Звездни компромати - Юни'22

• 287 172
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 315
Всеки път се изумявам на постоянството на Джей Ло, с което се опитва да наложи като стил комбинацията спортен клин - дамска чанта, която предполага друг тип облекло. Възможно е и други жени да се носят така, но аз само нея съм запомнила.
На горните снимки Камила изглежда много добре.

# 316
Домът на Травис Баркър.
Много ми допада - през интериора, до градината и авто-парка. Много мил ми изглежда. Спомена, че е в този дом вече 16г и като били малки децата му карали колелета вътре. Все още живеят при него, средната дъщеря влиза в кадър накрая.

Интересно ми е колко критика отнесе дупето на Камила, а съвсем добронамерено подминахме Тайра Банкс. Може да е заради възрастта, но и дупето на Джей Ло не е нещо, на което да завиждаме. Конструкцията на тялото й е зле, само един стегнат корем и чиста кожа е при нея.

# 317
Домът на Травис Баркър.
Много ми допада - през интериора, до градината и авто-парка. Много мил ми изглежда. Спомена, че е в този дом вече 16г и като били малки децата му карали колелета вътре. Все още живеят при него, средната дъщеря влиза в кадър накрая.

*

И на мен много ми допада. Честно  казано изглежда добронамерен.
Но аз съм кон с капак и всеки път съдя предварително по визията /
Скрит текст:
знам, много лоша черта,  но закотвено е това усещане и си върви успоредно с мен през целия ми живот /
А неговата изглежда като на някой дивак.
Свързвам я с много изневеря и, постоянни наркомански изпълнения и алкохолни преживявания.

Дано греша и наистина не е такъв.

Колко деца има? А с Кортни имат ли общо?
Харесва ми че в трапезарията им няма телевизор, той спомена, че когато са всички на масата гледат да оставят настрана телефоните и да се наслаждават на присъствието си.

# 318
Домът на Травис Баркър.

*

И на мен много ми допада. Честно  казано изглежда добронамерен.
Но аз съм кон с капак и всеки път съдя предварително по визията /
Скрит текст:
знам, много лоша черта,  но закотвено е това усещане и си върви успоредно с мен през целия ми живот /
А неговата изглежда като на някой дивак.
Свързвам я с много изневеря и, постоянни наркомански изпълнения и алкохолни преживявания.

Дано греша и наистина не е такъв.

Колко деца има? А с Кортни имат ли общо?
Харесва ми че в трапезарията им няма телевизор, той спомена, че когато са всички на масата гледат да оставят настрана телефоните и да се наслаждават на присъствието си.
След всичко, което е преживял човека дано да имат късмет.

# 319
Топузакова
Скрит текст:

Това момиче всеки път изглежда по един и същ начин.
Все едно няма живец в нея….

Споделя някой път странно статуси, дали са все още със съпруга си?

Иначе детенцето изглежда красиво

Ивайла Бакалова, суперррр замазана.
Скрит текст:
[/spoler]

# 320
Не знам защо все още има хора, които не вярват, че Тоци е бременна. Бременна си е, имаше клипче, на което ясно се вижда как Бест я пипа по корема и се вижда. Друга съфорумка я беше виждала преди няколко месеца и също потвърди. Нека не го превъръщаме в някаква голяма мистерия това

# 321
Бакалова в лице никога не съм намирала за красива, обаче тялото е трепач.

# 322
Снимката на Ивайла Бакалова предполагам е стара. Нали имаше публикации, че е бременна?
Вчера видях фолкпевицата Камелия на живо - има невероятно тяло. Мъжът, с когото беше, Цветин предполагам, също не е за изхвърляне 😉

# 323
Интервюто с Диона при Мондьо:

# 324
Рафаел Надал с 14 титла от Ролан гарос

Скрит текст:

И шампионката при жените Ига Швьонтек

Скрит текст:

# 325
  • Стара Загора
Деси Радева е публикувала спомен и следният текст–
" Скъпи сънародници, да видите, че и ние сме хора от народа - след важните държавни и международни ангажименти, умеем да се веселим в изисканата неофициална обстановка на любимо заведение в провинцията.
И не забравяйте, че когато човекът е Човек, независимо от социалния си статус, земен и близо до народа, надежда има! Такива хора са нужни на България!
#ПърватаДама "
Скрит текст:

# 326
Аз пък днес реших да се разчета повече за Ердоган и оттам за жена му и тн.
Тя била голям шопохолик, притежател на много скъпи тоалети и обувки. И вечно с тая забрадка, мислех, че е скромна и захлупена жена, но не би.
Най-малко съм очаквала от нея такъв ток.
Скрит текст:
Както и не очаквах, че имат толкова публични снимки хванати за ръка. Удивиха ме приятно.

# 327
Киану. Ох, и от него е по-висока( не е с ток) 😁 Той е 1,85см.
Скрит текст:
, ,

# 328
Хора, на Петкан скъсаните панталони да не са новата мода на сезона? 😆
Доста момчета видях с такива боклучави за мен гащи и на него точно му стоят дори къси някак си, не ми харесват хич. Иначе самият той изглежда го е ударил на живот и е свежарка, жените до него няма да коментирам.

# 329
  • Glasgow
Малката Шарлът на Божо ли показва нещо или така е хванат кадъра

Общи условия

Активация на акаунт