. Откъде накъде ще се съобразява, че на някой не му харесва целулита й - нито е модел, нито фитнес състезател. На мен пък ми е симпатична с този непукизъм и е права, че се занимава с пеене. Натискът да се изглежда винаги във форма, без нито една бръчка, винаги с направена коса и т.н. е отвратителен.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:50 от Не се сърди, човече

# 310
Блажковица прилича на Гущерова, само че с черна коса.

Точно и аз това си мислех, че Гущерова можеше да изглежда така ако не беше прекалила толкова. Пак нали джуки муки, но в някаква граница (за тях).

На мен ми харесва тялото на Камила, нямам нищо против да изглеждам така.
Самочувствието не идва от външния вид, а от високо ценено качество или умение, а тя го има.

# 311
Стефан Илчев с нова песен и готин клип, сниман в Обърнатата къща
https://youtu.be/hkohzmTgKnA

# 312
Ако покажа на дъщеря ми, която е на 16, снимката на Камила, само ще ми вдигне рамене и ще каже, че е ок. Нашето поколение (над 35г.) сме с тотално промити мозъци от маркетинга на козметичната и пластичната индустрия. Толкова ме е яд като чуя хубави и здрави жени да обсъждат “недостатъците” си и да се комплексират от тях. Или да разкъсват с пяна на уста някоя, която си е позволила да се покаже каквато е и най-важното - изглежда здрава.

# 313
Шакира
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Kамила Кабейо
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Ким Катрал
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Матю Пери
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:

# 314
Виждайки Бела Хадид на първата снимка, директно в ума ми се появи образ на Амгъл, брр. Ем, по-добре на Камила целулита, отколкото такива ребра на показ. 🫣 Тя поне наистина изглежда здрава, макар и поналяла се.

Общи условия

Активация на акаунт