Звездни компромати - Юни'22

• 288 887
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 980
sd.ad,
радвам се, че има с кого пак да поговоря за това. Наистина до болка познатото звучене, елементи и идеи... Но пак ме вдъхновява по  стария начин, страшно въздействащо видео. Текстът, тематиката, издържаната перфектно цялостна визия/само това раждане ме смути леко, но като си ги знам../ - абсолютна естетика и отново триумф за сетивата на феновете. Много мое парче се оказа това.
Даа,  Dicke Titten е наистина много веселяшки с техните tracht-ове и dirndl-и, баварска идилия натюр,  комуто  е познат целият фон. Освен с аналогията за предишни парчета, чак ме присеща за Bauer sucht Frau, там от време на време има подобни екземпляри.
 SmileSmile

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:31 от проксима

# 1 981
Ако не беше тъжно, ще е смешно….

# 1 982
Клонингите атакуват! Много е плащещо! И как да кажат на бившия- никога няма да намериш друга кат мен?! То не върви някак😅🤣🤭🤭🤭

# 1 983
Глория си е направила нещо на носа, предполагам за да подмлади цялото лице, както е модерно сега
Скрит текст:
В новия й клип също си личи много
https://m.youtube.com/watch?v=DytDtFf_tTU

# 1 984
Еее отрязала си го е, а от остатъка нещо като клюн е виснало връхчето. Как нещо Laughing Вижда се, тъй както не разбирам от процедури. Големи кукундрели. Насила се обезобразиха.

# 1 985
  • Sofia
Не виждам разлика.
От гримът е,според мен .

# 1 986
  • In The Middle Of Nowhere
И аз не виждам разлика...

# 1 987
Бела всяка ли година си прави foxy eyes ? Доколкото знам резултата от операцията трае само една година , а като гледам тя постоянно си е с foxy eyes Thinking

Tя е копие на баща си и ме съмнява да си прави foxy eyes, нейните са просто така леко дръпнати
Скрит текст:
Скрит текст:
брат им също е с такива
Скрит текст:

# 1 988
Двете девойки са позакръглени на снимката, не са пълни, просто малко по-закръглени. Как сега са като скелети не ми е ясно. Все от гладуване ли ще да е? КОлко пък да гладува човек....

# 1 989
sd.ad,
радвам се, че има с кого пак да поговоря за това. Наистина до болка познатото звучене, елементи и идеи... Но пак ме вдъхновява по  стария начин, страшно въздействащо видео. Текстът, тематиката, издържаната перфектно цялостна визия/само това раждане ме смути леко, но като си ги знам../ - абсолютна естетика и отново триумф за сетивата на феновете. Много мое парче се оказа това.
Даа,  Dicke Titten е наистина много веселяшки с техните tracht-ове и dirndl-и, баварска идилия натюр, на комуто  е познат целият фон. Освен с аналогията за предишни парчета, чак ме присеща за Bauer sucht Frau, там от време на време има подобни екземпляри.
 SmileSmile

И аз трудно намирам съмишленик. За следващото видео направо ми пиши на лични да си се вълнуваме заедно. Blush или аз ще пиша, ако видя първа.
И за миг не е спирало това вдъхновение, дори да има леко разочарование след гледането, наистина е пренебрежимо малко. Голяма сила са и вярвам ще продължат да бъдат. Само се надявам да успея да посетя още поне едно "концертче" Sunglasses

# 1 990
Глория зорлем се е докарала на Таня Боева. Joy

# 1 991
Бела обясняваше в едно интервю, че foxy eyes ефекта си го прави с гримьорско тиксо (лепенки) - “трик, стар колкото света” (по нейни думи).

# 1 992
Тази Бела с повече килограми изглежда почти добре. Сегашният й вид е много болнав и измъчен.

# 1 993
Двете девойки са позакръглени на снимката, не са пълни, просто малко по-закръглени. Как сега са като скелети не ми е ясно. Все от гладуване ли ще да е? КОлко пък да гладува човек....
Спортуват активно, тялото се стяга, добра диета и така.
Не мисля че става с глад сегашната им визия, поне не и за тях.

# 1 994
  • Варна
На мен Бела Хадид ми изглежда слаба от глад, а не слаба от спорт.

Общи условия

Активация на акаунт