Звездни компромати - Юни'22

• 288 670
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 415
Не мога да повярвам, че децата на Крис и Елза имат обувки!

# 2 416
Филмът на МГК се оказа интересен. Разказва за депресията му, проблемите  с  наркотиците, самоубийството на дядо му, смъртта на баща му, как самият той се е опитал да се самоубие с пушка, но не е успял, как Меган му  влияе и т.н.

# 2 417
Elon Musk на 51. Чрд!
Скрит текст:

# 2 418
  • София
Така се случи, че виждам няколко пъти на живо и съвсем отблизо Батинкови. Даже си разговарям с тях.
Батинков обожава жена си, буквално. Следва я навсякъде, обгрижва я. Изключително симпатичен, мил и ерудиран мъж. Много и завиждам на госпожата, честно.

Още са на много ранен етап от връзката и брака си, затова е така.

# 2 419
Не е ранен етап, и дете имат. Явно случила жената на мъж, нека са си добре.

# 2 420
Барби и Кен са страхотни! Heart Eyes Само като ги гледам и почвам да се смея с глас! Нямам търпение за филма ☺️🤭

# 2 421
  • София
Не е ранен етап, и дете имат. Явно случила жената на мъж, нека са си добре.

Ако смятате, че 3 години брак са много дълъг стаж, ок, така да бъде.
Те са още в супер романтичния период.

# 2 422
  • Glasgow
а и те не са имали период на гаджета, май веднага се ожениха

# 2 423
Филмът на МГК се оказа интересен. Разказва за депресията му, проблемите  с  наркотиците, самоубийството на дядо му, смъртта на баща му, как самият той се е опитал да се самоубие с пушка, но не е успял, как Меган му  влияе и т.н.
Коя Меган?Кой е МГК?

# 2 424
Maшин Гън Кели и Меган Фокс.

# 2 425
Не всеки мъж е залепен за жена си дори и в първите 3 години. Просто има семейства, в които изнчално жената е вторачена много повече в мъжа си, отколкото той в нея. Това имах предвид.

# 2 426
  • Glasgow
Ама то не винаги е позитив партньорът да е залепен за теб постоянно. Аз съм имала връзка, в която страдах, че не е, просто си караше много по ергенски човекът, но сега например се радвам на по балансирана и нетоксична, в която всеки си има лично пространство.
При тях явно работи, но да се изтъква като позитив...те приятелски кръг нямат ли, с други хора не се ли срещат. Навсякъде само двамата...и чантите.

# 2 427
  • София
Ама то не винаги е позитив партньорът да е залепен за теб постоянно.
При тях явно работи, но да се изтъква като позитив...те приятелски кръг нямат ли, с други хора не се ли срещат. Навсякъде само двамата...и чантите.

Тримата, тримата, и Бести си водят винаги. Това вече е позитив.
Самодостатъчни са си явно. Още са в дълбоката романтика, поне Батинков.

# 2 428
Е не е точно така, пускаха снимки от сватба, от РД на детето-чудо, където бяха с приятели, снимка с кумци. Имат си някакъв кръг, но очевидно предпочитат сами. Но то сигурно не е и много лесно да се пътува/излиза с тях, понеже през цялото време трябва да си участник в шоуто на Тоци. На мен например няма да ми е приятно да ми филмират всяка чиния и да си меря чантите с някой, вместо да си почивам.

# 2 429
Екстра са си Батинкови, няма да ги мисля тях. Личи си, че Тати бати я обожава и обгрижва. Тя също него, сигурна съм. Ако престанат и отмине романтичния период, други ще ги обожават вероятно. Батинков добра реклама си прави и пари има.

Общи условия

Активация на акаунт