Звездни компромати - Юни'22

• 288 609
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 490
Не Михайлов е участвал в онова видео.
Скрит текст:

# 2 491
Всеки си има мнение и няма жена, която да се харесва абсолютно на всички. Simple Smile Пак казвам, дори реклами по Тв да гледаш дават млади момичета, които аз не различавам от нея. Тя има хубаво тяло и се облича добре, но не е уау за всички.
+1. Нито съм я чувала, нито виждала преди и не мога да кажа, че ми е запомняща се или пък отличаваща се с нещо особено. Има хубава кожа, но в лицето ми е обикновена. Тялото е окей.

# 2 492
И Николай малката перука живее при масаите, без телефон и интернет и не чува, с какво се изхранва жена му? Нали и той в София живее, в този малък град. Или знае, но не му дреме, а даже се радва? Бре!
Нали имаше слухове ,че Ники е на левия бряг?

# 2 493
И Николай малката перука живее при масаите, без телефон и интернет и не чува, с какво се изхранва жена му? Нали и той в София живее, в този малък град. Или знае, но не му дреме, а даже се радва? Бре!
Нали имаше слухове ,че Ники е на левия бряг?

Ами с Валерко са доста близки - знам ли Grinning

# 2 494
София наистина е малък град, всеки с друг е през 2 - 3 човека, и много бързо се осветяват истории и хора. Особено ако имаш някакъв служебен достъп до разни хора, пък съвсем. Но чак пък доказателства, не, то как да имаш всъщност.

# 2 495
Нека, нека. Сеир ще да има. Simple Smile
Въпреки че Опра била изтрила интервюто от канала си..
Аз и мемоарите на Хари чакам с нетърпение в края на годината Joy

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10958157/Harry-Meghan-s … home-weekend.html Хари и Мегън забелязани до имението на Опра, май ще има вторo интервю Grinning
Сакън, недей! Grinning

# 2 496
Абе не вярвам,  че Николай Михайлов ще е съгласен Николета да се чука наляво надясно пред носа му .. и той да продължава да си е с нея . Българските мъже са ревниви и не обичат да делят жената с други мъже . Не са разкрепостени за такива връзки,  малко са си с ориенталски манталитет .
Французи и немци са разкрепостени мъже и биха го приели ... ама българин  - абсурд .
Е , винаги има изключения , но това са нищожно малък процент от българските мъже и там дори не става дума за любов , а за интереси .
Николай Михайлов в никакъв случай не е сводник,  той е свестен мъж .
А на клюки тип " съседа ми каза " - не вярвам . Хората обичат да си измислят и да преувеличават

# 2 497
Николета с пеевски? Това по времето на Валери или втората ера Михайлов?

# 2 498
  • Glasgow
Говореше се по времето на Валери, но чисто технически аз не мога да си го представя. Той беше огромен, тя 1.50.

# 2 499
Е тя щото официалната му "жена' е много е по-голяма. Joy Той е неустоимо финансово красив. Мара отварачката как не се добра до него, щеше да си уреди родата и да диша спокойно.

# 2 500
Николета наистина ли е 1.50 см ?  На мен ми изглежда,  че е поне 1.60 см.

# 2 501
По фотошоп към 1.80 Grinning

# 2 502
Говореше се по времето на Валери, но чисто технически аз не мога да си го представя. Той беше огромен, тя 1.50.
Ама те не са се мерили кой колко е огромен, а са вършили едни други неща. Точно това стана причина за развода им, ако помня правилно
Нещо не е както трябва с Николета и Николай. Голямата любов, колко години са заедно и...нищо. Нито брак и предлага, нито дете прави

# 2 503
  • Glasgow
Като Мария е, много мъничка. Аз съм много висока и всички ми изглеждат ниски, но тя е много мъничка, не мисля, че има 1.60.

# 2 504
Не , не е като Мария, Мария е с тяло на дребно 12  годишно дете, наистина е с детско тяло. Николета си е нормална,  под моя ръст от 168, не знам колко, но в никакъв случай толкова дребна.

Общи условия

Активация на акаунт