Звездни компромати - Юни'22

• 288 862
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 995
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Двете девойки са позакръглени на снимката, не са пълни, просто малко по-закръглени. Как сега са като скелети не ми е ясно. Все от гладуване ли ще да е? КОлко пък да гладува човек....
Спортуват активно, тялото се стяга, добра диета и така.
Не мисля че става с глад сегашната им визия, поне не и за тях.
Е не пълен глад, понякога по лист маруля, а в петък вечер ябълка, да разпуснат.  Simple Smile

# 1 996
Мама Хадит в действие.
Бела не яде, тези дни е плашеща.
При Джижи колограмите тръгнаха надолу след "Зейн и Мама" драмата.
Пак смучат по бадем като са пред припадане.
Двете девойки са позакръглени на снимката, не са пълни, просто малко по-закръглени. Как сега са като скелети не ми е ясно. Все от гладуване ли ще да е? КОлко пък да гладува човек....

# 1 997
Аз точно слаби от глад виждам, спорт не се вижда да е имало. Но кой знае.

# 1 998
Бела Хадид изглежда точно гладуваща. Къде заподозряхте спорт в това изнемощяло и отпуснато тяло?

# 1 999
Joey King
Скрит текст:

# 2 000
Ей така като се почне - глад, та глад. Никаква друга възможност.
Смешно е.
Има и други начини да си поддържаш тялото слабо и без изобщо да се налага някога да гладуваш.
Зависи какво ядеш.
При мен работи всякакво месо и много салати. Никакъв хляб.

# 2 001
Сладкарници Неделя имат някаква масивна рекламна кампания и всичко живо яде някаква торта с името японска мачта. Само че някакви слаби мацки, и Ергенът, хапват по една хапка, само за пред камерите и едва ли ядат повече... Много е дразнещо това

Златка може и да не си татуира името на Благо, но не сваля от врата си кръстчето, което започна да носи откакто тръгна с него.
Скрит текст:

# 2 002
Бела Хадид гладува яко,  то си личи.  
Джиджи беше споделила преди време , че има Хашимото и е отслабнала много от високите дози Л - тироксин .

# 2 003
Тези заблуди за спорт и такъв вид като при Бела са смешни, извинете. Мацката е на вода през ден. Тъпото е, че млади жени се заблуждават, че било спорт. Не, глад е.
А колежката хашимотка - и по 400 мг л-тироксин да взема ако не се ограничава няма да е дебела, а поне ще е заградена. Аз знам какво ставаш само на хапче и глад, айде моля.

# 2 004
Нищо особено не е тази торта, на вкус е същата като червено кадифе.

# 2 005
Кой яде още тортите на тази сладкарница ?

# 2 006
Много хора. Почти всички хора, които не са богати за здравословни торти от 100 лв. като на Линда примерно.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 23:19 от densi

# 2 007
Кой яде още тортите на тази сладкарница ?
Аз, дори без да ми ги рекламират.

# 2 008
Както доста франчайз заведения- зависи в кое ще седнеш. В някои са много вкусни, в други са пълна отврат.

# 2 009
Както доста франчайз заведения- зависи в кое ще седнеш. В някои са много вкусни, в други са пълна отврат.

Тортите пристигат готови в сладкарниците. Правят се на едно и също място. В цеха на Неделя в Кв. Красна поляна.

Общи условия

Активация на акаунт