Звездни компромати - Юни'22

• 288 942
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 040
Hailey Rhode Bieber със своя марка грижа за кожата
Скрит текст:

Хейли я съди компания със същото име като на марката й Rhode, която тя се е опитала да купи преди 4 години, но те не са я продавали. И след 4 години си прави собствена марка със същото име и те завеждат дело.Доста тъпо от нейна страна. Можеше да я кръсти Rhode Beauty или нещо подобно. Сега брандът й стартира със заведени дела.

# 2 041
Джордж Майкъл щеше да навърши 59 днес.
Скрит текст:

# 2 042

Хейли я съди компания със същото име ,,,,,,Доста тъпо от нейна страна. Можеше да я кръсти Rhode Beauty или нещо подобно. Сега брандът й стартира със заведени дела.

Изобщо не е тъпо, казва се маркет стратегия! Сега вместо да се налага да налага нейната Х неизвестна марка , ще получи БЕЗПЛАТНА реклама worldwide , всички ще научат и започнат да купуват от любопитство. Тя ще се обяснява ...3-5 год. нагоре надолу. После ще се договорят нещо адвокатите и готово. А да, може и да използват твоето предложение. Wink бизнес начиии

# 2 043
  • София
Тя и Кайли Дженър (от клана Кардашиян) стартира своята марка козметика "Кайли", но името с марка  Кайли като интернет-домейн е било запазено за певицата Кайли Миноуг и те нещо се дърляха и съдеха в резултат Кайли Дженър вече е млада милиардерка която не е наследила парите си, а сама си е създала бизнеса.

# 2 044
Има само една Кайли Grinning За Кайли Дженър беше излязла в последствие информация, че е подправяла данъчните си документи, само за да изглежда, че е милиардерка. А всъщност е един балон, също като останалите Кардашияни. Нали не си представяте, че брандчето й за козметика е чак толкова оборотно ...

Между другото, кой набеди Хайли Бийбър или както там се казва за красавица!?

# 2 045
Аз пък смятам, че Хайли си е мислила, че няма да я съдят, защото става въпрос за някаква малка компания, пък тя е великата Хайли Род Бийбър и те дори могат да извлекат позитиви от това, че имат фирма със същото име. Но явно е попаднала на принципни хора и й е объркало плановете. А и тя е супер известна покрай мъжа си, защо да са й нужни скандали около нея? Аз пък не бих пазарувала от компания, която още отначалото е въвлечена в някакъв скандал.

# 2 046
  • Варна
Hailey Rhode Bieber със своя марка грижа за кожата
Скрит текст:

Много безлична физиономия има.
На мен ми отне доста време да се науча да я разпознавам.
Добре, че е тялото й, краката по специално да й придават някаква добавена стойност или може би, Бийбър в случая е добавената стойност.

# 2 047
Тя и Кайли Дженър (от клана Кардашиян) стартира своята марка козметика "Кайли", но името с марка  Кайли като интернет-домейн е било запазено за певицата Кайли Миноуг и те нещо се дърляха и съдеха в резултат Кайли Дженър вече е млада милиардерка която не е наследила парите си, а сама си е създала бизнеса.

Сама си е създала бизнеса, а? С чии пари е стартирала този бизнес? Работила е усърдно години наред и е спестявала предполагам.. Козметиката й не струва или поне нещата, които съм пробвала. Единствените селебрити козметични марки, които смятам, че са на добро ниво са Fenty на Риана и Rare на Селена Гомез.

# 2 048
На мен ми харесва много Хейли Бибър. Има прекрасна кожа и крака.

# 2 049
Хейли има аурата и енергията на шкаф. Zero vibes буквално. Иначе голяяям зор да ни се промотира като естествено красива, но и тя е доста ремонтирана. Марката ѝ не е кой знае колко иновативна откъм състав - пептиди и хиалурон. Уж любими нейни съставки, но “магията” идва от всички естетични процедури, които прави. Козметичката ѝ се казва Джоанна Чех. Тя работи и с Ким Кардашиян, като прави основно масажи на лице и персонализирани процедури с високотехнологични уреди, но пък не работи с ботокс и лазер.

# 2 050
На мен ми харесва много Хейли Бибър. Има прекрасна кожа и крака.

Аз не съм й някакъв почитател, но съм виждала видеа с грижите, които полага за кожата си и смятам че има какво да даде на пазара, определено има ресурсите да направи козметиката си хубава, ще видим. Simple Smile

Аз харесвам и на Джефри Стар нещата, често има хубави намаления и честно казано парите, които даваш ги даваш за нещо добро, което ще използваш, не просто за името. Отделно и опаковките му правят всичко  вълнуващо за ползване.

# 2 051
Според мен Силвия Петкова има някакви семейни проблеми ..
Джъстит Бийбър и той ли е към прочутата секта напоследък доста говори за църкви и бог ...

# 2 052
Хейлито какво има толкова да се грижи за кожата си, не е ли към 25. Има и добър ген. Приказки за наивници... Е, пак добре се продава, не е в Онлифанс като други псевдознаменитости.

# 2 053
Тя твърди, че ретинолът е съставката, на която дължи всичко. Не знам доколко е удачно да се ползва от ранна възраст, т.е. преди 25 г.

# 2 054
Точно така е, дължи доброто състояние на кожата си освен на ген и на ретинол.
Аз също съм фен на продуктите на Джефри Стар и току що поръчах и новата му палитра, но него не го харесвам и гледам.

Общи условия

Активация на акаунт