Звездни компромати - Юни'22

• 289 100
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Защо кариерата на една млада и хубава жена задължително трябва да е постигната благодарение на вдигнати поли? Това ли е единственият начин??

Относно Джъстин Бийбър - той нали страдаше от Лаймска болест, да не би нещо в тази връзка да е парализата?

# 1 066
Защо кариерата на една млада и хубава жена задължително трябва да е постигната благодарение на вдигнати поли? Това ли е единственият начин??

Не, не е единственият начин, но в този случай видяхме на клипа. Ако не беше така - браво! Но тя върна феминизма със сто години назад.

# 1 067
  • In The Middle Of Nowhere
По тв казаха, че при Джъстин е в следствие на херпес зостер..

# 1 068
  • София
В природата, когато мъжките и женските екземпляри се различават, красиви са мъжките. Напълно важи и при хората според мен.
Но Лиз Хърли е чудно красива жена - черти, лице, тяло и съвсем не на последно място бюст! Трябва да е крайно благодарна за тези гени.

# 1 069
Tara Reid на представяне на колаборацията на Derek Fabulous X Face Stockholm Makeup
Скрит текст:

# 1 070
Ужас! Вид, грим, аутфит, обувки!

# 1 071
https://www.dnes.bg/zvezdi/2022/06/13/ot-letishte-sofiia-otgovor … utm_campaign=Push

От летище "София" отговориха на Наоми Кембъл

Disappointed

# 1 072
Няма какво да се обясняват, могат да спрат и претърсят, дори това е най-малкото, всеки, независимо подозрителен или не.

# 1 073
Лена Бориславова не отрече при Лора Крумова, че записът не е автентичен, което означава, че са си точно тя и Кирил Петков на него. Така, че спекулациите, че бил фалшив, манипулиран и тн очевидно не са верни. По това време тя може и да е била сингъл, но Петков си е бил пак женен с 3 деца. Така, че си е компромат отвсякъде.

# 1 074
И аз четох за обясненията и проверката на Наоми.  Смешна работа. Защо не се сърди на някоя друга държава, която си върши работата! Аман от кифли, дето ако не им оближеш подметките и те мятат на най- модерното движение за права и свободия

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 17:06 от ver4eto_sv

# 1 075
Амбициозна да, но чак пък красива и с гладка мисъл не видях вчера да беше. Хаплива и пренавита, любовница на шефа. Такива като нея няма да си седнат на г*за, понеже много се е възгордяла. А и възпитание й липсва, защото не се засрами от въпросите, очевидно е поредната на която е обещано, че скоро ще се разведе за да бъдат заедно.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 14:16 от Dress as Princess

# 1 076
И за мен Лена Бориславова е далеч от красива. По-скоро има красотата на младостта, като всеки млад човек, но и това е до време.

# 1 077
Нито е красива, нито е умна, нито е нагла, нито е високомерна....Никаква ми е. Безлична! Тотално безлична и само за един начин се сещам, по който е стигнала там където е. Очаквам сега да я омъжат за оня дето уж и е годеник, а нито една снимка няма с него. Радев как го ожениха за Радева прези изборите?!

# 1 078
СваЛена е много далече от красива. Просто беше глътка свеж въздух на фона на старите муцуни и лели, които свикнахме да гледаме.
Добре, че ПК се отказа от канадското гражданство, за да го разведат тук, че в Канада щеше да излезе повече от парите от спрените кражби. Joy

# 1 079
  • софия
Нито е красива, нито е умна, нито е нагла, нито е високомерна....Никаква ми е.
Единствено, че не е умна не мога да се съглася. Да завърши Право в СУ като отличник на випуска предполага, че не е само зубрене.

Общи условия

Активация на акаунт