Звездни компромати - Юни'22

• 288 927
  • 2 711
  •   2
Отговори
# 1 830
  • Glasgow
Свинско по арабски (бях видяла в някакво българско меню Grinning )

# 1 831
Една и съща жена...

# 1 832
  • In The Middle Of Nowhere
Но пък много хубаво са я направили на черно-бялата снимка.

# 1 833
  • София
Одеве ги видях с Плачков. Мариана е точно като на първата снимка, даже беше със същата прическа.

# 1 834
БАУ!
Скрит текст:
Ама предупреждавайте да си слагам чесън в джоба против уроки. Пу, пу!

# 1 835
Мариана може да е всякаква, но си е хубава жена. Редовно я засичах по едно време, почти винаги без грим и си изглежда добре.

# 1 836
На първата снимка е натурална както си се размотава из вкъщи - без грим и прическа като всички жени .. На втората снимка е гримирана от професионалист,  била е и на фризьор.  Също така снимката е правена от професионален фотограф .

Всяка жена като се нагласи е хубава .

# 1 837
Славена Вътова

https://www.instagram.com/p/CfD7ozDr-UW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Има наистина прекрасно тяло, но има нещо лицемерно и превзето в излъчването, което не ми харесва. Наскоро видях мъжа й в една пицария в Драгалевци, смесена компания с други мъже и дами, но без нея.

# 1 838
При Мариана разликата е точно колкото при всички, които нямат снимка без филтър. Аз например вече не знам наистина кой как изглежда в действителност, ако не го виждам редовно.

# 1 839
  • Glasgow
Ами то самите телефони вече са такива, и без да слагаш филтър те изглаждат, аз се стреснах от себе си скоро на снимка с нормален фотоапарат, то пори, то пигментни петна...

# 1 840
Много добър филтър.... Чак носът ѝ е различен. В капките като в гледах , то ноздра , то чудо. Нищо общо с втората снимка

Бащата на Виктория Георгиева от Евровизия е починал Sad

# 1 841
  • Варна
Половинката на Рачков...ставала на 23 Simple Smile
Скрит текст:

Митето подпийнал ми се види с тия очи Simple Smile

# 1 842
  • Sofia
Синоптичката на NOVA Стефани Рубен Обадяру стана майка...https://nova.bg/news/view/2022/06/22/373268/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D … 0%B9%D0%BA%D0%B0/

Да е живо и здраво! Хубава и деликатна е на живо, иначе ми беше голяма мъка на екрана, голям зор да си каже изреченията без грешка. Тук е редно да похваля другата синоптичка Лора, която също ми се стори като спусната парашутистка, обаче напоследък е железна - без грешка, спокойно, ясно, гладко.

# 1 843
Zinedine Zidane на 50. Чрд!
Скрит текст:

# 1 844
  • София
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Мадона и син
Скрит текст:
Джаред Лето и Лупита
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Дженката ни прочете, че скоро не се е показвала с Бен и веднага го награби на снимачната площадка.
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Сия
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Парис Джаксън