Звездни компромати - Юни'22

• 288 846
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 010
Не смятам, че една торта за 35-40 лв. от читави пекарни е скъпа. Вярно, че са 10 парчета, но си заслужава.

# 2 011
Това сега ще е като с Червеното кадифе явно.
Никога не съм яла торти от тези сладкарници, но като минавам покрай такива, прави впечатление, че почти винаги са пълни.
Контингент- разнороден, но често е от списвачите в "Трета възраст" сякаш? И ако наистина е така, тях бъш пък Витю Ергенинът, или някой друг измислен инфлуенсър ще ги спечели за идеята. Grinning

# 2 012
Троян Белисарио чака трето бебче.
Скрит текст:

Ед Уестуйк
Скрит текст:
Мила на Сами Хосни се е разхубавила по време на бременността, обаче не разбирам бива ли мъжът ти да те снима разкрачена без гащи или като без гащи и то бременна, пък и ти доволно да си го постнеш.
Скрит текст:

# 2 013
  • Rock & Roll feeling ...
Селена Гомес
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 014
Селена Гомес не е за такъв вид бански - имам предвид долницата и омотанита връзки.

# 2 015
  • Down south
Селена Гомес не е за такъв вид бански - имам предвид долницата и омотанита връзки.
Тук масово се носят бански с връзки, върви, дупки и долна част, влизаща в д***то.
 Няма никакво значение размер/големина и пр. незначителни детайли на тялото Close

# 2 016
# 2 017
Kate Middleton
Скрит текст:

# 2 018
Луиза Григорова
Скрит текст:

Бионсе
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пит (новият на Ким К) с татуировка "моето момиче е адвокат"
Скрит текст:

Стрина Ирина празнува лятото
https://www.instagram.com/p/CfE92SOoNR0/

# 2 019
Луиза Григорова сама ли си окепази така косата?
Дори една квартална фризьорка може да я боядиса по-хубаво, много зле изглежда.
Скрит текст:
Не ми хареса как напоследък се носи без никакъв грим, преди сякаш повече се гласеше. Няма лошо в естествената визия, но с тази коса и бледо лице, не стои добре.

# 2 020
  • софия
При Луиза естествените качества на косата не предполагат големи очаквания и възможности.

# 2 021
Като сте заговорили за актриси - вчера в столично заведение, Силвия Петкова се затвори с приятелка в дамската тоалетна и направиха егати опашката. Цяла вечер се държа неадекватно, пресилено шумно и вулгарно. Не че съм очаквала много от нея, разбира се. 🧐

# 2 022
  • Glasgow
И аз по Банско като съм я засичала имам същите впечатления. Вулгарна не, но шумна и пренавита.

# 2 023
Кейт Мидълтън е ужасна солета.

# 2 024
Троян Белисарио чака трето бебче.
Скрит текст:

Тази снимка е от постер на филм - Doula

Скрит текст:

https://m.imdb.com/title/tt14622542/

Общи условия

Активация на акаунт