Звездни компромати - Юни'22

• 288 835
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 160
Явно има някакви способности Благо да омайва жените. Освен това, изглежда добре като изключим препечения тен и светещите зъби.
Но “любовта” му към жените е само на първично сексуално ниво.

Оф хич не ми изглежда добре на мен. Ако трябва мен да ме пускате за проба на някой предпочитам Батинков😝

# 2 161
Като сте заговорили за актриси - вчера в столично заведение, Силвия Петкова се затвори с приятелка в дамската тоалетна и направиха егати опашката. Цяла вечер се държа неадекватно, пресилено шумно и вулгарно. Не че съм очаквала много от нея, разбира се. 🧐

Аз Силвия съм я запомнила, как непрекъснато обяснява, че N-то поколение софиянка. Може би и самата тя осъзнава, че няма с какво да се похвали, та остава това,  за което няма никаква заслуга. А и то, що за гордост е...

# 2 162
  • Пловдив
Интересува ме само дали Джизъса има място по тялото си,на което не е татуирал цитат от Библията! Laughing

Може би има едно Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye ама ние няма как да го видим
Скрит текст:
Имаше един виц:
Двама влезли в обща баня и се виждало само първата и последната буква на татуировката на мъжкото достойнство. Първата била W, а последната Y. Единия попитал:
- Какво пише на твоята?
- Wendy, а на твоята?
- Welcome to Jamaica and have a nice day 😁

# 2 163
За да разберат дали е чак толкова добър в леглото, пак трябва да го пуснат там, а според мен една нормална, умна и уважаваща себе си жена, няма да го направи, особено като се има предвид всичко с бившите, децата, издръжките и парите.

# 2 164
Марая Андонова
Скрит текст:

Дъщеря на майка си …

# 2 165
Цитат на: Джуфка_Петкова link=topic=1451111.msg44960374#msg44960374 date=165617013

Златка Д. [spoiler
[/spoiler]

Златка четох коментираше, че е решила по-малко силови тренировки, вече ще тренира аеробни. Явно се е повлияла от неласкавото 'Бай Злати' и си е взела бележка, иска по-женствено да изглежда вече.

# 2 166
Синьо око, за да не хваща уроки балконът. Grin
Скрит текст:

# 2 167
  • София
Новата булка на Благо преди да тръгне към визията на братя Богданоф.

# 2 168
Emma Roberts
Скрит текст:

# 2 169
Те футболистите вече розови фланелки носят,та едни червени конци ли няма...Laughing

# 2 170
Все за БлШко пишем последните страници, а мен един въпрос ме мъчи- Императорът има ли си коте??

# 2 171
Дара петата стихия (Екимова)
Скрит текст:

# 2 172
Между другото, ние хубаво я наричаме Бездара, ама аз наскоро за първи път слушах нейни песни, и не са хич лоши... Зарибяващи са си даже

# 2 173
  • София
Много ми заприлича на Летисия Каста като излъчване,
ама Летисия е на 44 години и има 4 деца.

# 2 174
Дара явно реши и така да се опитва са пробива, с бюст…
Последните снимки на известни дами ме втрещяват. Как може една да не се усмихне, какъв е този имидж на вечно сериозна/тъжна жена.

Общи условия

Активация на акаунт