Звездни компромати - Юни'22

• 288 890
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 950
В Биг Брадър Благой се държеше точно като падишах. Най-култовата му реплика, с която завинаги ще го запомня беше: “Златке, ѐла тука!!!”
Произнесена докато си пуши наргилето. Trollface
Ако си спомням добре, в техния сезон участваше и “Никита”, която тогава беше обвързана с т.нар. Боби Ръгбиста. Тогава стана ясно, че Златка е имала вземане-даване с него и докато двете се изясняваха, той ѝ кресна.

# 1 951
Катето Евро-кофити кадър!

# 1 952
Новият на Елен Колева 😝 одъртяхме и затуй не се мъчим с имената, та ми прилича на чужденец, португалец, бразилец, нещо такова.

# 1 953
  • Glasgow
Да, и аз помня Златка и Никита, но не знам този сезон ли беше, дето Златка я изигра и напи...Запомнила съм му държаието, защото подобен си имах и аз по него време, като на някакво куче ми подвикваше 'Жокееер...донеси това, Жокееееер....Жокееер, Жокееер...аз дойда от другата стая- о, намерих го:) Те май бяха прясни гаджета тогава, имаше някаква мисия или въпрос на тема честотата на сексуалните им контакти и беше доволна цифра, като на прясна двойка Simple Smile

# 1 954
Новият на Елен Колева 😝 одъртяхме и затуй не се мъчим с имената, та ми прилича на чужденец, португалец, бразилец, нещо такова.
Ох, на мен ми прилича на по-слаба и по-трезвена версия на Калин Терзийски Joy

# 1 955
На мен на някакъв самопровъзгласил се и известен единствено на себе си шаман. Grinning

# 1 956
  • Пловдив
Simple Smile
Елен Колева май най-после е щастлива в личен план, а до този извод стигат редица нейни последователи в социалните мрежи, които активно коментират скорошен неин кадър, на който е с новата си любов.

Става дума за астралния близнак на актрисата - Дъглас, който живее в Лондон. От време на време красивата Елен публикува техни общи снимки и с усмивка се радва на коментарите след това от виртуалните си приятели.

В един от коментарите дори се казва, че новата й любов Дъглас, който често гостува в дома на актрисата в София, направо е одрал кожата на световноизнестния актьор Антонио Бандерас.

И макар да получава положителни коментари, засега Елен Колева не разкрива нищо от личния си живот. Нищо повече от това, което публикува от време на време. А и тя има достатъчно горчив спомен от предишни връзки, ставали обект на публично внимание, така че определено знае как да се пази, пише "Блиц".

# 1 957
Bella Hadid за Swarovski
Скрит текст:

# 1 958
Аз пък съм запомнила този сезон на Брадъра с това, че Благо не знаеше имената на родителите на Златка. Laughing Ми че за к'во му е да помни на човека!? Той да не е телефонен указател, че да помни имената на всичките си бивши и настоящи тъстове и тъщи...
Важното е, че знаеше, че го правят по 21 пъти седмично със Златка. Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:16 от Yo_Ana19

# 1 959
Бела всяка ли година си прави foxy eyes ? Доколкото знам резултата от операцията трае само една година , а като гледам тя постоянно си е с foxy eyes Thinking

# 1 960
  • София
Елизабет Хърли
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Бекъм
Скрит текст:
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл
Скрит текст:

# 1 961
  • Пловдив
Последната снимка ме остави с отворени уста  Head Band Smiley

# 1 962
вече съм спокойна, щом и Наомито остарява. а тази Хърли....много зле, много евтинджос. и главата ѝ стои като присадена.

# 1 963
  • София
Последната снимка ме остави с отворени уста  Head Band Smiley

На Джъстинчо панталонките ли загледа? Laughing

# 1 964
Наоми на последните снимки много погрозняла ми се вижда. Не й се отрази добре неглижирането на особата й на нашето летище и това си е! Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт