Звездни компромати - Юни'22

• 287 068
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 615
  • Glasgow
Може да е биполярна, аз все още не мога да преценя дали е толкова умна, да прецаква мъже с бизнеси и позиции или те я ползват, за да си въртят схемите и после се измиват с нея. Всички фирми дето имаше, измами...едва ли сама може да го направи. Нали и с карбовски имаше драма, май нищо не се случи там...българското #metoo

# 616
Може да е биполярна, аз все още не мога да преценя дали е толкова умна, да прецаква мъже с бизнеси и позиции или те я ползват, за да си въртят схемите и после се измиват с нея. Всички фирми дето имаше, измами...едва ли сама може да го направи. Нали и с карбовски имаше драма, май нищо не се случи там...българското #metoo
Е тя ако беше много умна, нямаше все да я хващат и съдят.

# 617
Накарахте ме да си представя целувката между Благо и Мегз. Целувка, та дрънка.

# 618
Честит рожден ден на мен и разбира се на Johnny Depp (59)💚!
Скрит текст:

# 619
Мегз ми се струва на принципа "шило в торба не стои", рано или късно дубайците ще ни я връщат по самолета, както много други девойки, минали вече по нейния път.

# 620
Иван Лечев е оженил големия си син. Много ми хареса свекървата - Оля от Трамвай №5!

Скрит текст:

# 621
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 622
Дженката, твърдо НЕ този път. Мина й времето за подобни пердета и провокациики. Мааааааааалко повечко класа няма да е излишна

# 623
  • София
Зендая
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Ариана ДеБос
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж
Скрит текст:
Тайка Уайтити (ще се женят с Рита Ора)
Скрит текст:
Андрю Гарфийлд
Скрит текст:
Тайра Банкс
Скрит текст:
Бил Гейтс с дъщеря му
Скрит текст:

# 624
Оля и аз я харесвам. Евгения НЕ. Като пренавита пружина ми е.

# 625
Имаш предвид сегашната съпруга на Лечев ли? Че се чудя коя е Евгения. И аз не я харесвам, защото ми е фалшива. Оля е друга класа!

# 626
Зендая и Аня Тейлър-Джой ми са в топ класацията на най-красивите и добри актриси.

# 627
Да, сегашната. Имам лични впечатления от нея.

# 628
  • Lost in a fairytale ...
Значи това Зендая е страхотно човече. Гледах я в Еуфория - мега добра роля прави. На червения килим винаги е уау, в същото време по интервюта си е кажи-речи дете. Голяма сладурана!

# 629
Аманда Сейфрид винаги ми е била от любимките, но много лелски изглежда тук, да не е нещо от светлините и грима?
Тя далеч не е пред остаряване все още Simple Smile

Кажете сега това Еуфория струва ли си да се гледа? Не е ли за по- младата аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт