Звездни компромати - Юни'22

• 287 315
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 945
Радева и Йотова имам чувството, че си координират тоалетите. Редовно се появяват в един и същи цвят и вид. Йотова в петък в Панорама изглеждаше много добре в лице. Правила си е нещо на контура. И гримът и косата бяха много добре.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 09:37 от paradigma

# 946
На Николета, някой трябва да и каже, че тъмнокафевият грим, я прави да изглежда като 50 годишна, добре поддържана жена.
Колко пъти сме писали тук, ама не чете тая жена... Не слуша и това е!

# 947
Михаела Маринова пееше страхотно във Х фактор, истинско удоволствие си беше да я слушаш. Има силен глас и добра техника. Това защо от няколко години всеки път щом излезе на голяма сцена решава, че е време да се разпява и да вие на всеки тон за мен е непонятно. Това, както и шината от 90те която носеше доскоро, както и снимките на които винаги си фотошопира носа...

# 948
  • София
На Николета, някой трябва да и каже, че тъмнокафевият грим, я прави да изглежда като 50 годишна, добре поддържана жена.
Колко пъти сме писали тук, ама не чете тая жена... Не слуша и това е!
Кашалоти слушат ли се?MaskMaskMask

# 949
Adriana Lima на 41. Чрд!
Скрит текст:

Mario Casas на 36. Чрд!
Скрит текст:

Dave Franco на 37. Чрд!
Скрит текст:

# 950
Адриана Лима на първата снимка е с тъмни очи и си е същински тийн от махалата, после все едно гледам друг човек 🤔

# 951
Радева най добре изглежда в тоалет с ръкав, но не знам защо почти винаги е с голи рамене.

# 952
Прекалено очевидно ги координират - като ваденки са - навяват асоциации на двете жени на президента или 3мата глупаци (че и неговата вратовръзка понякога е в цвета на вечерта).

Мира Радева в БНТ представя романа си.

# 953
Абе добре, че Николета беше след фотоса на Ашли Греъм, че аз лично се потресох рано рано сутринта Rolling Eyes

# 954
Ох, тези аматьори ще ме уморят! Лошото е, че не е смешно, трагично е....

Спортният ни министър на традиционния абитуриентски бал за младежи завършващи алтернативна форма на грижа, организиран от президента на Република България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева.

С бял ленен костюм на официално вечерно мероприятие!? И велурени чепички!? Joy
Като муха в кисело мляко. Joy
Скрит текст:
Радева е с много грозна рокля,не и отива.Руди не е с бял костюм.По скоро нюанс на цвят каки.Не е зле харесва ми
Йотова е най добре  ,и костюмът и отива

# 955
Не съм гледала "Наградите на БГ радио", но пък Мариана Попова каза в студиото на "Денят започва", че най ѝ харесали Вергов и Хилда Казасян. И, че Мария Илиева взела заслужено награда. Нали с Любо Киров бяха много близки?

# 956
Аз ги гледах снощи. По ред причини не слушаме бг музика (тук) и ми беше интересно. Водещите ми харесаха. Хилда беше различна от типичните такива, със заучените реплики и поведение. Вергов го харесвам по принцип. Накрая ми стана доста емоционално при връчването на наградата на Мишо Белчев.

# 957
Мария май взе за певица. Направи страшен римейк на Лили Иванова във филма Порталът.

# 958
Vanessa Paradis
Скрит текст:

# 959
Коя кофа за боклук е ревизирала Паради.
Ако се барне малко ще стане страшна мацка. Най вече зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт